martowinka 07.10.09, 16:19 Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego, sprawdzonego , cierpliwego instruktora który jeździ po Bemowie, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLO Re: dobry instruktor bemowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 16:27 Moja instruktorka jezdzi także po Bemowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krd Re: dobry instruktor bemowo IP: *.acn.waw.pl 07.10.09, 20:11 www.autodoszkalanie.com Odpowiedz Link Zgłoś
kursant-2 Re: dobry instruktor bemowo 09.10.09, 23:10 ja mogę polecic Tobie instruktora ale info na maila! jestem na 100% do niego przekonany!!! a jeździłem juz z trzema innymi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kacz.or Re: dobry instruktor bemowo 10.10.09, 11:00 Poproszę o namiar na dobrego instruktora na : kacz.or@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re: dobry instruktor bemowo do kacz.or 10.10.09, 20:44 też ma byc z bemowa? Odpowiedz Link Zgłoś
kacz.or Re: dobry instruktor bemowo do kacz.or 10.10.09, 21:26 Najlepiej. Bemowo lub Bielany. Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re: dobry instruktor bemowo do kacz.or 10.10.09, 22:45 szkoda,że ja nie moge pomóc bo ja mam instruktora fajnego ale nie z Bemowa ani z Bielan Odpowiedz Link Zgłoś
martowinka Re: dobry instruktor bemowo 10.10.09, 23:46 proszę podawajcie na maila dane kontaktowe do instruktorów - chodzi mi o takich co jeżdżą głównie po bemowie, dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malijka Re: ale na jakiego maila?? IP: *.chello.pl 11.10.09, 21:49 każdy zalogowany ma swojego, np: kursant-2@gazeta.pl :D Odpowiedz Link Zgłoś
martowinka Re: ale na jakiego maila?? 11.10.09, 22:27 hej, może być na gazetowego albo na mkarawacka@o2.pl, dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
amisztal78 Re: dobry instruktor bemowo 17.10.09, 22:25 Po pierwsze chciałbym Cię przestrzec że szukanie na forum dobrego instruktora to niekoniecznie dobry pomysł!!!??? Ja szukałem tu i nie ukrywam 2 razy się naciąłem tzn. trafiłem na nie koniecznie dobrych! Raczej naciągacze!!! Z tego co wiem to ok 70 % postów na forum to auto reklama instruktorów ( nie najlepszych specjalistów!!!!) Dobry instruktor nie martwi się o kursantów!!! Po prostu ich ma!!!! Ale jesli naprawde chcesz to mogę podaż Ci telefon do instruktora z którym jeżdżę teraz i wiem że dobrze uczy!!!! ja mam kontakt do niego od swojej znajomej która też u niego jeździła!!!jeśli chcesz to zadzwoń do niego a nie powinnaś żałować!!!??? Ma na imię Piotr tel 501-14-33-29. Pozdrawiam. I szybkiego zdania egzaminu życzę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry instruktor bemowo IP: *.chello.pl 18.10.09, 09:25 "Po pierwsze chciałbym Cię przestrzec że szukanie na forum dobrego instruktora to niekoniecznie dobry pomysł!!!??? Ja szukałem tu i nie ukrywam 2 razy się naciąłem tzn. trafiłem na nie koniecznie dobrych! Raczej naciągacze!!! Z tego co wiem to ok 70 % postów na forum to auto reklama instruktorów ( nie najlepszych specjalistów!!!!) Dobry instruktor nie martwi się o kursantów!!! Po prostu ich ma!!!! Ale jesli naprawde chcesz to mogę podaż Ci telefon do instruktora z którym jeżdżę teraz i wiem że dobrze uczy!!!! ja mam kontakt do niego od swojej znajomej która też u niego jeździła!!!jeśli chcesz to zadzwoń do niego a nie powinnaś żałować!!!???" a po czym poznać, że w Twoim przypadku jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś