korridda 27.06.06, 22:22 Hej dziewczyny. U nas też wszystko się udało. Było pieknie. Ślub był 17 czerwca. Jeśli macie ochotę pooglądać fotki to podaję link do stronki: wudki.twojezdjecie.pl/ Kod na album to 0306 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lirene1 Re: Moje wielkie wiejskie wesele 27.06.06, 22:28 nie dziala tak nie ma zdjec albo ja nie umie szukac! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiksz1 Re: Moje wielkie wiejskie wesele 27.06.06, 22:31 nie dziła kod, niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
sylvi77 Re: Moje wielkie wiejskie wesele 27.06.06, 22:40 mnie sie otworzylo Gratulacje - pieknie wygladaliscie. wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
yoanka Re: Moje wielkie wiejskie wesele 27.06.06, 22:46 Naprawdę pięknie! Widać super klimacik I pięknie wyglądałaś Odpowiedz Link Zgłoś
gosiksz1 Re: Moje wielkie wiejskie wesele 27.06.06, 22:48 Pięknie! Gratuluję i życzę duuuużo szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
dominimka Re: Moje wielkie wiejskie wesele 27.06.06, 23:00 a mozesz napisac gdzie bylo to wesele? i jak ogolnie temperatura w namiocie? nie bylo za goraco? i jak trzymalo sie jedzonko w czasie imprezy w namiocie? sama o tym mysle no ale mam tyle pytan, a nikogo kto odpowie na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Moje wielkie wiejskie wesele 27.06.06, 23:15 Pytaj o co tylko chcesz. My też bardzo się denerwowaliśmy jak to wyjdzie. Dużo organizacji ale bez przesady. A teraz szczegóły: Pogoda: mielismy nadzieję że będzie ciepło. Przez cały tydzień poprzedzający ślub było pięknie. W sobotę rano, gdy się obudziłam na niebie były chmury a gdy wychodziłam od fryzjera padało. Grr. Ale na szczęście po południu się rozpogodziło. Mieliśmy idealną pogodę. Nie za ciepło ale słonecznie. Prawda jest taka że gdyby padało to wesele straciłoby na uroku ale byłoby zepsute. Namiot był solidny i deszcz nie mógł mu zaszkodzić. Po prostu zostaliśmy w srodku, czyli jak w restauracji. Gorzej gdyby był upał. Mogloby się zrobić trochę lepko, zwłoaszcza przy bezwietrznej pogodzie. Jedzenie: Mielismy zamówiony catering. Poradzili sobie świetnie. Bardzo smaczne i super podane. Jeśli jesteś z okolic Poznania to prześlę Ci na priva namiary. Koszty: W sumie jak w restauracji, może ciut drożej (taniej jedzenie i alkohol ale trzeba doliczyć koszt namiotu) My jesteśmy bardzo zadowoleni z takiego wyboru. Było na luzie ale elegancko. Mi bardzo zależało żeby wesele było w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Moje wielkie wiejskie wesele 28.06.06, 09:40 Było super!!! Tzn ze zdjęć tak wygląda Namiot przepiekny!!! Sama o tym myślałam, ale w końcu zmieniliśmy miejsce - i też bylismy zadowoleni Pozdrawiam i wczystkiego dobrego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Moje wielkie wiejskie wesele 27.06.06, 23:18 Pięknie wyglądałaś A co to za sukienka? Bo wydaje mi się, że to mój wymarzony Demetrios... Nie sprzedajesz? )) Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Moje wielkie wiejskie wesele 27.06.06, 23:38 Demetrios 3047. Biała a odcień jest lekko perłowy. Oczywiście na sprzedaż. Wzrost 170 +8 cm obcas. Rozmiar 38 (amerykańskie 10). Była później na mnie dopasowywana. Moje rozmiary to mniej więcej: biodra - 96; pas - 72; biust 89. Cena do negocjacji, powiedzmy, że zaczynam od 1250 zł. (w salonie 2500). Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Moje wielkie wiejskie wesele 27.06.06, 23:44 A gdzie mogłabym przymierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Moje wielkie wiejskie wesele 28.06.06, 09:12 Sukienka jest teraz w Poznaniu ale za 2 tygodnie może być w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Moje wielkie wiejskie wesele 28.06.06, 09:19 korridda - pieknie wygladaliscie ps. bardzo mi sie podoba namiot i dekroacja stolow sliczne pokrowce na krzesla i ogolnie kolorystyka pozdrawiam i zycze duzo szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
