Dodaj do ulubionych

9.09.06 ->79 dni...

22.06.06, 18:03
skoro każda data się pojawia, to dlaczego ma się nie pojawić i ta big_grin Jak tam
kobitki, co macie a czego nie macie, co?? Piszcie szybcutko, szybciutko, bo
jestem BARDZO ciekawa jak to u Was wygląda smile

Pozdrawiam

-
dziś i na zawsze...

Gorące pozdrowienia z upalnego śląska dla wszystkich wrześniowych Panien
Młodych
Obserwuj wątek
    • twitti Re: 9.09.06 ->79 dni... 22.06.06, 19:49
      my tez tego dniasmile mamy juz prawie wiekszoscsmile dzis podpisalismy protokol i
      wzielismy karteczke na zapowiedzismile jeszcze tylko brakuje nam butow, ciuchy sie
      szyjasmile no i niestety okazalo sie ze musimy sami kosciol przystroicsad ale damy
      radesmile slub w Warszawie na goclawiusmile a u ciebie?
      • nikusia1986 Re: 9.09.06 ->79 dni... 22.06.06, 21:57
        u mnie podobnie smile brakuje nam tylko butów, garnituru (suknia już jest tylko
        lekkie poprawki smile), ustalenie menu, wybór kwitów, ustalenie liczby miejsc
        hotelowych, jakieś gniazdko na noc poślubną ;P i to chyba wszystko smile a tak
        poza tym to zaproszenia już porosyłane (obecnie odbieram potwierdzenia),
        wszelkie daty, takie jak fryzjer, paznokcje, makijaż, już poustalane, protkół
        spisywaliśmy równe 3 m-ce przed ślubem smile na zapowiedzi narazie czekamy,
        wszystko już potwierdzone big_grin teraz tylko odliczac dni do tego cudownego dnia smile

Pozdrawiam

-
        dziś i na zawsze...
        • twitti Re: 9.09.06 ->79 dni... 22.06.06, 22:06
          szybko lecismile 9 lipca zostana tylko 2 miesiace!!!
          • nikusia1986 Re: 9.09.06 ->79 dni... 22.06.06, 22:08
            noo smile a co dopiero będzie się działo w sierpnu hehehe minie jak nie wiem co smile
            ale chyba o to chodzi, żeby do tego dnia tak szybko zleciał, ślub i wesele
            trwały całą wieczność a wspólne życie jeszcze dłużej big_grin
            • twitti Re: 9.09.06 ->79 dni... 22.06.06, 22:22
              ja mam we wtorek obronesmile bede tym sie stresowac na poczateksmile a potem to juz z
              gorkiwink ale wiem jedno , nie bede mogla spac w dzien przedsmile
              • nikusia1986 Re: 9.09.06 ->79 dni... 22.06.06, 22:26
                ja też już o tym wiem, gorzej jak nie będę mogła spać cały tydzień big_grin ja
                zaczynam pracę od 1 lipca więc mam nadzieję, że to szybciej zleci smile a moje
                kochanie ma dopiero obronę we wrześniu, więc się będzie stresować po ślubie, a
                nie daj Boże przed ślubem, bo zostanę na sam koniec ze wszystkim sama uncertain
                • twitti Re: 9.09.06 ->79 dni... 22.06.06, 22:33
                  no to kurcze bardzo duzo macie tych stresow!trzymajcie sie!ja bede szukac pracy
                  po slube, bo mam umowe zlecenie a trzeba znalezc cos lepszegosmile
                  • annawoj Re: 9.09.06 ->79 dni... 22.06.06, 23:04
                    dziewczynysmileJa tez z 9 wrzesnia. Twitti pamietam, bo bardzo czesto sie
                    udzielawink)Stety-niestety czas studenckie juz dobrych pare lat za mna (nie
                    mowiac o moim narzeczonym), za to w tym pieknym czasie troche stresuje sie
                    sytuacja w pracy. Dzis odebralismy garnitur, jutro 1. przymiarka sukni slubnej,
                    dzis odebralismy takze i od jutra rozdajemy zaproszenia. W pzreciagu 2 tygodni
                    planujemy sfinalizowac sprawy urzedowo-koscielne, zaproszenia...Zostaly dodatki
                    do naszych strojow, pzrygotowanie menu itp oraz co zrobic na tych kilkanascie
                    dni po i przed z kotemsmile)Poza tym chyba wszystko pozalatwiane.
                    • twitti Re: 9.09.06 ->79 dni... 23.06.06, 07:20
                      to chyba wszystkie jestesmy w podobnym punkcie przygotowansmile zeby tak jeszcze
                      pogoda byla w miare ladnasmile bo nie chcemy tylko siedziec na sali jak mamy miec
                      grille w ogrodzie!
                    • nikusia1986 Re: 9.09.06 ->79 dni... 23.06.06, 09:13
                      hehe a myślałam że jestem sama tongue_out ja mam kota i psa, tzn. ja mam psa a moi
                      rodzice mają kota big_grin ale myśle, że jakoś się uda smile ja już jestem po pierwszej
                      prymiarce następną mam dopiero w sierpniu, praktycznie przed ślubem, gdyby
                      gdzieś ubyło albo przybyło hehehe

Pozdrawiam kiss

-
                      78 dni.....
                      • mb800 Re: 9.09.06 ->79 dni... 23.06.06, 09:30
                        Witam
                        Ja też 9 września,ale widzę że w porównaniu z waszymi przygotowaniami to ja
                        jestem troche za.
                        -Mam zamówioną suknie (w końcu wink, zrobiłam to tydzień temu, pierwsza
                        przymiarka 3 sierpnia,buty, welon, gorset pod suknie wink
                        -Mamy salę
                        -Mamy zespół
                        -Mamy kamerzystę (od tygodnia, tzn miałam już wcześniej ale już rozbiąc u niego
                        zaproszenia zrobił nas w "bambuko" także podziękowałam mu i znalazłam nowego wink
                        -Mamy zamówione obrączki , odbiór 14 lipca
                        -Mamy zaproszenia(niestety ręcznie wypisywane, musiałam kupić w sklepie bo
                        przez tego kamerzystę nie zdąrzyłabym już zamówić drukowanych wink, ale trudne,
                        te zresztą też nie są najgorszewink takie gładkie bez żadnych zbędnych obrazków)
                        -Mamy nauki(ale nie mamy poradni i nie podpisaliśmy protokołu)5 lipca mamy 2
                        godzinę poradni , tydzien później następną i może 5 już podpiszemy protokół winki
                        damy na zapowiedzi. Ciekawe ile zaśpiewa wink

Na poczatku lipca ruszymy z zaproszeniami , no bo chyba czas wink

Pozdrawiam

Jejku jeszcze tylko 79 dni. Ale ten czas leci wink najbardziej do mnie to dotarło
                        przy przemierzaniu obrączek wink, nawet przy sukni tak się nie przejęłam jak przy
                        obrączkach.
    • nikusia1986 Re: 9.09.06 ->79 dni... 23.06.06, 09:32
      Muszę Wam coś napisać, jeśli tylko się nam uda dostać kredyt, to w lipcu
      kupujemy swoje własne M big_grin już nie mogę się doczekać smile Bardzo Was proszę
      trzymajcie kciuki za nas, bo życie z naszymi rodzicami jest okropne!!! Lepiej
      już iść na swoje big_grin Mam wielką nadzieję, że się uda smile

Poprostu musiałam Wam to napisać, bo jestem taka szczęśliwa od wczoraj, że
      normalnie nie wiem co big_grin

Pozdrawiam i życzę przyjemnego dnia w tak okropnym dniu, pod względem pogody i
      duchoty uncertain

-
      dziś i na zawsze...
      • mb800 Re: 9.09.06 ->79 dni... 23.06.06, 09:40
        No to trzymam kciuki. Ja w zeszłym roku tez wzięłam kredyt (sama) i kupiłam
        mieszkanko. Później (parę dni po) poznałam mojego obecnego narzeczonego i teraz
        już od początku lipca zaczynamy je szykować (także ślub i mieszkanko na raz) by
        wyrobić się do września by start naszego nowego życia zacząć od swojego
        mieszkanka. Też nie chciałabym z rodzicami mieszkać.
        My teraz mamy masę pracy, musimy myśleć o weselu i o tym by kupić farby,
        panele, glazurę i mase innych rzeczy do domu , no i jeszcze pracujemy..Także
        boję się że o czymś w końcu zapomnimy..
      • twitti nikusia1986 23.06.06, 16:33
        trzymam kciuki! mama narzeczonego tez czeka na wlasne mieszkanie w tbsie!na
        razie mieszkamy razem i pewnie jeszcze troche bedziemy!ale u nas jest oksmile

tez trzymaj zeby dostala to mieszkaniesmile pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka