Dodaj do ulubionych

chcę zobaczyć

12.06.06, 18:49
obrączkę pary "mariszka-tomkiewicz",
kilka dni urlopu...i chyba sporo straciłam,
nie mogę znalęśc wątku, a jestem ciekawa
jak wygląda
Obserwuj wątek
    • decitos Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 18:52
      Ludzie, o co biega z tym całym Tomkiewiczem? Już w kolejnym poście napotykam na
      to nazwisko (nick?)... Może niech admin przyklei jakiś temat, bo nie ma czasu
      latać po całym forum...
      • mam6lat Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 19:05
        tez nie wiem...chyba sie kłócą?!?
        umknęł mi jakaś podniecająca aferka?
        a obrączki chcę zobaczyc, jesli są dziełem twórczego umysłu
        i niepowtarzalne - z wielką ochotą
        • dzieszczynka Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 19:10
          marishkatomek.weddingchannel.com.pl/index.cgi?
          &_frm=frmGaleria&galeriaId=mariszka72%40yahoo.com- to ich strona slubna.
          Pozdrawiam!
          • dzieszczynka Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 19:10
            marishkatomek.weddingchannel.com.pl/index.cgi&_frm=frmGaleria&galeriaId=mariszka72%40yahoo.com
            • dzieszczynka Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 19:11
              w dziale galeria są ich zdjęcia i zdjęcia m.in. obrączek.
          • askiem Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 19:12
            Szukałam, szukałam i znalazłam!
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=38257659&wv.x=1&a=38257659
            Nie wiem o co tyle szumu.
            To ich ślub, ich obrączki, ich pomysły...
            • mam6lat Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 19:41
              fajne te obrączki,
              a dlaczego się o nie tu ludzie kłócą?
              • kami315 Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 19:51
                Ponieważ Tomkiewicz zaatakował zdjęcia Aiwon, jako przykład kiczu i tandety, co
                wskazuje na pustkę w głowie i... dyskusja się rozpoczęła zażarta smile))
                Oczywiście nie obyło się bez wyzwisk itp.
                Słowem - niewiele straciłyście.
                • mam6lat Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 19:55
                  tak masz rację
                  z babskiej ciekawości po swieciłam z 10 min. na poczytanie wątków
                  i załuje straconego czasu;
                  parka ciekawa, ale o wyjątkowo
                  manifestująca swoją nadzwyczajność......a takiego schizo-auto-reklamowego
                  podejscia nie lubię
                  równie mocno jak sposobu ekspozycji biustów dod-mandaryn
                  i estetyki jakichś-tam-nowomodnych -gwiazdeczek
                • decitos Re: chcę zobaczyć 13.06.06, 00:25
                  No to zrobili "karierę"... Nie ma co...
    • agnrek Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 19:57
      Tworzyć własną stronę slubną? Chyba naprawdę trzeba byc bezrobotnym, żeby miec
      na to czas. No i wielką dozę narcyzmu.
      • vanilla4 Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 21:01
        i po co od razu taki osąd i złośliwość? O ile dobrze zauważyłam jest tutaj kilka
        takich osób, które mają takie strony? Po co w takim razie wystawiać swoje
        sukienki do oceny, obrączki i bukiety? Bez przesady agnrek - trochę dystansu
        mniej zajadłości
        • martyna1985 stronke sie obi 5 min. 12.06.06, 21:13

• vanilla4 Re: stronke sie obi 5 min. 12.06.06, 21:17
            dokładnie. Ale jak ktoś się chce przyczepić to znajdzie powód do krytyki
            niestety uncertain
            • agnrek Re: stronke sie obi 5 min. 12.06.06, 22:05
              A tak naprawdę to wszystkie jesteśmy lekko próżne,taka nasza natura smile Ale czy
              ktoś powiedział, że to źle?
              Osobiście wolę poznać opinie obcych kobiet, bo facet zawsze powie, że pięknie.
              Natomiast kobieta prawie zawsze powie szczerze, wnikliwym oczkiem wypatrzy
              szczegóły i doradzi po kobiecemu, nie?
        • agnrek Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 21:56
          Nie jest to z mojej strony zajadłość, po prostu są piękniejsze sposoby na
          demonstrowanie uczuć niż zakładanie strony i opisywanie co danego dnia robimy.
          Nie wiem, dlaczego nie widzisz różnicy pomiędzy pokazywaniem sukienki a
          pokazywaniem siebie i narzeczonego i afiszowaniem się uczuciami w necie. Miłość
          to, moim zdaniem, zupełnie co innego niż strona czy blog.
          • mysza_klapsiara Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:09
            Ale czy tu ktoś mówi o demonstrowaniu swojej miłości w taki sposób? Ja
            osobiście posiadam i stronę i bloga... Ale w tym wszystkim chodzi o coś innego.
            O chęć podzielenia się z innymi swoimi spostrzeżeniami czy doświadczeniami. A
            dodatkowo sprawia mi toogromną radość, bo lubię pisać i czytać opinie innych.
            • agnrek Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:09
              Ja też kiedyś pisałam pamiętniki smile W zeszycie w kratkę smile Co to były za czasy!
              • mysza_klapsiara Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:13
                Eh! A jednak odrobina zgryźliwości w Twoich postach jest! wink Blog to nie zawsze
                pamiętnik. Ja swojego tak nie traktuję, bo nie dzielę się z ludźmi swoimi
                intymnymi i osobistymi sprawami. I chyba dużo ludzi tak do tego podchodzi.
                Kwestia indywidualna, dlatego nie neguję opinii innych. Każdy ma swoje zdanie,
                ja również.
                • agnrek Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:13
                  Nie, źle mnie odbierasz, to nie złosliwość, bardziej zdziwienie po co to komu.
                  • mysza_klapsiara Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:19
                    Z tą zgryźliwością to żartowałam. smile A odpowiadać mogę jedynie za siebie. Jak
                    już pisałam dla mnie prowadzenie bloga, który powstał tylko i wyłącznie z
                    okazji mojego ślubu, wynika z chęci podzielenia się z innymi moimi
                    doświadczeniami i wrażeniami z przygotowań. Taki był zamysł od początku i
                    staram się go trzymać. Liczba codziennych odwiedzin świadczy o tym, że jednak
                    te paredziesiąt osób dziennie zagląda do mnie i czegoś tu szuka. Jeśli ktoś
                    znajdzie u mnie coś, co się mu przyda, zaintryguje, zaciekawi, to bardzo się z
                    tego cieszę. i O o to chodzi. Wydaje mi się, że podobną funkcję spełnia to
                    forum.
          • vanilla4 Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:09
            agnrek napisała:

"Nie jest to z mojej strony zajadłość, po prostu są piękniejsze sposoby na
            demonstrowanie uczuć niż zakładanie strony i opisywanie co danego dnia robimy."

ale piękniejsze z czyjego punktu widzenia? Jest jakaś ogólna zasada? Bo według
            mnie każdy ma prawo tak wyrażać swoje szczęście i uczucie jak mu wygodnie.

"Nie wiem, dlaczego nie widzisz różnicy pomiędzy pokazywaniem sukienki a
            pokazywaniem siebie i narzeczonego i afiszowaniem się uczuciami w necie. Miłość
            to, moim zdaniem, zupełnie co innego niż strona czy blog."

nie - nie widzę różnicy. Jest wiele forów gdzie mamy pokazują swoje dzieci, a
            nowożeńcy zdjęcia ze ślubu. Skoro ktoś czuje taką potrzebę nie widzę w tym nic
            niestosownego. Inni pokazują suknie, obrączki czy bukiety - czyli również dzielą
            się kawałkiem swojego życia.
            • agnrek Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:12
              Ja widzę różnicę, ale nie oznacza to, oczywiście, że mój punkt widzenia jest
              słuszny. Nie pokazuję nas wszystkim, jak również nie pokazałabym swoich dzieci.
              To takie troszkę pozbywanie się prywatności, tego, co jest tylko nasze. Ale
              szanuję każde inne zadnie, rzecz jasna.
              • vanilla4 Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:17
                a tu się zgodzę - osobiście nie pokazuję swoich zdjęć ani zdjęć moich bliskich w
                sieci, ale jesli ktoś inny to robi - to jego wyłącznie wybór i tego nie potepiam
                i o to rzecz idzie. Po co od razu oceniać i złośliwie krytykować? To własnie
                mnie drażni. Żyjmy i dajmy żyć innym wink)
                • agnrek Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:17
                  Ale powiedzmy sobie jedno - tomkiewicz został zeżarty tu z kopytami, nie? smile
                  • vanilla4 Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:21
                    a wiesz... ja jakoś nie znajduję w tym uciechy i satysfakcji mimo, że nie znam
                    człowieka uncertain
                    • agnrek Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:22
                      Ja tez nie, ale coś strasznego się tu działo, a fe.
                      • szara82 Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:37
                        1. Został zeżarty na własne życzenie.
                        2. Osobiście nigdzie mu nie napisałam że jest głupi i brzydki, podjęłam się próby dyskutowania merytorycznego, ale jak zobaczyłam, że ocenia ludzi po wyglądzie to mi ręcę i biust opadł.
                        3. Też pisałam pamiętniki w zeszycie w kratkę! I uwielbiam do nich wracać, bo problem typu "o Boże! popatrzył na mnie, czy mu się podobam" teraz mnie śmieszy i wzrusza.
                        4. Mam nadzieję, że ślubny też sobie kiedyś przeczytam ze wzruszeniem. Poza moim narzeczonym nie wie o tym blogu nikt znajomy, nie mam potrzeby wciągania w to ludzi, którzy mnie znają. Wiedzą dziewczyny tutaj i jak raz zajrzą i się nie zainteresują, to nie czytają dalej. Ale statystyki pokazują, że czytają, a nawet oceniają. Mam z tego narcystyczną frajdębig_grin
                        Pozdrawiam!
                        • agnrek Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 22:39
                          Cos się stało z tym forum dziwnego. Jestem na nim od grudnia, zorganizowałam
                          sobie całe wesele dzięki radom i pomocy dziewczyn. I taki charakter to forum
                          straciło.
                          Może to dlatego, że zbliżają się nasze śluby i jesteśmy podenerwowane?
                          • kami315 Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 23:20
                            Ja jestem od kwietnia dopiero smile Też wiele skorzystałam i również przestało mi
                            się podobać wiele rzeczy - szczególnie napadanie na siebie i coraz częstsze
                            polemiki na żenującym po prostu poziomie. Ale jak się już raz zacznie - trudno z
                            tego wybrnąć. Pocieszam się dwiema rzeczami:
                            1) kłótnie się kiedyś skończą,
                            2) tylko raz (o ile mnie pamięć nie myli) i tylko jednej osobie na tym forum
                            odpisałam po chamsku (zdaje się kbor), za co szczerze żałuję.
                            I mimo wszytsko nadal chętnie tu zaglądam, co mam nadzieję prędko się nie zmieni.
      • mysza_klapsiara Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 21:21
        Eh! Nie zgodzę się z tym. Sama posiadam swoją stronę ślubną, zrobioną
        własnoręcznie i nie uważam, że jestem narcyzem... smile Na brak zajęć też nie
        narzekam, więc chyba nie do końca jest tak jak piszesz... Pozdrawiam ciepło!
        • szara82 Re: chcę zobaczyć 12.06.06, 21:54
          A/ pielęgnacja mojej strony zajmuje mi dziennie może 5 minut
          B/ jestem Narcyzemwink
          • martyna1985 Wyglądają jak kukły... 13.06.06, 12:18
            nie jestem zwolenniczką nabijania się z wyglądu ludzkiego, ale jeżeli on sobie
            na to pozwolił wobec według mnie ładnej dziewczyny.... Makabra!!!
            • vanilla4 Re: Wyglądają jak kukły... 13.06.06, 12:24
              niedobrze mi się robi jak czytam takie nienawistne posty..
              • martyna1985 Re: Wyglądają jak kukły... 13.06.06, 12:25
                sorry, ale nie moglamsmile Juz nie bede.
            • mysza_klapsiara Re: Wyglądają jak kukły... 13.06.06, 12:38
              Już w drugim wątku piszesz to samo. Tu moje zdanie.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=43465821&a=43533951 Dziewczyno,
              opanuj się.
    • mariszka72 Re: chcę zobaczyć 13.06.06, 14:11
      1) Mam6lat, rozumiem, że zdjęcia obrączek już znalazłaś dzięki uprzejmości
      życzliwych forumek i obejrzałaś. Są to id.160 na tej stronie, robione na
      zamówienie według naszego pomysłu, więc MY jesteśmy zadowoleni:
      www.derecki.art.pl/obraczki.php?ver=pl&nStrona=1
      2) Strony "ślubnej" nie posiadam, jak również i błogu. Ta na netwesele czy
      gdzieś tam była faktycznie założona w ciągu 5 minut by przedstawić pomysły
      rodzinie i znajomym którzy są w różnych krajach i na różnych kontynentach.
      Wszakże szybciej jest podesłać tylko linka zamiast wklejać zdjęcia do maila i
      zawalać komuś skrzynkę. Więc nie była ta stronka tworzona dla potrzeb TEGO
      forum, bo są jednak inne ważniejsze osoby w moim życiu z którymi się komunikuję
      za pośrednictwem netu. To tak trudno zrozumieć niektórym...
      • mam6lat Re: chcę zobaczyć 13.06.06, 14:28
        obrączki bardzo mi się podobają - szkoda, ze ja
        nie znalazłam takich, gdzy szukałam - mamm zwykłe matowe białe złoto - proste
        4mm - więc prawie neutralny standard,
        ale może mężowi przy okazji zbliżającej się rocznicy zasugeruję...wink
        taką jako pierscionek;
        natomiast hmmm rozumiem już, ze to nie oryginalność
        obrączek tak skonfliktowała towarzystwo.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka