marshiagray 09.06.06, 18:38 Witam... moja suknia slubna to Theatre z Cymbeline... zastanawiam sie czy ktoras z Was bedzie ja miala na swoim slubie Mam tez do niej wszystkie dodatki, buty, welon... ale zastanawiam sie na kwiatami... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 ładna sukienka 09.06.06, 18:52 www.cymbeline.krakow.pl/kolekcje/cymbeline/18.htm ładna sukienka, tylko ten brak ramiaczek, nie cierpię takich, ale suknia oryginalna, podoba mi sie dół. Na kwiatkach sie nie znam niestety Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: ładna sukienka 09.06.06, 19:48 bardzo oryginalna, tylko musisz pilnowac aby Pan Młody odpowiadał tez temu stylowi- melonik i laska to koniecznosc Odpowiedz Link Zgłoś
anissa1 Re: ładna sukienka 20.09.06, 20:26 Jezu, nie... Tylko nie melonik, nie mowiac juz o lasce.... Suknia ok. Odpowiedz Link Zgłoś
marshiagray Re: suknia Theatre z kolecji Cymbeline 09.06.06, 20:15 ...dzieki za wypowiedzi... narzeczony ma surdut... wszak bez melonika i kapelusza, ale mysle ze jest dobrze dobrany (kupowalismy rowniez w salonie Cymbeline) ...hmmmm bita smietana bedzie smacznie Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: suknia Theatre z kolecji Cymbeline 09.06.06, 20:28 Kreacja jest zadziorna i dlatego bardzo mi sie podoba- wklej zdjecia po Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: suknia Theatre z kolecji Cymbeline 09.06.06, 20:54 bardzo ładna!!! podoba mi się! sama mam sukienkę z Cymbeline, wogóle sukienki z tej firmy bardzo mi się podobają.... Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: suknia Theatre z kolecji Cymbeline 09.06.06, 21:57 tez jestem zauroczona suknia z Cymbeline, wczoraj bylam mierzyc w salonie, najbardziej podobala mi sie taka z gorsetem i przeslicznymi( oddzielnie wkladanymi) koronkowymi rekawkami Odpowiedz Link Zgłoś
aldialdi Re: suknia Theatre z kolecji Cymbeline 09.06.06, 22:33 Piękna suknia, bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
marshiagray Re: suknia Theatre z kolecji Cymbeline 09.06.06, 22:45 jak juz bedzie po czyli za 2 miesiasiace, 2 tygodnie i 3 dni to wkleje jakies fotki ze slubu... to byla pierwsza sukienka ktora przymierzalam.... po kolejnych innych sunkniach tylko utwierdzalam sie ze ta jest wlasnia ta.. dla mnie ma cos wsobie... i tak po wedrowce po kilku innnych salonach wrocilam do Cymbeline i tam kupilam Theatre. Sukienki w tym salonie sa sliczne... a obsluga (przynajmniej w tym w ktorym ja kupowalam sukienke) byla bardzo kompetentna i fachowa... widac ze znaja sie panie na rzeczy... dobraly mi swietne dodatki, welon, i buciki sliczne.... a mojemu narzeczonemu surdut (z koszula, kamizelką i ...hmmm zapomnialam jak sie to nazywa... chyba krawatnik ...napewno wiecie jak to wyglada...) ...teraz tylko czekam na odbior sukienki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marshiagray Re: suknia Theatre z kolecji Cymbeline 10.06.06, 17:22 moze ma ktos pomysl na bukiet do tej sukni... nie moge sie zdecysowac ...w sukni jest przypieta roza ...czy w takim razie w bukiecie tez powinny byc roze zeby to sie jakos komponowalo? ...czy tez moga byc inne kwiatki? Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia-82 Re: suknia Theatre z kolecji Cymbeline 20.09.06, 18:15 A będzie na sprzedaż? Bo mi się strasznie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
tillandsia Re: suknia Theatre z kolecji Cymbeline 21.09.06, 00:17 suknia super a co do bukietu to jeśli jest róża w bukiecie też powinna się ona pojawić. nie musi być on z samych róż. no i musi to być coś wyjątkowego do takiej sukni i stroju Pana Młodego hm hm. Bedzie ślicznościowo Odpowiedz Link Zgłoś
tillandsia Re: suknia Theatre z kolecji Cymbeline 21.09.06, 00:26 mogłabyś pomyśleć o wachlarzu albo torebeczce z kwiatów Odpowiedz Link Zgłoś
tillandsia Re: suknia Theatre z kolecji Cymbeline 21.09.06, 00:43 a może parasol, fajna byłaby też jakaś biżuteria kwiatowa np jedna róża na szerokiej wstążce. no dobra idę spać bo za dużo mam pomysłów dla Ciebie. wysyłam kilka zdjęć na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Model theatr :) 21.09.06, 07:51 Też wybrałam ten model, ślub jest w najbliższą sobote wiec powiem jak suknia sprawdzila sie Jeżeli chodzi o bukiet (tak jak zauważyłaś na sukni jest róza) ja wybrałam na podstawe róze, do tego dla złamania formy beda kalle (dosłownie kilka sztuk w wersji mini) Odpowiedz Link Zgłoś