ankliszka 22.06.06, 18:41 Kochane... mam pytanko czy mozecie cos mi powiedziec o tym lokalu? moze bylascie tam kiedys na weselu? albo mialyscie w tym miejscu wlasne? bardzo prosze o komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankliszka Re: siedlce - restauracja janusz 22.06.06, 19:27 hej... zadna z Was nie zna tego lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś
ankliszka Re: siedlce - restauracja janusz 23.06.06, 09:24 podbijam temat i prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: siedlce - restauracja janusz 23.06.06, 09:49 Hej, zupełnie przypadkiem tu zajrzałam - bo po ślubie jestem ładnych parę lat )) W tej restauracji bywałam tylko na kolacjach i raz na dancingu - jedzenie dobre i w zasadzie nic więcej nie moge powiedzieć. Spróbuj podpytac na forum regionalnym forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=262 Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_ Re: siedlce - restauracja janusz 23.06.06, 11:13 znam tą restauracje i byc moze zdecyduje sie na wesele w tym lokalu na razie wyslalam mejla z zapytaniem o menu i cene za osobe, ale juz kilka dni czekam na odpowiedz. Wiesz moze jaki jest koszt za osobe? Nie wiem tylko czy jest tam parkiet do tanca? Ile osob tam sie miesci? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly78 Re: siedlce - restauracja janusz 23.06.06, 12:43 cześć, podobnie jak Ty szukam sali na wesele w Siedlcach, jako, że mieszkam w Łodzi, obowiązki wypytywania o ceny i menu zrzuciłam na tatę ) i podobno w Januszu są i dobre jedzenie i potańczyć można, ale na przyszły rok już nie ma miejsc. Lepiej zadzwoń do nich i się dowiedz telefonicznie. Ja też powysyłałam parę maili, ale głucha cisza, chyba wolą jednak spotykać się osobiście z klientami niż odpisywać na maile. pozdrawiam lilly Odpowiedz Link Zgłoś
elamira Re: siedlce - restauracja janusz 24.06.06, 12:35 witam! druzbowalam na weselu w tej sali. ogolnie ok. czysto, schludnie. menu wybierasz z karty dan restauracji. smacznie, ale bez wiekszych rewelacji. jedynym mankamentem jest niski strop i to, ze wtedy wchodzilo sie do lokalu wejsciem do sklepu meblowego.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś