magga5 03.07.06, 21:44 zostałam zaproszona na slub cywilny ale z zaznaczeniem, ze zamiast kwiatów proszą o wpis do księgi. O co chodzi? Do jakiej księgi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magga5 Re: wpis do księgi 03.07.06, 21:53 Taką księgę zakłada para młoda i gdzieś jest wyłożona? i ustawia się kolejka do wpisu do niej. Sorry ale ja nigdy nie byłam na ślubie cywilnym (zawsze były to tylko kościelne) i z czyms takim spotykam się po raz pierwszy... A chcę się dobrze zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
vika-fika Re: wpis do księgi 04.07.06, 13:47 Tak, taką księge zakłada młoda para, a to gdzie zostanie położona zależy już od nich. Może to być zarówno Urząd Stanu Cywilnego jak i miejsce gdzie odbywać się bedzie wesele. Goście wpisują się do niej kiedy chca - nie musi być żadnej kolejki, bo nikt nie narzuca, że od tej do tej można się wpisywać. mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: wpis do księgi 04.07.06, 13:48 dokładnie, przygotuj sobie zawczasu tylko jakieś łądne życzonka Odpowiedz Link Zgłoś