ewelinaa6 20.07.06, 20:57 wprawdzie jeszcze nie mamy daty ślubu (ale chcemy sierpień za rok)Mojemu narzeczonu wydaje sie ze to tak raz dwa się wszystko załatwia tzn. ślub w kościele,rezerwacja sali itp.Na ile wcześnie Wy to ustalaliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boulinka82 Re: Na ile przed......... 20.07.06, 21:00 Juz bylo duzo roznych wypowiedzi na ten temat - generalnie zalezy gdzie robisz wesele i slub - moje wesele bedzie na wsi i tu z racji malej konkurencji chocby wsrod sal slubnych musialam zarezerwowac ją juz rok temu w lipcu (wesele mam 9 wrzesnia tego roku). To samo z muzykantami - rok temu. Wiem ze niektore pary zalatwiaja wszystko w pol roku a nawet w 2-3 miesiace ale w moim przypadku to nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Na ile przed......... 20.07.06, 21:04 Zapros go na forum i niech zobaczy sam. Wszystko zalezy od tego gdzie mieszkacie, co chcecie zorga i jakimi srodkami dysponujecie. Ja mam juz zarezerwowany termin na czerwiec i udallo mi sie tylko daltego, ze biore slub w piatek. Na letnie soboty juz nie bylo wolnych terminów od kilku miesiecy. Ale niektórym wszytsko sie udaje zorganizowac w ciagu kilku tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Na ile przed......... 20.07.06, 21:22 Wszystko wychodzi w praniu, najlepiej wziąć się za organizację jak najwcześniej, uniknie się wielu rozczarowań. Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: Na ile przed......... 20.07.06, 21:37 mój na mnie krzywo patrzy, gdy nieśmiało wspominam o konieczności zarezerwowania sali - a też planujemy ślub w sierpniu przyszłego roku... Dla niego rok to cała wieczność... ech Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Re: Na ile przed......... 21.07.06, 08:34 Zaręczyliśmy się 9 grudnia, ślub był 14 lipca. Termin zarezerwowany chyba w początkach stycznia, a sala na wesele miesiąc przed, bo najpierw była opcja bez wesela. Papiery załatwialiśmy dwa miesiące przed, bo Misiek też myślał, że to będzie tak hop siup. Odpowiedz Link Zgłoś
ravna Re: Na ile przed......... 21.07.06, 10:13 My zaręczyliśmy się w październiku w zeszłym roku a od listopada zaczeliśmy się rozglądać za salą, zespołem i kamerzystą. I już wtedy decydowaliśmy się na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaxxx Re: Na ile przed......... 21.07.06, 10:42 my zaczelismy wszystko załatwiac w styczniu i myslelismy ze szybciej to pojdzie bo pocatkowo myslelismy o slubie w czerwcu ale pierwszy wolny termin w sali ktora wybralismy to był 30 wrzesnia i dlatego bedzie 30 wrzesnia.Wszystko zalezy od miejsca i jego popularnosci Odpowiedz Link Zgłoś