olga_1983 27.07.06, 21:59 szukamy garnituru- które salony, sklepy tudzież inne miejsca z garniturami polecacie w Warszawie?ewentualnie Lublin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twitti Re: gdzie ubrałyście Pana Młodego??? 27.07.06, 22:08 new men na nowolipki Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: gdzie ubrałyście Pana Młodego??? 27.07.06, 22:31 my zrobilismy zakupy w Wola Parku, tam jest sporo sklepow z garniturami, poza tym mozesz szukac w innych centrach lub sklepach firmowych (Wolczanka, Vistula, Bytom itd), polecam tez Rolanda na ul.Modlinskiej lub Al.Krakowskiej (vis a vis Opla), w Nadarzynie tez sa gejery... Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Re: gdzie ubrałyście Pana Młodego??? 27.07.06, 22:57 New Men na Nowolipiu. Od butów do garnituru. Odpowiedz Link Zgłoś
pati_m Re: gdzie ubrałyście Pana Młodego??? 28.07.06, 08:41 Jeśli salon New Men na Nowolipiu to ten salon z szyldem "Tylko Ona" (hehe ), to też polecamy! Byliśmy baaaardzo zadowoleni z obsługi, a z zakupu cieszymy się jeszcze bardziej! Bardzo nam się podobało to, że pani, która nas obsługiwała, idealnie wyczuła nasz gust i potrafiła zamienić to, co nam się bardzo podobało, ale w czym mój Miły nie wyglądał dobrze - w to, co nam się jeszcze bardziej podobało i w czym mój Miły wygląda rewelacyjnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mela781 Re: gdzie ubrałyście Pana Młodego??? 28.07.06, 08:46 CM Nadarzyn,wybór ogromny i ceny przyzwoite Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: gdzie ubrałyście Pana Młodego??? 23.10.06, 14:16 Z tym salonem jest tylko jeden malutki 'kruczek' - znaleźliśmy tam z narzeczonym idealny garnitur, prawie byliśmy zdecydowani, no i traf chciał, że zajrzeliśmy jeszcze do niedużego sklepiku w modą ślubną na Targowej - taki sam garnitur (metkę porównywałam, bo sama nie mogłam w to uwierzyć) kosztował 400 zł taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
weselnik5 Re: gdzie ubrałyście Pana Młodego??? 28.07.06, 08:46 mnie żona ubrała w Vistuli, a sany ma w każdum centrum handlowym. A tak wyglądałem : www.abcslubu.pl/galeria/?galeria=Magdar pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
agaga24 ubrał się sam - Lantier 28.07.06, 09:26 Mój ubrał się sam (w końcu to nie dziecko) w przepiękny czarny smoking od Lantiera (jedna z linii vistuli) Po prostu - któregoś dnia wróciłam z pracy a smoking wisiał w szafie. dodatki jeszcze kompletuje (koszula - wólczanka, muchę przywiózł z wyjazdu do Berlina (w Poznaniu nie mógł znaleźć wiązanej), butów szuka.) Odpowiedz Link Zgłoś
olga_1983 Re: ubrał się sam - Lantier 28.07.06, 11:35 w Vistuli nie ma jasnych, z przedłużaną marynarką a takiego szukamy, a w tylko ona cena nas powaliła- 1900 z kamizelką.jak nic nie znajdziemy innego to pewnie się zdecydujemy ale moim zdaniem to lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: ubrał się sam - Lantier 28.07.06, 11:40 Mój Narzeczony planuje przeznaczyć na zakup garnituru (samego - bez koszuli, butów itepe) do 700-800 zł, damy radę? Żeby nie skończyło się jak z moją sukienką, która również miała być niedroga... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: ubrał się sam - Lantier 28.07.06, 11:48 My polecamy Roland na ul. Modlińskiej super czarny garniak 3 częściowy plus koszula plus kamiezelka z musznikiem całość 750 zł ze zniżką z ponad 800 zł ) Sam szef śmiał się że mój wybrał sobie najdroższy garniak) jakieś 650 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: ubrał się sam - Lantier 31.07.06, 10:52 Ze wszystkich sił swoich polecam Rolanda - my akurat w Raszynie byliśmy, bo bliżej - załodze udało się wyperswadować mojemu Narzeczonemu muchę na rzecz musznika i za to wdzięczna im będę do końca świata i jeden dzień dłużej Garniak 3 cz. plus koszula plus musznik za 590 zł. Darmocha w porównaniu z moją suknią... Teraz buty tylko zostały i już wiem że problem będzie. Bo mają być 1) nie czarne, 2) do 150 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
mia1986 Re: ubrał się sam - Lantier 28.07.06, 11:49 a w royal coleection np galeria mokotów lub arkadia tam jest duzo garniturów, ale najwiecej ma salon tylko ona. www.newmen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adzik27 Re: gdzie ubrałyście Pana Młodego??? 28.07.06, 12:44 Maximus w nadarzynie pod Warszawą. Sa tam garnitury różnych firm w niższych cenach niż w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
megi_m Re: gdzie ubrałyście Pana Młodego??? 23.10.06, 14:04 njalepiej uszyc. polecam krawca ulica Fabryczna w Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
lobo25 lublin 23.10.06, 14:18 ja polecam Regina Diamante- piekne garnitury i dodatki Odpowiedz Link Zgłoś