weselnik5 28.07.06, 23:54 Witam wszystkie przyszłe Panie Młode. Może napiszecie jak wyobrażacie sobie noc poślubą? My z żoną po ślubie i weselu ok. 3.30 weszliśmy do jakuzzy i się działo , a potem w łóżeczku i o 6 do spania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.nancy Re: Noc poślubna 29.07.06, 10:13 agatha111 napisała: > jacuzzi - to tak na przyszłość ;P a może chodziło o to, że wstąpili do japońskiej mafii? Odpowiedz Link Zgłoś
agatha111 Re: Noc poślubna 29.07.06, 12:48 a.nancy napisała: a może chodziło o to, że wstąpili do japońskiej mafii? jak tak to kłaniam się nisko i zwracam honor ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: Noc poślubna 29.07.06, 10:58 Wyobrażenia? To chyba nie miejsce na takie wynurzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Noc poślubna 29.07.06, 11:02 Nasze wesele skończyło sie po 4.00 nad ranem. Czekały nas jeszcze obowiązki - zapłacenie restauracji i zespołowi. Ja jeszcze musiałam wysupłać się z tych warstwa sukni, wyjąć 500 wsuwek z włosów i umyć głowę. Zrobiła się 6.00 rano.Padliśmy spać. O 10.00 mieliśmy wspólne śniadanie z gośćmi, którzy nocowali. Ta noc poślubna to lekki mit dla nas - mieszkamy od lat razem,noc poślubną mamy co wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Ot, świntuszek :))) 30.07.06, 00:50 Pikantnych historyjek się zachciało? )) No to posłuchaj opowieści małżonki z dziesięciomiesięcznym stażem: wróciliśmy o czwartej rano, nieludzko szczęśliwi i równie nieludzko zmordowani, umyliśmy ząbki i padliśmy w bety chrapiąc, aż się szyby trzęsły. Co jakiś czas w sypialni rozlegał się wrzask radości - to wrzeszczały moje stopy, uwolnione z butów na wysokich obcasach )) Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Dozwolone od lat 18 30.07.06, 01:03 weselnik5 napisał: > Witam wszystkie przyszłe Panie Młode. Może napiszecie jak wyobrażacie sobie > noc poślubą? Wiesz, jest mały problem. Na udostępnianie takich treści nieletnim jest paragraf. > My z żoną po ślubie i weselu ok. 3.30 weszliśmy do jakuzzy i się działo, ...dwieście harmat grzmiało... Odpowiedz Link Zgłoś
langusta1980 Re: Noc poślubna 30.07.06, 01:15 u nas co noc sie dzieje wiec twoj opis jakis nieszczegolny poza tym my bawilismy sie do bialego rana i jak cos to raczej mielismy poranek poslubny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o szczegolach nie musze pisac bo to jest nasze Odpowiedz Link Zgłoś