k2sia.m Re: Moje wielkie wiejskie wesele 28.06.06, 09:29 Cześć, al;e gdzie trzeba wpisać ten kod? Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: Moje wielkie wiejskie wesele 28.06.06, 09:26 czesc, chcialam zobaczyc zdjecia ale nie dziala mi ten kod, 0308 ! Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: Moje wielkie wiejskie wesele 28.06.06, 09:29 ale ze mnie blondynka, hahahaha juz dziala, sliczne zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
gardenia_nowak Re: Moje wielkie wiejskie wesele 28.06.06, 09:32 świat jest mały - znam tę dziewczynę, która stoi za Tobą (na zdjęciu gdzie stoicie cztery oraz oczywiście na tym ze śmieszną miną). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
k2sia.m Re: Moje wielkie wiejskie wesele 28.06.06, 09:35 Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie wpisuje się ten kod bo wyskakuje mi strona Lex. Czy tak ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
twitti instrukcja 28.06.06, 09:37 klikacie na zdjecie i pojawia sie miejsce na kod i wpisujecie kod Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: instrukcja 28.06.06, 12:51 Dzięki twitti za podanie instrukcji. A pokrowce szyła moja mama. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: instrukcja 28.06.06, 12:53 no co ty!!!sliczne sa i w ogole cala dekoracja i te zielone pokrowce w ogole podoba mi sie dokaracja w kolorach biel-zielen pogratuluj mamie zdolnosci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annanaba Ślicznie 28.06.06, 12:58 b.b. ślicznie, wszystkiego naj..... jak pierwszy taniec. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Ślicznie 28.06.06, 13:22 kurcze chyba jakieś przeciązenie na tej stronie, bo zdąrzyłam ze 2 zdjęcia obejrzzeć, a teraz siadło w ogóle nie mogę wejść na stronę ślicznie wyglądaliście pięknie te stoły "ustrojone" Gratulacje i dużo szczęścia!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 właśnie taką sukienkę chciałabym mieć 28.06.06, 14:29 Pięknie wygladaliście, ślicznie udekorowane stoły. Bardzo ładną miałaś sukienke. Ja jestem niską osoba i panie z różnych salonów odradzały mi gorsety. Wszystkie doradzały właśnie suknie z takim czymś zakładanym na szyję ) i mnie też osobiście bardzo sie podobało. Też mierzyłam sukienkę jaką miałaś Ty. Jesteś chyba do tej pory jedyną dziewczyna która miała taki fason sukienki. Zawsze ogladam gorsety. Pozdrawiam i życzę duuużo szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Ślicznie 28.06.06, 18:25 Pierwszy tanie poszedł super! Wszystko wyszło pięknie. Tylko orkiestra, przyzwyczajona do tego, że młodzi chcą tańczyć jak najkrócej skończyła grać zanim pokazaliśmy wszystkie figury Ale za to mieliśmy 2 bisy Odpowiedz Link Zgłoś
fantazja_huany Re: Korrida 28.06.06, 18:06 Mam pytanie do Ciebie, skoro pokrowce szyla Twoja mama nie masz ochoty ich sprzedac? Chetnie kupie za rozsadna cene) Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Korrida 28.06.06, 18:11 Pokrowce poszły jak świeże bułeczki. Niestety już sprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
fantazja_huany Re: Korrida 28.06.06, 18:15 uuuu a moze Twoja mama swieza partie uszyje)) Byly sliczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Korrida 28.06.06, 18:18 Nie sądzę. Właściwie nie ona sama wszystko własnoręcznie szyła. Tyko dobrała materiały i zrobiła wykrój. Reszta zajęły się panie krawcowe z jej zakładu krawieckiego. Ale teraz mają strasznie dużo innej pracy i raczej pokrowców się nie podejmą. Odpowiedz Link Zgłoś
lucilla wystroj 28.06.06, 21:33 Czesc, swietnie udekorowane stoly, zadnego kiczu! Gratuluje. I z tymi pokrowcami na krzesla to rewelacyjny pomysl. Ja dopiero szukam jakies sali (w internecie, bo wesele ma byc w w-wie/okolicach, a ja w niemczech) i w wiekszosci przypadkow odstrasza mnie wyglad krzesel. Nie pomyslalam o pokrowcach. Lucilla Odpowiedz Link Zgłoś
