tiberina 25.05.06, 09:03 Ja w Poznaniu, o godz. 17:00. Jak wasze przygotowania?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_t Re: Kto 10 czerwca? 25.05.06, 09:26 JA Kasia i Marcin 10 czerwca o godzinie 18:30 zostanę żoną a przygotowania w toku, teraz pełną parą domykamy po kolei wszystkie tematy w poniedziałek idziemy do restauracji potwierdzić już ilość gości, oraz pokazujemy DJ -wi co i jak... ustalamy utwory muzykę etc Dzisiaj idziemy obgadać szczegóły z fotografem, w sobotę odbieram suknię ślubną w niedziele mój ukochany odbiera garnitur w środę idę do fryzjera na farbowanie i próbną fryzurkę.. a jeszcze zostało nam: donieść papierek jeden do USC zapłacić za szampana i pianistę podczas ceremonii oraz jakieś drobne sprawy w stylu kupić pończochy... i takie tam ale po woli już zaczyna dopadać mnie stresik jak wczoraj sobie pomyślałam ze podczas pierwszego tańca na weselu 50 osób będzie na nas patrzyło to mnie w żołądku ścisnęło hihih ale generalnie nastroje dopisują a jak u was... ? Odpowiedz Link Zgłoś
liilia Re: Kto 10 czerwca? 25.05.06, 09:35 ja też 10 czerwca o 16.00 w Częstochowie, wczoraj była próbna fryzura )i okazało sie że zamiast welonu-będą kwiatki suknie odbieram 5 czerwca, a takto to już wszystko-tzn chyba stres dopada mnie powoli-mam nadzieje że wszytsko bedzie w porzadku, ale ten 1 taniec mnie wykończy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kati_t Re: Kto 10 czerwca? 25.05.06, 09:39 hehe widzę że nie tylko ja mam spięty żołądek o samej myśli pierwszego tańca tym bardziej że nie tańczyłam jeszcze w sukni ślubnej te halki i falbany hmmm ? mieliśmy chytry plan zapisać się na kurs tańca tylko niestety godziny nam nie odpowiadały - praca na szczęście oboje lubimy tańczyć , znamy się w tańcu , potrenujemy w domu a najwyżej jak coś będzie nie tak to będziemy improwizować Jaki utwór wybraliście na pierwszy taniec ? Odpowiedz Link Zgłoś
magda-wesele Re: Kto 10 czerwca? 25.05.06, 09:41 Magda i Przemek Warszawa godz. 15.30 u mnie też zaczyna się stresik Odpowiedz Link Zgłoś
liilia Re: Kto 10 czerwca? 25.05.06, 10:01 1 taniec-Walc Wiedenski -Noce i Dni - zespół nam zagra ładnie-byliśmy na próbie Odpowiedz Link Zgłoś
tiberina Re: Kto 10 czerwca? 25.05.06, 12:20 U mnie stresik! Suknie odbieram w sobotę. Takze obawiam się walca. Musimy poćwiczyć - także wejście i zakończenie. A jak by coś posżło nie tak, no to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
glima Re: Kto 10 czerwca? 25.05.06, 10:13 Witam, Warszawa, godz. 18:00. Na myśl, że to już tylko dwa i pół tygodnia, coś dziwnego dzieje się w moim żołądku. Pierwszy taniec raczej ściąga sen z powiek mojego przyszłego małżonka mimo, że zrezygnowaliśmy z walca (mogłoby wtedy nie dojść do ślubui zatańczymy bujanego do "Dream A Little Dream Of Me".Oj...... mógłby już być 9 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
uli_1978 Re: Kto 10 czerwca? 25.05.06, 12:28 16.00 Kazimierz Dolny, I wszystko juz prawie ustalone, obraczki za tydzien odbieram, suknia juz wisi w domu, surdut mojego kochanego tez, z zespolem wszystko ustalone juz 2 miesiace temu, jeszcze tylko fryzjerki nie ma umowionej no i nie wiem czy sama sie umalowac w dzien slubu czy isc do kogos... Odpowiedz Link Zgłoś
zanimpojde Re: Kto 10 czerwca? 26.05.06, 11:29 Zbieg okoliczności))))) Ja też 10 czewca, Kazimierz Dolny godzina 19 Ale chyba sie nie spotkamy..a gdzie macie wesele?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uli_1978 Re: Kto 10 czerwca? 27.05.06, 08:31 zanimpojde napisała: > Zbieg okoliczności))))) > Ja też 10 czewca, Kazimierz Dolny godzina 19 > Ale chyba sie nie spotkamy..a gdzie macie wesele?? > Pozdrawiam na krakowskiej w spichlerzu.. a gdzie macie slub? w farze czy u franciszkanow na gorze? Odpowiedz Link Zgłoś
zanimpojde Re: Kto 10 czerwca? 03.06.06, 12:53 Ja mam w Farze, wesele w Zajeździe Piastowskim - ze względu na dwie sale i duży hotel. Najbardziej boję się, że zmarznę w kościele, jak ma być 16 stopni (( a ja marzne zawsze i wszędzie Pozwodzenia i wszystkiego najlepszego Pozdrawiam ZP Odpowiedz Link Zgłoś
mariszka72 Re: Kto 10 czerwca? 25.05.06, 12:40 Marishka i Tomek - 10 czerwca, 14:00, USC Zero stresu! Najważniejsze rzeczy załatwione. Teraz tylko szczególiki. W poniedziałek jedziemy do krawcowej skrócić spodnie i zwężyć suknię. Tomek wynegocjował 50 zł za mój bukiet ślubny (bo nie przyznał się, że ślubny) ale muszę jeszcze przejść się do tej kwiaciarni i dopiąć wszystko na ostatni guzik. Oprócz tego zostaje tylko skończyć dekoracje do restauracji w której odbędzie się nasz uroczysty obiad, zrobić winietki, dobrać (naszą!) muzykę do ceremonii w USC i już Jest to takie zadziwiająco piękne uczucie - brak stresu i pewność, że wszystko w tym dniu pójdzie po naszej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
mevunia81 Re: Kto 10 czerwca? 25.05.06, 12:53 Artur i ja 10 czerwca 14.00 w Wodzisławiu Śl. suknia sie szyje, jeszcze kwiaty i troche innych zakupow i oczywiscie wieczor panienski juz czuje lekki stresik ale tez ciesze sie przenajmocniej pozdrawiam Was Wszystkie z 10 czerwca 2006r Odpowiedz Link Zgłoś
kpopialo Re: Kto 10 czerwca? 25.05.06, 14:48 My, Karolina i Rafał 15-ta, USC Oświęcim Sukienka gotowa, garnitur też, muzyka sie ściąga, fryzjer jutro, potem tylko upięcie włosów. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aida808 Re: Kto 10 czerwca? 25.05.06, 15:11 ja tez 10 czerwca! Toruń godz. 15:00....trochę sciska mnie już w żołądku. Stresika czas zacząć..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kolanus Re: Kto 10 czerwca? 26.05.06, 09:40 część kobietki ja z moim Jankiem tez 10 czerwca o 16 Podrzewie pod Poznaniem. Stres juz jest i to nie mały, jescze dzisiaj złamał mi sie paznokieć mam nadzieje ze 2 tygodnie starczą aby odrósł, bo tipsów nie chcę. Dzisiaj tez fryzura próbna i wybór czy zakładac welon czy nie ?! Zobaczymy. a tak to jescze suknia do przymiarki i odbiór 8 czerwca przymiarka 30 maja. Janek juz garnitur ma w szafie. Jescze nie mam pomysłu na bukiet ale chciał bym aby to były kalle moze macie jakieś zdjecia takich bukietów. Bedzie dobrze wazne że juz zawsze razem na dobre i złe. Odpowiedz Link Zgłoś
hoxsa1 Re: Kto 10 czerwca? 26.05.06, 11:34 Czerwiec to piekny miesiąc na wesele. Ja swój ślub miałam 26 czerwca i było pięknie. Zycze wam czerwcowe panny młode spokoju ducha i wiary w to że wszystko będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
mariszka72 Re: Kto 10 czerwca? 26.05.06, 11:40 hoxsa1 napisała: > Zycze wam czerwcowe panny młode spokoju ducha i wiary w to że wszystko > będzie ok Ja bym zamiast "wiary" życzyła PEWNOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
tiberina Jak tam? Juz za tydzien... Jak nastroje? 03.06.06, 12:35 Jak tam? Juz za tydzien... Jak nastroje? Odpowiedz Link Zgłoś
mariszka72 Re: Jak tam? Juz za tydzien... Jak nastroje? 03.06.06, 13:08 Nadal spokój i zero paniki Właśnie siedzę i wymyślam mój własny tekst "przysięgi", którą zamierzam powiedzieć Ukochanemu tuż po powtórzeniu za kierowniczką USC oficjalnej sztywnej "formułki". Wiem, że będzie pięknie Sukienka wisi już zwężona, zostaje tylko zobaczyć jak udała się długa narzutka na nią którą zobaczę dopiero w piątek przed ślubem. Mam nadzieję, że będzie pasować, bo inaczej mam szansę nieźle wymarznąć za tydzień... Jeszcze skończyć kilka dekoracji (robię wszystko sama) i porządnie wyspać się... Odpowiedz Link Zgłoś