Dodaj do ulubionych

Opinia innych

30.05.06, 10:08
Czesc kochane-kissJestem ciekawa czy przejmujecie się opinią innych?Np.co powie
ten,albo co powie ta jak mnie zobaczyw tym itp?smile
Obserwuj wątek
    • marti_ka82 Re: Opinia innych 30.05.06, 10:12
      na początku tak myslalsm, ale mi przeszlo smile bo nigdy wszystkim nie
      dogodzisz smile poza tym po akcjach z zaproszeniami to mialam i mam wszystko w
      nosi to nasz dzien a nie innych i zrobimy go tak jak my chcemy wink teraz te
      przejmowanie przeszlo na moja mame wink ktora jeszcze nie tak dawno mowila to co
      ja, olej innych nie dogodzisz kazdemuwink wiec pewnei w glebi serca, wiekszosc z
      nas ma taki lek... smile
      • mrowka05052007 Re: Opinia innych 30.05.06, 10:19
        MIałam podobnie. Pierwsze wejścia na forum - i jakieś krytyki - to było
        straszne. kóregos dnia podłapałam tak podły nastrój, że mój M. powiedział ,ze
        zabroni mi tu zaglądać wink
        Myślałam, że kazda z nas cieszy siętym dniem tak jak My - że bedie to bardzo
        przyjazne i serdeczne forum, pełne szczęścia. Okazało się, że nie zawsze. Nie
        wiem dlaczego? Przez zzazdrość? Ale, że co? że ktoś się cieszy swoim szczęściem
        i trochę tej radości chce przekazac innym?
        Przestałam zwracać uwagę na krytyczne komentarze. Chociaz nie - na te chamskie,
        bo krytyczne czasami sie przydają. A te nieco kąśliwe nawet czasami poprawiają
        mi humor!
        I tak będę tu jeszcze przez jakiś czas zaglądać wink)
    • librea Re: Opinia innych 30.05.06, 10:13
      staram się tym nie przejmować, ale mimo wszystko gdzieś tam o tym mysle, a nie
      tak aby moje plany ktoś oceniał
    • agacciam Re: Opinia innych 30.05.06, 10:19
      w tym dniu tylko ja i mój ukochany jest ważny więc się niczy nie będę
      przejmowała, tylko tym czy będę się podobała mojemu M. smile)
      • nionczka Re: Opinia innych 30.05.06, 10:23
        Ja sie nie przejmuje tym co ktos o mnie pomysli, ale jednak bola mnie
        komentarze, ktore nie sa zgodne z prawda i wnioski wynikajace z tego, ze ktos
        mnie nie zrozumial. Jednak na forum czesto trzeba uzywac skrótów myslowych i
        nie zawsze to, co chcemy powiedziec jest odbierane tak jak powinno.
        A poza tym, niektorym wyraznie sprawia przyjemnosc napadanie na innych, inni
        celowo prowokuja i robi sie nieprzyjemna atmosfera. I po co?
        • beti217 Re: Opinia innych 30.05.06, 10:26
          Mnie moze nie tak bardzo denerwuje te forum i krytyki niektorych panienek,ale
          ogolnie czasem ludzie sa bardzo niedobrzy i za plecami ci dupe obrobią-sada
          przeciez to jest do cholery ansze zycie i co ktos sie wtraca do niego-:
          (zabilabym takich wscibskich ludzi-sad
    • dafni Re: Opinia innych 30.05.06, 10:29
      Ja zazwyczaj przejmuję się tym, co mogą pomyśleć sobie inni, ale jakoś przed
      ślubem mnie to nie męczyło. Wydawało mi się, że w tym wyjątkowym dniu nie jest
      możliwe, żeby ktoś był mi nieprzychylny. W swojej naiwności nie doceniłam
      potęgi ludzkiej zawiści. Znalazły się oczywiście ciotki, które podsumowały, że
      co prawda wyglądam pięknie, ale na innej imprezie rodzinnej już tak dobrze się
      nie prezentowałam, itp.smile
      Chociaż szczytem toksyczności był kiedyś wątek na tym forum założony
      przez "przyjaciółkę" panny młodej, która po weselu postanowiła podzielić się
      forumowiczkami swoimi uwagami na temat wysokiego stopnia obciachowości całej
      imprezy.
    • maya28 Re: Opinia innych 30.05.06, 10:46
      Kiedyś się przejmowałam. Teraz postrzegam opiniowanie przez grupę jako swego
      rodzaju konformizm - wszyscy w grupie musimy byc tacy sami, jednostki
      niesubordynowane mają być doprowadzone do porządku - ale to takie opiniowanie
      rodzinne, zamkniete grupy, które boją się otworzyć swoje ciasne umysły. Więc
      nie, nie przejmuję się takimi opiniami. Przejmuję się opinią przyjaciół, tych
      nielicznych, ale szczerych, sprawdzonych w boju. Czasami bolą ale są bezcenne.
      • marti_ka82 Re: Opinia innych 30.05.06, 11:20
        swoja droga... to czasami poprstu mam wrażenie, że niektórzy wchodzą na forum
        tlyko po to by się wyżyć na kimś kogo nawet nie znają, takie leczenie swoich
        kompleksów, wiadomo czasem o boli, jesli ktoś coś ci zarzuca, nie mając
        zupelnie racji... ale pamiętajcie dziewczyny te osoby nas nie znają, nigdy nas
        nie widziały na oczy, więc ich negatywne zdanie się nie liczy... smile
        • szara82 Re: Opinia innych 30.05.06, 12:41
          Liczę się z opinią innych. Nawet na tym forum zdarzają się mądre głosywink Bardzo liczę się z opinią przyjaciół i rodziny. Ale nie oznacza to, że im we wszystkim ulegambig_grin
          Ogólnie - co dwie głowy to nie jedna, ale też nie wolno dać się zwariować czyimś jadem, plutym chyba tylko dla poprawy samopoczucia!
    • anusiaczek87 Re: Opinia innych 30.05.06, 13:14
      beti chyba wiem o czyje opinie Ci chodzi..nie przejmuj sie.. krytyke ponizej
      poziomu najlepiej olac.. jak mowi przyslowie "nie ruszaj g... bo bedzie
      bardziej smierdzialo" wink
    • agnrek Re: Opinia innych 30.05.06, 19:38
      Nie, mam lustro i widzę smile
    • kalinazkalinowa Re: Opinia innych 30.05.06, 19:42
      ja się strasznie przejmowałam smile
      • kfiatuszek1903 Re: Opinia innych 02.06.06, 20:36
        szczezrze?przejmuje sie jedna osoba.dziewczyna mojego szwagra.nie daze ja
        zbytnia sympatia a i ona mnie chyba za bardzo tez poza tym to chyba jeszcze
        nigdy nie rozmawialysmy sam na sam a i w gronie innych tez baardzo zadko,no i
        zawsze czuje sie troche gorsza przy niejsad no i jak tylko idziemy gdzies na
        jakies wesele to zawsze kombinuje jak sie ubrac zeby nie wygladac gorzej.no i
        teraz tez tak mam-zeby chociaz raz!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka