Dodaj do ulubionych

14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D

14.07.06, 12:54
No i od dzisiaj równo roczek został do tego wspaniałego dniasmile o rany! nie
moge sie doczekac! juz dużo rzeczy zalatwione, ale z niecierpliwoscia czekam
na ostatnie przygotowania i cala ta bieganine.Cudownie bedzie.... smile
no i nareszcie suwaczek bedzie pokazywal cos konkretnego a nie"jeszcze ponad
rok do waszego slubu" teraz juz TYLKO(!) rok! smile pozdrawiam wszytskie
czternastki tongue_out
Obserwuj wątek
    • umber82 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 14.07.06, 13:01
      chyba Ci odbiło smile ?

• kfiatuszek1903 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 14.07.06, 13:03
        dziekuje za "miłe" słowa.i jakbys mogła to prosze jasniej
        • umber82 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 14.07.06, 13:05
          wink ty się nie obrażaj tylko bo ja to w żartach!

śmiać mi się zachciało, masz jeszcze tyle czasu a podniecasz się jak by to
          miało być za tydzieńsmile
          • kasiad50 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 14.07.06, 13:11
            Umber,a ja się czuję jakby do ślubu zostało kilka miesiecy,a nie rok i rozumiem
            radość kfiatuszka big_grin
        • kasiad50 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 14.07.06, 13:09
          Kfiatuszek nie przejmuj się,dla nas tez został "TYLKO" roczek.Mamy ślub
          14.07.2007r. czyli dokładnie za rok,ja na dokładkę mam tez dzisiaj urodzinki smile)
          Kończę 27 latek.Pamiętam,jak dopiero było 1,5 roku,wtedy też każdy podchodził
          do tego inaczej,teraz został tylko roczek,bo od dzisiaj zleci już momentalnie.
          I Tobie wcale nie odbiło smile)
          • kfiatuszek1903 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 14.07.06, 13:17
            No nie? smile wlasnie napisalma do Ciebie w watku "14.07.2006 -pogadajmy". Ja tez
            jestem z podlasia- dokladnie siedlce.bliskosmile mam nadzieje ze sobie czasem
            pogadamy o przygotowaniach itd.

Do umber: jkos nei czuje zeby mi odbilo. poprostu sie ciesze! a to mi chyba
            wolno??no chyba ze jest jakis limit czasu od ktorego mozna sie cieszyc ze sie
            wychodzi za maz??

PS. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KASIU! smile
            • umber82 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 14.07.06, 13:32
              Czy ja Ci zabraniam się cieszyćsmile ? wyluzuj trochę bo chyba już Cię też strasik
              przedślubny dopada smile

• kfiatuszek1903 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 14.07.06, 13:38
                nie dopada mnie i wcale sie nie wkurzam tylko nie rzadko sie slyszy ze ci odbilo
                jak sie cieszysz,no niesmile pozdrawiam milego dnia
            • kasiad50 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 14.07.06, 14:12
              Dziękuję kfiatuszku,masz rację,myślę,że napewno sobie porozmawiamy i to bardzo
              dużo,tym bardzie ze mieszkamy "niedaleko" siebie i wychodzimy za mąż tego
              samego dnia smile) a kto wie, moze jak bedziesz kiedys w Białymstoku,a mam
              nadzieje,ze bedziesz wink) to moze kiedys sie spotkamy smile))byloby fajnie big_grin
          • ewa741 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 14.07.06, 14:22
            "Roczek, urodzinki, 27 latek"?!
            A choć jedna myśleczka jest w twojej pustej główce? Choć jeden zwoik móżdżkowy
            się uchował?!

Masz 27 lat? A wyrażasz się jak dzieci w przedszkolu...
            • kasiad50 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 14.07.06, 19:26
              Nie,powaliłaś mnie tym postem ;-(nie wiedziałam,że na forum nie ma swobody
              wypowiedzi sad czy gdzieś jest zabronione używać tego typu zdrobnień.po prostu
              ręce opadają jak czytam tego typu wypowiedzi sad((
              • kfiatuszek1903 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 16.07.06, 22:34
                dopiero odpisuje bo na wakacje sobie wyjechalamsmile raczej nie bywam w tamtych
                okolicach ale kto wie?? do siedlec tez zpraszam! smile
    • ewik_75 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 16.07.06, 23:06
      rozbrajasz mnie....
      Mnie zostalo 3 tygodnie i sie tak nie podniecam....
      Ale wszystkiego najlepszego...
      • kfiatuszek1903 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 17.07.06, 15:05
        Nastepna......tylko mi buzia sama sie usmiech na mysl,ze juz za rok bedziemy sie
        widziec codziennie,codziennie bede sie mogla do niego przytulic,zobaczyc, budzic
        sie i usypiac przy jego boku...i bede sie cieszyc i "podniecac"-jak to
        nazywacie! przez caly ten roki jeszcze dluzej- ze to juz po!
        • misumi Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 18.07.06, 10:15
          A mi został ponad rok bo ślub bierzemy 4 sierpnia 2007 i też cieszę się jak
          dziecko na sama myśl i nie mogę się doczekać. Wszystko spowodowane jest tym iż
          u mnie (Warszawa) trzeba załatwiać już teraz wszystko bo później nie ma
          terminów wolnych. Tak niestety mieliśmy z salą. Wszystko już porezerwowane
          i "przypadł" nam ten 4 sierpnień bo była jedyna wolna data tam gdzie nam się
          podobało.
          Pozdrawiam
          • kfiatuszek1903 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 18.07.06, 10:50
            no wlasnie o to chodzi.co innego jesli ktos zaczyna organizowac na 0,5 roku
            przed a co innego jak na prawie 2 lata przed.jak dla mnie to zostal juz tylko
            rok bo nasze przygotowania trwaja juz jakis czas.pozdrowienia dla wszystkich
            cieszacych sie z "okazji" ślubu. smile
        • ewik_75 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 18.07.06, 14:51
          kfiatuszek1903 napisała:

> Nastepna......tylko mi buzia sama sie usmiech na mysl,ze juz za rok bedziemy
          sie widziec codziennie,codziennie bede sie mogla do niego przytulic,zobaczyc,

a teraz nie widzicie sie codziennie i nie przytulacie ???
    • lanka_cathar Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 18.07.06, 15:20
      A my już po (ślub był w piątek) i za rok 14 lipca będziemy obchodzić pierwszą
      rocznicę ślubu. smile
      • gaapa Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 18.07.06, 15:37
        rok?to baaardzo dlugo,wszystko sie moze zmienic. niesamowite,ja rok temu bylam
        jeszcze przed zareczynami,ale..z poprzednim narzeczonymsmilepol roku temu poznalam
        mego przyszlego(mam nadzieje) meza.slub za niecaly miesiacsmile
        • kfiatuszek1903 Re: 14 lipca- juz TYLKO rok!!! :D 18.07.06, 16:18
          No to gratulujesmile lanka bedziemy razem swietowac za roksmile

do ewik: nie,nie widujemy sie codziennie,nie mieszkamy razem,nawet w tych samych
          miejscowosciach nie mieszkamy,a od wrzesnia do czerwca ja jestem w wawie a on
          100km dalej(widzimy sie wtedy raz na tydz lub 2 tyg.

gaapa: mam nadzieje ze nic sie nie pozmieniasmile a tobie gratuluje odwagi i zycze
          szcescia z "nowym" mezem smile
    • kasila Re: 14 lipca- TYLKO rok!, u mnie mniej 18.07.06, 21:27
      cześć! u nas już mniej niż rok. rozumiem jak się czujesz, kiedy słyszysz :oo!
      jeszcze tyle czasu...jakby 10 mln lat swietlnych. niestety nie umiem wkleić
      suwaczka, więc napiszę że zostało nam 11miesięcy do ślubu.-to juz mniej niz
      roksmile poza tym nie ma znaczenia ile zostało do ślubu( własny ślub zawsze
      wzbudza emocje u zainteresowanych, a nikt nie pomyśli o tym że chcąc zamawiać
      wszystko na 4miesiące wcześniej-żeby nie było za długosmilemożna mieć sporo
      terminów pozajmowanych), jak tylko pomyśle o przygotowaniach to mam motyle w
      brzuchu, a co dopiero na tydzień przed ślubembig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka