Dodaj do ulubionych

Pszczółkowe Skarby

12.07.06, 17:23
Ostrzegam wszystkich, ktorzy chcieliby zamowic zaproszenia/zawiadomienia w
sklepie internetowym Pszczółkowe Skarby lub za posrednictwem allegro z tego
sklepu.Sprzedawca jest nieuchwytny pod telefonami, podaje nieprawdziwe
informacje na temat terminow realizacji i rzekomych przesylek. Blednie
wydrukowano moje zawiadomienia i w chwili obecnej nie ma mozliwosci
wyegzekwowania poprawionych. Jestem zalamana - stracilam pieniadze i do tego
jeszcze nie mam w tej chwili zawiadomien na swoj slub. Nie kupujcie u tego
nieuczciwego sprzedawcy!!!
Obserwuj wątek
    • missmary Re: Pszczółkowe Skarby 12.07.06, 18:27
      tak Ci współczuje...uncertain
      cieszę się w tym momencie bo my z narzeczonym własnie tam mieliśmy zmawiać
      nasze zaproszenia....
      całe szczęście na końcu odpadły i mamy inne-z realizacji ich byliśmy i jesteśmy
      b. zadowolenismile)
      życzę powodzenia w dochodzeniu swoich praw!!
      • olaimikolaj Re: Pszczółkowe Skarby 12.07.06, 18:54
        my zamawialismy w innej firmie ale rowniez otrzymalismy blednie wydrukowane
        zaproszenia, bo mialy w tresci "zawiadamiaja" zamiast "zapraszaja" ale po
        zlozeniu reklamacji telefonicznej i droga mailowa poprawiono blad, oczywiscie
        bezplatnie, tyle tylko ze sporo czasu to zajelo. na szczescie zamawialismy
        zaproszenia i zawiadonienia z bardzo duzym wyprzedzeniem, wiec nic sie nie
        stalo.
        • dudik25 Re: Pszczółkowe Skarby 12.07.06, 18:57
          a ja zamawiałam zaproszenia u p. Karoliny i jestem bardzo zadowolona - bez
          żadnych błędów , super wykonane i świetna współpraca ! poleciłam ją teraz kilku
          zanjomym parom, które tez są zachwycone
          • izolda72 Re: Pszczółkowe Skarby 12.07.06, 21:46
            To gratuluje pozytywnej wspolpracy z ta pania. Dodam jeszcze, ze na pewno
            skonczy sie na zlozeniu doniesienia na policji - zastanawiam sie tylko jak
            zakwalifikowac czyn - chyba wyludzenie pieniedzy. I jeszcze jedno - postaram
            sie, zeby ta Pani nie zajmowala sie juz sprzedaza w internecie.
      • izolda72 Re: Pszczółkowe Skarby 12.07.06, 21:49
        Dziekuje za wsparcie... Super, ze nie mieliscie takiej wpadki... to
        niepotrzebny stres. Czlowiek jest jednak naiwny i szkoda, ze tak mile
        wydarzenie, jakim jest wlasny slub bedzie mialo taki zgrzyt. No, ale trudno. Na
        pewno nie popuscimy Pani K. i na pewno nie bedzie zajmowala sie juz sprzedaza w
        internecie.
    • kalinazkalinowa Re: Pszczółkowe Skarby 12.07.06, 21:46
      również zostałam przez tą firmę oszukana - NIE POLECAM
      • izolda72 Re: Pszczółkowe Skarby 12.07.06, 21:56
        Przykro mi, mysle ze warto ukrocic takie nieuczciwe praktyki - moze zatem
        polaczymy sily?
    • agawi82 Re: Pszczółkowe Skarby 12.07.06, 23:07
      Witam Izolda. Jeśli potrzebujecie szybko zawiadomien lub zaproszen to sprawdz
      maila gazetowego.Może coś wpadnie Wam w oko.Gwarantuje ekspresowy czas
      realizacjismile Pozdrawiam
      • izolda72 Re: Pszczółkowe Skarby 12.07.06, 23:27
        Dziekuje smile niestety po tych doswiadczeniach nie zaryzykuje juz zakupu
        zawiadomien przez internet. Pozdrawiam!
    • civi1 Re: Pszczółkowe Skarby 13.07.06, 07:25
      jest jeszcze jedna strona z zaproszeniami, aniołkami: www.poliartis.pl, tam
      ponoć tez ostatnio niezłe zawirowania i ludzie czekaja na pieniądze lub
      przesyłki. Więc tez prosze ostrożnie,s zczególnie, ze sklep znikł z netu.
      • robilka Re: Pszczółkowe Skarby 15.07.06, 12:30
        Ja dostaje maile z ofertami od poliartis i musze ich chyba usprawiedliwic, bo w
        mailu bylo napisane, ze przenosza siedzibe firmy i na jakis okres strona i
        dzialalnosc beda zawieszone...Takze...to chyba z tego wynika.
        A co do pszczolkowych skarbkow to ja widzialam kiedys te panie w gazecie.
        Pracuja tam matka z corka..no moze teraz firma sie juz rozrosla.Wygladaly na
        takie, ktore nie chca oszukiwac i sprawiac problemow ( bynajmniej umyslnie nie
        chca). Osobiscie oczywiscie ich nie znam, ale podobalo mi sie to, ze z
        bezrobotnych siedzacych w domu potrafily przeszktalcic sie firme, ktora pozwala
        im normalnie zyc a nie tylko siedziec w domu i patrzec kiedy pieniadze same
        spadna z nieba.
        • kalinazkalinowa Re: Pszczółkowe Skarby 15.07.06, 12:37
          te Panie mają znajomą w gazecie smile a jak ma się znajomości to można różne fajne
          artykuliki reklamowe załatwić
          zresztą to jest kwestia kasy
          współpraca z PS wygląda tak, że zapowiada się wspólpraca świetnie na początku,
          są bardzo komunikatywne, kontaktowe itp a jak dochodzi co do czego do
          finalizacji kontakt się urywa
    • civi1 Re: Pszczółkowe Skarby 13.07.06, 07:48
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23390&w=44914037
      • mmarysia Re: Pszczółkowe Skarby 13.07.06, 11:37
        Ja pracuje z Panią Karoliną już od prawie 1,5 roku, rózne zlecenia i jeszcze
        nigdy się nie zawiodłam,mimo że wszystkie zlecenia robię przez internet,
        ostatnio nawet pomyliła sie w druku, co może zdarzyć się każdemy i za 2 dni
        mialam całę partie poprawioną
    • pszczolinka Re: Pszczółkowe Skarby 13.07.06, 13:14
      hej, Ja nie zgadzam sie z Twoja opinia. My z moim narzyczonym zamowilismy u nich nasze zaproszenia slubne. Paczka przyszla w ciagu 1 tygodnia, zaproszenia sa sliczne, wszystkie nazwiska byly poprawnie wydrukowane. Kontaktowalismy sie z pania Karolina przez g-g i telefonicznie i nigdy nie bylo z tym problemu.
      • izolda72 Re: Pszczółkowe Skarby 13.07.06, 16:36
        Nie powiedzialam nic na temat jakosc przeslanych zaproszen. Sprawa dotyczy
        jakosci obslugi przez Sprzedawce. Ciagle ignorowanie telefonow, nieprawdziwe
        infomacje na temat przesylki, brak mozliwosci wyegzekwowania potwierdzenia
        nadania itd... Po uzyskaniu rzekomego numeru nadania sprawdzilismy dokladnie
        poczawszy od miejsca nadania, poprzez rozdzielnie przesylek na poczcie -
        miejscu odbioru konczac - zadnej takiej przesylki nie bylo. Tez jestem
        zszokowana postepowaniem tej Pani, bo poczatki wspolpracy zapowiadaly sie
        dobrze. W odpowiedzi uslyszelismy, ze Pani "ma dosc zamowien" - byc moze
        jestescie jednymi z tych szczesliwcow, ktorym nie przytrafily sie wlasnie takie
        problemy.
        • marionaud Re: Pszczółkowe Skarby 15.07.06, 11:20
          też zamawiałam zaproszenia w tej firmie,zaproszenia były w porządku,jednak
          zażyczyłam sobie koperty z imionami i nazwiskami,za które dopłaciłam 40 gr/za
          sztukę. Koperty przyszły w fatalnym stanie,pomięte(prawdopodobnie przed
          drukarkę) i tak wywaliłam tą kasę w błoto bo musiałam ręcznie wypisać koperty.
          I nie chodzi tu o czas i wywalone pieniądze ale o zwykłe przepraszam.Dlatego
          tez najlepiej takie sprawy załatwiać "na miejsc" idziesz wpłacasz
          zaliczkę,odbierasz- i jak Ci nie pasuje to walczysz o swojesmile
          • izolda72 Re: Pszczółkowe Skarby 16.07.06, 22:59
            No wlasnie, czasami chodzi o zwykle przepraszam...kazdy ma prawo do bledow...
            Z ostatniej chwili: wywalczylismy zwrot pieniedzy. Bylo nerwowo, niemilo, ale
            oplacilo sie. Raz jeszcze chce powtorzyc: jakosc zaproszen jest bez zarzutu,
            natomiast obsluga pozostawia wiele do zyczenia... Powodzenia dla wszystkich
            zamawiajacych swoje zaproszenia/ zawiadomienia w internecie!
    • mimblaa Re: Pszczółkowe Skarby 17.07.06, 12:44
      tak, doniesienie na policję o fatalnej jakości obsługi powali pewnie cały
      komisariat na kolana.. Skoro, jak piszesz, do jakości zaproszeń nie masz uwag,
      to po co ten cały cyrk?
      Ja znalazłam Panią Karolinę w necie, korzysta z jej usług moja firma i będzie
      korzystać jeszcze długo, bo nie mam do jej pracy i jakości tejże najmniejszych
      uwag. Taniej niż u konkurencji, ŚLICZNE OPAKOWANIA a sama właścicielka i jej
      Rodzice są przemili (pozdrowienia dla psa smile
      Z tonu Twojeo postu wułania sie jakaś dzika histeryczka, która nie potrafi się
      opanować i żąda, by cały świat kręcił się wokół niej... Trochę pokory.
      A może to jakaś nieuczciwa konkurencja się objawia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka