slinshine 07.07.06, 18:31 Idziemy w przyszlym tygodniu i tylko raz.Nie musze robic wykresow itp,czy Wy tez tak macie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata781 Re: Poradnia 08.07.06, 10:32 My skorzystaliśmy z usług tzw."mądrej baby"Jedna,20 minutowa wizyta,wykres robiłam pod "dyktando"tej pani i juz.Bez problemów.A w poradni małżeńskiej 3 godzinne wizyty i można się umówić tylko W pierwszy lub ostatni tydzień miesiąca w czwartek pomiędzy godzina 16 a 17 i jeśli się spóźnisz na spotkanie to nie ma zmiłuj!Ach!!Pan w poradni ma teraz urlop i nawet proboszcz ma problem namówć go na ponadplanową wizytę w poradni a jeśli przyjdzie to ta"łaskawość"kosztuje młodych ponad 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
rubra Re: Poradnia 09.07.06, 22:10 To jest kpina a nie poradnia! No, ale cóz - niektorym ta kpina jest wyjatkowo na ręke... Odpowiedz Link Zgłoś
polciaaa Re: Poradnia 10.07.06, 00:31 Ja byłam sama, bo narzeczony zagranicą i nie zdązyliśmy przed jego wyjazdem; 2 spotkania, bez wykresu. Odpowiedz Link Zgłoś