euna Re: Moje wielkie wiejskie wesele 29.06.06, 04:25 Szalenie mi sie podoba Twój ślub na zdjęciach ! Pięknie wyglądałaś ! Mam trzy pytania: 1. masz może zdjęcie jak ta suknia wygląda z tyłu (bez welonu) ? 2. czy ten przedłuzony tył jakoś się odpina? jakoś trudno mi uwierzyć , że da się z nim tańczyć 3. czy te białe końcówki przyłodygach kwiatków to osdoba czy jakaś konieczniść (bardzo mi sie ten pomysł podoba, i zastanawiam się czy oprócz uroku ma to jeszcze jakąś zaletę Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Moje wielkie wiejskie wesele 29.06.06, 10:38 hej, Przeslę Ci później kilka fotek sukienki. Tren się niestety nie odpina ale można go podpiąć. Końcówki na kwiatach miały charakter funkcjonalny. Podobno kalie plamią. Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 korrida!!!! 29.06.06, 13:18 Za 2 dni moje wesele, tez pod namiotem. Blagam napisz mi cos tzn jak się namiot sprawdzil? Czy nie bylo za gorąco/za zimno, nie wiało (jak ta gala na suficie sie zachowuje?) Czy specjanie ściany były opuszczone? Wszystkie Twoje spostrzeżenia, będę bardzo wdzięczna! Ślicznie wygladłas tak BTW Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: korrida!!!! 29.06.06, 20:04 dzieki za miłe słowa. Odpowiadam Namiot sprawdził sie rewelacyjnie. Nie było za gorąco ani za zimno ale pogoda bardzo sprzyjała. Nie wiało. gala na suficie sprawowała się b. dobrze. Ściany były podniesiene całkowicie w jakiś 30%. Inne były podniesione częściowo lub całkowicie opuszczone. Było super. Wszystkim się podobało. Przejrzę zdjęcia i wyslę Ci jeszcze cos na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka221 Re: Moje wielkie wiejskie wesele 29.06.06, 20:34 Ojej,piękne miałaś wesele!Zazdroszczę.Chyba wykorzystam kilka elemnetów.Świetne fotki.Naprawdę mi się podoba.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Moje wielkie wiejskie wesele 29.06.06, 20:45 Fotki na razie amatorskie. Wrzucę coś później od fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
joannapoznan Re: Moje wielkie wiejskie wesele 29.06.06, 22:04 korrida, napisz coś więcej. jak to zorganizowałaś? ja tez jestem z poznania i marzyłam o czymś takim. gdzie postawiliście namiot, ja kie to sa koszty a catering to skąd? piszzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Moje wielkie wiejskie wesele 29.06.06, 22:20 odpowiem na emaila, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
korridda jak zorganizować :) 29.06.06, 22:39 Namiot wynajęty z firmy JMT, www.jmt.poznan.pl/. Koszt chyba 9000 zł (namiot, "gale" czy wiszące materiały, łącznik, lampy). Krzesła i stoły pożyczone z "remizy". Obrusy od cateringu. Pokrowce szyła mama (opisane wyżej) i odsprzedała cateringowi więc mają. Catering od Pani Kasi tel.: 0 61 816 42 05, Tarnowo Podgórne, Szkolna 1b, gastro_serwis@poczta.onet.pl (mają też super restaurację w Kaźmierzu). Jedzonko pyszne i super podane. Pani Kasia zapewnia wystrój namiotu. Pomagała jej Pani prowadzaca kwiaciarnię w Szamotułach, która przy okazji robiła mi bukiet i dekorowała samochód. Tort od kolejnej pani Kasi z Szamotuł: tel. 061 292 02 41 Cukiernia Nowaczyński. Wszystkie te osoby się znają i często ze sobą pracują więc wszystko jest dopiete na ostatni guzik. Wesele było u moich rodziców w ogrodzie i częściowo na polu zboża. Wyszło super ale dużo organizowania. Koszty ciut wyższe niż gdybyśmy zdecydowali się na restaurację. Jeśli się zdecydujesz na taką opcję to oczywiście służę radą. Jeśli chcesz osiągnąć podobny efekt ale nie masz czasu na przygotowywania lub nie masz gdzie to polecam Skrzynki pod Poznaniem. Mają super namiot i swietnie organizują wesele. Byłam tam na jednym i było super. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: jak zorganizować :) 12.07.06, 22:20 ale ja nie dam rady wejść na zdjęcia. Dlaczego?? barzo mnie interesuje dekoracja Odpowiedz Link Zgłoś
pinedka79 Re: jak zorganizować :) 13.07.06, 10:21 przede wszystkim to gratuluje tak oryginalnego pomyslu!slub w ogrodzie,wspaniale!bardzo prosze podaj jeszcze raz kod dostepu,bo z 0308 nie mozna i juz jestem zdesperowanaaaaaaaaaaaaaaa.Wszyscy tak wychwalaja scenerie,dekoracje,etc..a ja nie moge wejsc na strone!z gory dziekuje p.s. ja tez z Poznania-wesele mamy w Hotel Parku nad Malta,11 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Moje wielkie wiejskie wesele 13.07.06, 10:42 hmm... sama nie wiem albo nie umiem obsługiwać tej stronki z fotkami albo z ta stronką cosik nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Moje wielkie wiejskie wesele 13.07.06, 10:50 Lenka nie tylko Ty masz problem też nie mogę wejść Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Szybki kurs pilotażu !! :) 13.07.06, 11:17 Wchodzę na linka, klikam na fotkę, wpisuję kod 0308 i... nic ( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Szybki kurs pilotażu !! :) 13.07.06, 11:19 no właśnie i nie działa( Odpowiedz Link Zgłoś
pinedka79 Re: Szybki kurs pilotażu !! :) 13.07.06, 11:36 chyba zadne z nas nie moze wejsc..juz napisalam meila do korriddy,ale jeszcze nie odpisala!czekamy z niecierpliwoscia Odpowiedz Link Zgłoś
s.kacha23 Re: Moje wielkie wiejskie wesele 13.07.06, 16:56 To witam w klubie, bo My też mieliśmy ślub 17 czerca i też było super. dużo bym dała żeby jeszcze raz przeżyć ten dzień, a to juz prawie miesiąc po... Miałam sukenkę wypożyczoną (gorset ze spódnicą)ale każdy mówił, że wyglądałam w niej ślicznie. Nie chawlę się, ale w tym dniu każda z Nas chce właśnie tak wyglądać. Nie trzeba wydawac majątku na zakup sukienki i można wyglądać super. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: Moje wielkie wiejskie wesele 13.07.06, 20:50 no właśnie mi też nie działa, zróbcie z tym coś!! Odpowiedz Link Zgłoś
olusia178 Re: Moje wielkie wiejskie wesele 14.07.06, 12:37 Gratuluje i zycze szczescia na nowej drodze zycia Piekne zdjecia Ps. Przapraszam za brak polskich liter. Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Moje wielkie wiejskie wesele 14.07.06, 13:43 Jak wy oglądacie te fotki??? Odpowiedz Link Zgłoś
india222 Re: Moje wielkie wiejskie wesele 14.07.06, 16:08 pomozcie prosze.wpisuje kod (oba probowałam) i wyskakuje mi ,ze kod nie istniejetez tak miałyscie? Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: Moje wielkie wiejskie wesele 14.07.06, 16:28 prosze pomóżcie zoaczyć fotki, bo słyszałam że jest tam zdjęcie stołu Państwa Młodych i bardzo chciałabym je zobaczyć. Powiedzcie jak oglądacie te fotki??? Odpowiedz Link Zgłoś
mrwysoki Re: Moje wielkie wiejskie wesele 16.07.06, 15:58 Hej jak możesz to przeslij kilka zdjec na maila bo cos chyba jest nie tak z kodem dostepu do twoich zdjec. Szczegolnie interesują nas zdjęcia z widokiem na wystroj stołów i namiotu acpw@o2.pl. Dziękuje. Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Moje wielkie wiejskie wesele 16.07.06, 17:45 oj, sorki, myslałam, że wątek już zapomniany i zmieniłam kod. Teraz jest 0803, dla odmiany Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Moje wielkie wiejskie wesele 16.07.06, 17:51 a może ktos chce kupiś sukienkę? Moge przywieźć do warszawy. Orginalnie rozmiar 38, le zmniejszana w biuście i w pasie. Moje wymiary to mniej więcej 169 cm wzrost, 96 w biodrach, 72 w pasie, 89 w biuście. Jak widać kiecka wyszczupla Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: Moje wielkie wiejskie wesele 17.07.06, 10:52 przykro mi korridda ale ten kod też mi nie chce wejść Odpowiedz Link Zgłoś
korridda kod + instrukcja :) 18.07.06, 15:09 Teraz kod to 0803. Jak pojawi się stronka to widać jedno zdjęcie. rzeba na nie kliknąć. Potem system pyta o kod. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia827 Re: Moje wielkie wiejskie wesele 18.07.06, 16:54 wszystko piekne i suknia, i dekoracja stolu,To wesele w namiocie to świetny pomysł..wszystkiego dobrego na nowej drodze, gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Moje wielkie wiejskie wesele 20.07.06, 14:10 Pierwszy raz tak mi się ślub podobał! Wszystko super! A ten wystrój mnie powalił! Naprawdę szczerze gratuluje! Wyglądaliście na naprawdę szczęśliwych i cieszę się razem z Wami! Ja dziś ostatnia przymiarka... Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: Moje wielkie wiejskie wesele 21.07.06, 20:19 na wkońcu mi sie udało. Bardzo śliczny mieliście wystrój ) wszystko mi sie spodobało nic dodać nic ująć. Wszystkiego najlepszego w nowym życiu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś