Dodaj do ulubionych

Co na prezent?

13.07.06, 22:07
Zastanawiam się...siostra mojego faceta wychodzi za mąż i mamy dylemat, co na
prezent? Pieniążki, czy jakąś fajną pamiątkę? Szczerze mówiąc, to wręczenie
kasy jest takie mało "emocjonalne" (przynajmniej dla mnie) i chciałabym
sprawić Młodym jakiś fajny prezent od Nas.
Poradźcie proszę.
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • kasia-k Re: Co na prezent? 14.07.06, 08:54
      moim zdanie lepiej dać kasę, państwo młodzi wydadzą ją wedłóg własnego uznania.

Nie wyobrażam sobie sytuacji gdy duża część gości daje super fajne pamiątki. Co
      z tym później zrobić, wyrzucić szkoda a przechowywać też nie ma gdzie.
      Goście często myślą że ich prezent będzie super hiper wyjątkowy i już oczyma
      wyobraźni widzą przeznaczenie i honorowe miejsce dla prezentu od siebie. Tylko
      co zrobić gdy kilkoro gości obdaruje nas tymi wyjątkowymi suvenirami.
      • diabladko Re: Co na prezent? 14.07.06, 09:14
        To ja ci powiem co my dostalismy-a zwlaszcza jeden prezent spodobal nam sie
        bardzo.Od mojego kuzyna dostalismy bordowa skrzynke na ktorej wygrawerowane sa
        zyczenia i data slubu,w srodku butelka z napisem" na upojne noce" i do tego dwa
        kieliszki z wygrawerowanymi naszymi imionami i napis-Milosc nigdy nie ustaje.Do
        tego dolozyli przepiekna kartke i 100 zl.Powiem szczerze zaden inny prezent nie
        spodobal mi sie tak bardzo.Czulam ze ktos wlozyl duzo serca specjalnie dla nas
        • agnieszka5661 Re: Co na prezent? 14.07.06, 09:22
          diabladko, naprawdę fajny prezent dostaliście

może lepiej podpytać młodych co by woleli?? żeby później nie musieli na allegro
          wystawiać 5 czajników wink
        • ida37 Re: Co na prezent? 14.07.06, 09:25
          Podoba mi się ten pomysł 2 w 1. Kupuję go!!!Dzięki. Pozdrawiamsmile
    • bacha1979 Re: Co na prezent? 14.07.06, 09:26
      Myśmy dostawali przede wszytkim kaskę. Niemal nikomu nie mówilismy o tym, a i
      tak goście nas obadarowali pieniążkami i szczerze mówiąc bardzo nas to cieszy.
      Mówisz mało emocjonujący prezent???
      To ja Ci powiem , że od siostry świadkowej oprócz kaski dostaliśmy wilegasną
      kartkę z życzeniami.Baaaaaaaardzo fajna rzecz i na pewno będzie na honorowym
      miejscu.
      • agnieszka5661 Re: Co na prezent? 14.07.06, 09:30
        no właśnie a za pieniążki można sobie kupić to co się naprawdę chce i to czego
        się potrzebuje wink ale ten wyzej wspomniany prezent przez diabladko - bardzo
        fajny pomysł
        • diabladko Re: Co na prezent? 14.07.06, 09:33
          Bardziej przydatny niz kolejne zelazko smile mieszkamy razem juz pare lat wiec
          wszyscy wiedzieli ze mieszkanie mamy urzadzone i nic nie potrzebujemy.Zreszta
          wiekszosc osob dala nam pieniazki,od przyjaciolki dostalismy przepiekny album
          na zdjecia slubne-rowniez wygrawerowane na nim nasze imiona i data slubu,a od
          brata gigantycznma kartke-stoi na podlodze bo sie nie chce na zadnej polce
          zmiescic smile
          • agnieszka5661 Re: Co na prezent? 14.07.06, 09:45
            hehehe... musicie specjalną półkę zrobić pod wymiary kartki wink
            • diabladko Re: Co na prezent? 14.07.06, 09:46
              To mi pol sciany zajmiesmile kartka jest metr na metr-nie ma co postaral sie
              braciszek
              • bacha1979 Fajna rzecz, prawda??? 14.07.06, 09:56

• diabladko Re: Co na prezent 14.07.06, 09:46
              To mi pol sciany zajmiesmile kartka jest metr na metr-nie ma co postaral sie
              braciszek
              • ida37 dzięki za uświadomienie:)))))))))) 14.07.06, 09:51
                Dostaną pieniążki + fajna pamiątkasmile))))))))
              • agnieszka5661 Re: Co na prezent 14.07.06, 09:58
                o jeju taka ogromna?? wink
                • czarna_waw Re: Co na prezent 15.07.06, 21:17
                  Mialam niedawno podobny problem - moja przyjaciolka wychodzila za maz. Uwazam,
                  ze najlepszym prezentem sa pieniazki, ale to troche malo emocjonalne. Chcialam
                  wlasnie jaks pamieatke dolozyc i dziewczyny na forum mi podpowiedzialy -
                  zamowialm piekny slubny album na zdjecia z tiulowa okladka i kwiatami.
                  Przyjaciolka byla bardzo zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka