eedytkaa 13.06.06, 18:44 www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=3&gr=0&poz=0lub www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=3&gr=1&poz=299 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnie_cha1 obie są piękne 13.06.06, 19:58 Obie suknie są piekne, mnie bardziej podoba się Daga, ale ja bym chyba zrezygnowała z kwiatka w boku sukni Odpowiedz Link Zgłoś
wetlinka Re: co myślicie o Dauco lub Daga 13.06.06, 20:55 piekne są, Daga jest cudna, tez ją chciałam mieć, ale nei za tę cenę, więc wybrałam Atelier diagonal 311 - odpwoiednik bez trenu i jestem zadowolona. Bardzo ładnie się w niej wygląda. A tak w ogóle, masz podobny gust do mojego! Odpowiedz Link Zgłoś
ziela15 Re: co myślicie o Dauco lub Daga 13.06.06, 21:14 Dauko podobala mi sie bardzo a to bardzo mocno ale zostala sprzedana, wiec wybralam candide (jest bardzo podobna do dago). Superr. Podkresla figure (ksztalci ja sama))) i czuje sie w niej rewelacyjnieeee... Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa do: ziela15 13.06.06, 21:29 a jaki link jest do tej candide?? ile kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
atulka2 Re: co myślicie o Dauco lub Daga 14.06.06, 11:43 uważam że dauco jest ładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: co myślicie o Dauco lub Daga 15.06.06, 09:45 bardzo wam dziewczyny dziekuje za komentarze ale widze ze dauco sie bardziej podoba to tak samo jak mi ) Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: co myślicie o Dauco lub Daga 13.06.06, 21:28 a ile twoja kosztowła i masz do niej linka?? Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa do: wetlinka 13.06.06, 21:30 ile koztowała i jak możesz to zapodaj mi linka dzikuje z góry i dzieki dziewczyny za komentarze pozdrawiam serdecznie panny młode Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 cuda jak zwykle 13.06.06, 21:18 lubie taki styl, uwielbiam suknie tych wszytskich firm typu St Ptarick, La Sposa, Herve itp, wszytskie są super, piękne i w ogóle ze względu na moje upodobania, (nie cierpię rzeczy bez ramiączek) wybieram 2 Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: co myślicie o Dauco lub Daga 13.06.06, 21:30 Obie piekne, ale trzeba przymierzyć i się w niej zobaczyć. Ja osobiście nie lubię tafty, bo zawsze wygląda jak "psu z gardła wyjęta", ale te suknie są piękne. Ciekawe, czy tak samo się prezentują na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
ziela15 Re: co myślicie o Dauco lub Daga 13.06.06, 21:36 candida tez jest z kolekcji st.patrica: www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=3&gr=2&poz=45 Kupno 3.900 wypożyczenie 1.500 ale naprawde jest superrr i w realu wyglada jeszcze ladniej niz na zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziela15 Re: co myślicie o Dauco lub Daga 13.06.06, 21:57 mi tez sie bardzo spodobala przymiezylam tylko dwie suknie i wybralam te, naprawde dopasowuje sie do ciala rewelacyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ziela15 Re: co myślicie o Dauco lub Daga 13.06.06, 22:03 [url=www.waszslub.pl][img]https://suwaczki.waszslub.pl/img- Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: co myślicie o Dauco lub Daga 13.06.06, 22:14 coś nie tak z tym linkiem bo sie nie otworzy Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: co myślicie o Dauco lub Daga 13.06.06, 22:57 a może któraś z Was miała taką suknie??? pochwalcie sie a może ktoś chce sprzedać???? Odpowiedz Link Zgłoś
aniatko Re: co myślicie o Dauco lub Daga 13.06.06, 23:03 MOim zdaniem Daga jest ładniejsza. Przez tą pięknie wyprofilowaną górę. W tej drugiej biust jest dziwny. Kiedys wydawało mi się, że właśnie coś w stylu Dauco chciałabym mieć. Mierzyłam podobną i już wiem, że góra Dauco to nie mój typ.. ALe wszyskto zależy od tego jak sama się w niej czujesz i jaką masz figurę Odpowiedz Link Zgłoś
mela781 Re: co myślicie o Dauco lub Daga 14.06.06, 08:52 a ja wybrałam Dauco, 15.07.mam pierwszą przymiarkę, już nie mogę się doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: co myślicie o Dauco lub Daga 14.06.06, 08:56 a gdzie i kiedy ja zamawialas bo ja mam slub 2 wrzesnia nie wiem czy jeszcze zdaze Odpowiedz Link Zgłoś
fuczka Re: co myślicie o Dauco lub Daga 14.06.06, 09:18 Ja też zdecydowałam się na Dauco, kolor ecru. Suknię zamawiałam w salonie Madonna w Warszawie w połowie maja, ma dotrzeć na koniec sierpnia, a ślub 30 września. W tym modelu najbardziej podobało mi się to, że bardzo wyszczupla talię (na oko minus 10 cm.) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9978 Re: co myślicie o Dauco lub Daga 14.06.06, 11:23 Ja bylam szczesliwa wlascicielka Dauco na slubie 6 maja. Jezeli jest ktos zaiteresowany, to jest na sprzedaz! Rozmiar 34/36 (tak naprawde niewazne jaki rozmiar w biodrach), na wysokosc 175. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasz slub!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Do:aga9978 14.06.06, 11:33 aga9978 napisała: > Ja bylam szczesliwa wlascicielka Dauco na slubie 6 maja. > Jezeli jest ktos zaiteresowany, to jest na sprzedaz! > Rozmiar 34/36 (tak naprawde niewazne jaki rozmiar w biodrach), na wysokosc 175. a ile za nią chcesz?? i da sie ją skrócić bo ja mam 160 cm Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: co myślicie o Dauco lub Daga 14.06.06, 09:32 obydwie są z tego materiału, który bardziej papier przypomina poza tym mają z boku kiczowate kwiatki Odpowiedz Link Zgłoś
marvel_maid Re: co myślicie o Dauco lub Daga 14.06.06, 10:34 O tym samym pomyślałam, wyglądają jak papierowe Ale przede wszystkim przekombinowane: kwiatki ,hafty, zdobienia - lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: co myślicie o Dauco lub Daga 14.06.06, 10:38 wyglądają i szeleszczą tak (w dodatku jak pognieciony papier-bardzo nieszlachetne materiały) Odpowiedz Link Zgłoś
fuczka Re: co myślicie o Dauco lub Daga 14.06.06, 10:53 Nie kupiłabym sukni, która wygląda jakby była zrobiona z pogniecionego papieru, bo takie mi się nie podobają i pisałam o tym swego czasu na forum, dlatego zapewniam Cię Golindo, że moja Dauco jest uszyta z pięknej gładkiej i eleganckiej tafty. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: co myślicie o Dauco lub Daga 14.06.06, 11:00 nie przeczę, ale tak wyglądają na zdjęciu wiem z doświadczenia, że często te fotki nie mają wiele wspólnego z rzeczywistością Odpowiedz Link Zgłoś