Dodaj do ulubionych

polsko-wloski slub

27.06.06, 13:30
szukam pomyslow na moj slub we wloszech z "polskim akcentem",juz zrobilam
compilation polskich piosenek,chcialabym zeby bylo troche naszych
tradycyjnych zabaw zeby rozruszac sztywnych wlochow smile i zeby pomysleli "ale
ci polacy to umieja sie bawic".
Licze na wasza pomoc bo sama szczerze mowiac nie mam pojecia!!!dzieki i
pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • justm Re: polsko-wloski slub 27.06.06, 14:03
      kochana, włochów to ty nie musisz chyba nakłaniać do zabawy???? wink
      byłam na takim ślubie i w polsce i we włoszech, ludzie bawili się ekstra, tyle
      tylko, że włosi jak to włosi przecenili swoje siły w konfrontacji z polakami i
      wódkąsmile
    • marvel_maid Re: polsko-wloski slub 27.06.06, 14:16
      Gdzie ty poznałaś sztywnych Włochów? To chyba najbardziej zrelaksowany i
      zabawowy naród na świecie. Nie radzę uszczęśliwiać "polskimi zabawami",
      piosenki zupełnie wystarczą.
    • rzymianka3 Re: polsko-wloski slub 27.06.06, 14:43
      a gdzie dokladnie bierzesz slub?Ps...ja poznalam sztywnych wlocho...tesciow sad
      Wystarczy wodka...moim wszystkim znajomym smakuje nasza przepalanka smile)I kilka
      polskich piosenek smile)
      • anka786 Re: polsko-wloski slub 27.06.06, 16:50
        dziewczyny ja juz 7 lat mieszkam we wloszech i bylam na 6 slubach-umieralam z
        nudow, oni tylko jedza i ida do domu.Tance sa b.rzadko.Wiem ze na poludniu jest
        inaczej ale ja z polnocy(genua)i na serio ludzie sa sztywni.Jedna moja
        kolezanka polka specjalnie sie postarala o zespol,super parkiet itd i tanczyla
        tylko ona i jej maz i...zaproszone dzieci,mnie tam nie bylo ale pewnie tez bym
        tanczyla.
        A wodki to chyba nie beda pic,kurcze cos musze wymyslic.
        • rzymianka3 Re: polsko-wloski slub 27.06.06, 16:54
          ja jestem z Rzymu..jestem 5 lat,ale moja nowa rodzinka jest z poludnia i musze
          cie zmartwic..oni tez dretwi...tez bylam na kilku sluboach...jedzenie i zero
          tancow..a w treakcie powrotu do domu,tylko krytki..ze bomboniera za malo
          droga,ze jedzenie nie takie....tragedia.W niedziele bylam wlasnie na obiadku
          rodzinnym(ok 30 osob) nuda nuda nuda..chociaz przez ten upal to winko pposzlo
          im do glowy i jeden wujek robil z siebie durnia.Ale ogolnie to sa dretwi.A jak
          Cie przyjeli tesciowie?
          • anka786 Re: polsko-wloski slub 27.06.06, 17:02
            hahahhaha,no widzisz ,a polacy mysla ze wlosi tacy rozrywkowi i mi nie chca
            wierzyc.
            Moi tesciowe sa w porzadku,cale szczescie.Jego mama sie nie wtraca jak na
            razie.Co tam robisz ciekawego w rzymie?chcialabym tam mieszkac!
            • rzymianka3 Re: polsko-wloski slub 27.06.06, 17:06
              "robilam"studia,ale juz skonczylam i za tydzien wracam do polski.Znudzil mi sie
              ten kraj...a wiesz,jak to jest:polak ktory tu nie mieszka,moze miec 1000
              wyobrazen,ale rzadko kiedy sa prawdziwe.smile Rzym piekny..ale dla turystow.Zbyt
              chaotyczny,brudny itd.A ty co porabiasz? ps.mpja tesciowa do dzisiaj mnie nie
              uznaje hehe..mieszkamy z soba 5 lat,jestesmy z soba 7.ale sa z pod Napoli..wiec
              wiesz,sredniowiecze smile
              • anka786 Re: polsko-wloski slub 28.06.06, 14:01
                przykro mi ze masz antypatycznych tesciow,niestety zdarza sie!moi na razie ok
                ale kto wie co bedzie potem jak przestana pracowac,beda moze rompere le palle
                calymi dniami hahahhahaha.Ale wyglada na to ze sie ciesza ze sie pobieramy bo
                jetem brava ragazza wink
                A twoj maz jedzie z toba do polski?nie chce byc wscibska ale piszesz ze
                wyjezdzasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka