bumcyk5 21.06.06, 00:18 ... a ja to będę miała taki ślub i wesele jak nikt! Bo w Monako! Hejże! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_lodz Re: Coś Wam powiem... 21.06.06, 07:48 ojej !! niesamowite !! tylko nie posiusiaj się z wrażenia ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: Coś Wam powiem... 21.06.06, 07:59 Casablanca to by było dopiero coś... Odpowiedz Link Zgłoś
andrea_gassi Re: Coś Wam powiem... 21.06.06, 08:19 Ojejku, jak ksiezniczka, ale ci zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
agacciam Re: Coś Wam powiem... 21.06.06, 09:42 Super, oryginalnie i pamiątka na całe życie ) Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: Coś Wam powiem... 21.06.06, 10:11 Bumcyk, tylko pamiętaj nam wstawić zdjęcia na forum, żebyśmy się miały na kim wzorować BTW - fotograf też z Monako? )) Pozdrawiam serdecznie! PS: A kiedy ślub, bo wiemy gdzie, a nie wiemy kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan bumcyk5 ty sie chyba zacielas...jak stara plyta 21.06.06, 10:22 To juz sie robi troche nudnawe...co chwile piszesz o tym Monako. Ja mam pamiec dobra, nie musisz sie co chwile przypominac. Odpowiedz Link Zgłoś
82asa Re: bumcyk5 ty sie chyba zacielas...jak stara ply 21.06.06, 11:33 kazdy slub jest inny. ja bede miala w uroczym kosciolku i w uroczym miejscu i nie zamienilabym na monako ) Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: bumcyk5 ty sie chyba zacielas...jak stara ply 21.06.06, 14:15 hahahaha a łyżka na to - niemożliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
giselleb hmmm... 21.06.06, 14:26 czy Ty nie zmieniłaś przypadkiem linka? Jakoś podobnie brzmiał mi post "czy 60 tys zł za wesele to dużo?" Aha tylko pamiętaj że w Monako żyje ponad 25 tys osób na km kwadratowy - możecie się zgubić ) Odpowiedz Link Zgłoś
bumcyk5 Re: hmmm... 21.06.06, 18:06 giselleb napisała: > czy Ty nie zmieniłaś przypadkiem linka? Jakoś podobnie brzmiał mi post "czy 60 > tys zł za wesele to dużo?" > Aha tylko pamiętaj że w Monako żyje ponad 25 tys osób na km kwadratowy - > możecie się zgubić ) Moja droga jesteś w ogromnym błedzie! Ale nei zamierzam Cie z niego wyprowadzac. Sama mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
nieztejbajki Re: Coś Wam powiem... 21.06.06, 14:24 A niech będzie gdzie tylko chcesz... oby tylko po ślubie było jak w bajce księżniczko Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: Coś Wam powiem... 21.06.06, 14:40 a adres gdzie? jak zapraszasz to dokladniej. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Coś Wam powiem... 21.06.06, 14:45 co jakis czas trzeba wspomniec o Monako przynamniiej wiemy, jak czesto cos mocniejszego bierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Coś Wam powiem... 21.06.06, 20:17 Ja myślę, że bumcyk to jest w ogóle facet. Odpowiedz Link Zgłoś
mija4walles Re: Coś Wam powiem... 21.06.06, 21:15 mam nadzije ze ksiaze takze spelnia oczekiwania bo w konsekwencji wazniejsze ino z kim a ni ino gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Zawsze myslalam, ze noblesse oblige... 21.06.06, 21:21 A tutaj sie okazuje, ze prowadzi do buractwa...Na szczescie to pozorne szlachectwo, istniejace tylko w glowie bumcyk... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Zawsze myslalam, ze noblesse oblige... 21.06.06, 21:23 A ten markiz to kolejny nieslubny milosciwie panujacego Alberta?))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoga22 Re: Coś Wam powiem... 21.06.06, 21:27 bumcykcyk dla mnie jesteś jak twój login ''bumcykcyk'' Odpowiedz Link Zgłoś
kekoa2 Re: Coś Wam powiem... 21.06.06, 23:45 tylko chociaz nie zrob tam takiej wiochy jak na tym forum,ale ci fajnie szkoda tylko -kurcze ze nie szkopol tkwi gdzie tylko z kim sie slubuje,bo jakby tu o miejsce chodzilo to bym ci pozazdroscila ze hoho Odpowiedz Link Zgłoś
jo81joanna Re: Coś Wam powiem... 22.06.06, 02:02 takie chwalenie sie przypomina mi zachowanie dziecka a nie osoby doroslej, ktora wchodzi w zwiazek malzenski.... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Coś Wam powiem... 22.06.06, 05:29 oh, bumcyk, Skarbie! w koncu ktos na tym forum, kto bedzie mial porzadny slub.. na pewno nie - nieslychany - taki to ja mialam, i Zlotko, chodzbys sie nie wiem jak starala - mnie nie przebijesz: slub w przepieknej katedrze, udzielony przez biskupa, dojechalismy tam zlota karoca zaprzegnieta w 6 pelnokrwistych rumakow.. moja druhna miala do karocy dobrana sukienke i makijaz, bardzo jej do twarzy bylo! wystroj kosciola kosztowal 60 tys - euro oczywiscie.. wesele w palacu ksiazat (... nie podam nazwy dokladnje, bo to nasi najblizsi przyjaciele i nie zycza sobie zeby jakies pospolstwo o nich czytalo).. bal na 3 dni, oczywiscie gral jeden z najbardziej znanych zespolow w Polsce (wiem, ze to troszke obnizylo poziom naszego wesela, ale moj maz sie uparl, ze musi polski zespol byc ) oczywiscie byla czekoladowa fontanna, fajerwerki o polnocy (pokaz za 10tys euro).. goscie byli zachwyceni.. i co powiesz? i tak mnie nei przebijesz moja Droga Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Coś Wam powiem... 22.06.06, 07:26 miaau napisała: > > slub w przepieknej katedrze, udzielony przez biskupa, dojechalismy tam zlota > karoca zaprzegnieta w 6 pelnokrwistych rumakow.. moja druhna miala do karocy > dobrana sukienke i makijaz, bardzo jej do twarzy bylo! > A ja myslałam, że strój i makijaż druhny powiene pasować do umaszczenia konia. Miau, jak to jest? )) Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: Coś Wam powiem... 22.06.06, 08:33 Chcę te same proszki, co bierze bumcyk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoga22 Re: Coś Wam powiem... 22.06.06, 12:05 och miaau...... czym chciałaś nam zaimPOnować Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Coś Wam powiem... 22.06.06, 12:15 ech yoga..., przeczytaj miau jeszcze raz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaatkaa Re: Coś Wam powiem... 22.06.06, 12:19 Dziewczyny! bo bumcyk5 za księcia Alberta wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: Coś Wam powiem... 22.06.06, 12:20 Czy książe Albert to ten co ma na prawo i lewo dzieci? Ostanio media mówiły o jakims kolejnym uznanym dziecku... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_baux Tak, moj stary to kolejny nieslubny Alberta... 22.06.06, 12:35 A Ty, bumcyk, przestan rozsiewac plotki o swoim rzekomym slubie z moim Jean-Alphonse´em!!! Zyje, mam sie dobrze i nie dopuszcze do bigamii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marti_kan Re: Tak, moj stary to kolejny nieslubny Alberta.. 23.06.06, 02:22 Super jesteście !!! Ostatnio tak się tylko uśmiałam na tych postach tego wymoczka T. Przebijacie się z klasą ! Ja też chcę te proszki ) Odpowiedz Link Zgłoś
marti_kan Re: Tak, moj stary to kolejny nieslubny Alberta.. 23.06.06, 02:50 Chwileczkę a czy Ty bumcyk nie pisałaś, że tort masz mieć przywieziony z Monako i sukienkę Hmmm?? To w końcu zamiast tu przywozić sukienkę to Ciebie tam wywiozą ??? Może będzie taniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
bumcyk5 Re: Tak, moj stary to kolejny nieslubny Alberta.. 25.06.06, 14:32 Owszem. Pisalam, ze tort i sukienka beda z Monako, ale nei pisalam , ze bedzie przywożony. Slub bedzie w Monako, stamtad tez sukienka i tort Odpowiedz Link Zgłoś