mileczkahmmm 12.06.06, 18:34 Błagam, moze ktos moze mi przeslac MPtrojke z tym kawalkiem, niegdzie nie moge znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szara82 Re: Leciutko na palcach zatamczymy walcach MP3 12.06.06, 20:02 A jesteś pewna, że to dobry tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
1moni11 Re: Leciutko na palcach zatamczymy walcach MP3 12.06.06, 20:59 Wydaje mi się, że to jest "Niebieska piosenka" Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: Leciutko na palcach zatamczymy walcach MP3 12.06.06, 21:44 No właśnie też mam takie silne przeczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
mileczkahmmm Re: Leciutko na palcach zatamczymy walcach MP3 13.06.06, 09:45 wlasnie nie ma zielonego pojecia, jaki jesttytul, znam tylko mniej wiecej tekst i chyba to spiewa Irenka santor. Jesli ktos ma MP3, to bardzo bym prosila na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
eoos tekst do niebieskiej piosenki 13.06.06, 09:51 Mnie niestety nie udało sie znalezc mp3 do tej piosenki Grzegorz Tomczak > Niebieska Piosenka Kto wstawi się na nami u Pana co drogami krętymi każe iść Kto nas usprawiedliwi gdy Pan się będzie dziwił że to już właśnie my Ja wstawię się za Tobą i z podniesioną głową dziękował będę, że Pan dał mi właśnie Ciebie w radości i w potrzebnie na lepsze i na złe A Ty choć powiedz słowo, że zawsze byłem z Tobą, bo chciałem tak i już I razem chleb jedliśmy i równym krokiem szliśmy wśród wichrów, pośród burz Ty wciąż mnie ratowałaś, za rękę mnie trzymałaś, gdy z drogi chciałem zejść A ja otuchy krople, gdy oczy miałaś mokre, nie raz musiałem nieść I tak będziemy stali aż w tej niebieskiej sali do tańca zaczną grać Ja wtedy z pierwszym taktem poproszę Cię i raptem Zaczniemy wirować, wolniutko walcować I kręcąc się kręcić na palcach na pięcie Troszeczkę bezmyślnie jak wiosną przebiśnieg. Ty nieco szalona, cóż - żona to żona I w mojej Twa ręka, niebieska piosenka Za serca nas chwyta niebieska muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: tekst do niebieskiej piosenki 13.06.06, 09:54 Ja żem znalazła takie coś: www.grzegorztomczak.art.pl/mp3.php Odpowiedz Link Zgłoś
eoos Re: tekst do niebieskiej piosenki 13.06.06, 09:59 zabawne... szukałam inaczej, bardziej na stałe dzieki... ale jak do tego tanczec, chyba tylko kiwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: tekst do niebieskiej piosenki 13.06.06, 10:03 Bo to tylko kawałek jest To walc, nawet tekst o tym mówi. Ale taki walc, co się rozkręca pod koniec, wcześniej chyba takie walcopodobne bujanie, nie jestem specjalistką... Odpowiedz Link Zgłoś
eoos Re: tekst do niebieskiej piosenki 13.06.06, 10:05 no własnie, nie poznalam..... trochę tancze i pod walc to mi jakos nie pasuje. zresztą to nie bedzie nasza pioseneczka na pierwszy taniec Odpowiedz Link Zgłoś
pati_m Re: Leciutko na palcach zatamczymy walcach MP3 13.06.06, 12:09 Niestety, nie mam MP3, ale t piosenka ma tytuł "Pozytywka" - może będzie łatwiej szukać. Jest na pewno na pierwszej płycie "Krainy Łagodności". Link do strony z tekstem: www.piwnicapodbaranami.krakow.pl/piosenki/pozytywka.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mileczkahmmm Re: Leciutko na palcach zatamczymy walcach MP3 13.06.06, 13:16 cholerka, mam wrazenie dziewczyny, ze nie chodzi ani o Pozytywke ani o Niebieska piosenke.... To idzie jakos tak: Leciutko na palcach zatanczymy walca, w niemodnym rytmie na trzy... czy jakos tak.... pozcie, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
resetka Re: Leciutko na palcach zatamczymy walcach MP3 13.06.06, 16:49 moja miosenka ) podesle Ci mp3 na gazetowego jak bede w domku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mileczkahmmm Re: Leciutko na palcach zatamczymy walcach MP3 13.06.06, 17:42 dzieki, czekam, strasznie mi zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
mija74 Re: Leciutko na palcach zatamczymy walcach MP3 13.06.06, 18:30 Hej! ja też poproszę o mp3 z tym walcem - m.karolak@onet.eu Z góry wielkie dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorciami1 Re: Leciutko na palcach zatamczymy walcach MP3 17.06.06, 16:12 Resetka, jak wiesz jaka to piosenka,to podaj tytul. probowalam przez google szukac po tekscie, ale nie jest pomocne Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka_79 Re: Leciutko na palcach zatamczymy walcach MP3 16.06.06, 14:18 witam To "Niebieska piosenka" Grzegorza Tomczaka My mieliśmy ślub 03.06.2006r. i to też był nasz pierwszy taniec. Wyszło cudownie Goście byli zachwyceni. Dla mnie przede wszystkim piekne sa słowa. Faktycznie 2/3 utworu to wolny taniec a pozniej wszystko przeradza sie w walc i to jest piekkne u nas wszyscy goscie staneli jak wryci i zaczeli klaskac kiedy rozkrecilismy sie w walcu...Polecam utwór jest wspaniały...a w trakcie tanca mój maz patrzyl mi w oczy i nucil te słowa... Odpowiedz Link Zgłoś