nie.migotka 02.08.06, 13:04 Witam, miałam opisać mój szczęśliwy dzień ale... tego się nie da opisać Możecie zerknąć: magda.spik.swps.edu.pl/zdjecia.html Pozdrawiam wszystkie Panny i Panie Młode, a zwłaszcza te, które dyskretnie wycierały łzy w Kościele... nie.migotka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika19788 Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 02.08.06, 13:06 Wszystkiego najlepszego)))))))))Duuuuuuuuużo szczęścia i samych najlepszych chwil razem))))))))*** Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 02.08.06, 13:15 Gratulacje dla Młodej Pary! Wszystkiego najszczęśliwszego. Macie fajne zdjęcia, szczególnie te czarno-białe. PS. Studiujesz na swps? Odpowiedz Link Zgłoś
liste_k Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 02.08.06, 13:18 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Bardzo pikne zdjęcia proszę Pani Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 02.08.06, 13:13 buu... mi się zdjęcia nie otwierają no, ale gratulacje, dużo szczęścia i zadowolenia z mężulka Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 02.08.06, 13:20 Wszystkiego najlepszego !!! I kolejna z nas została żoną... wysypujemy sie dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 02.08.06, 13:35 Gratulacje i wszystkiego najlepszego) Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 02.08.06, 13:36 KOlejna sliczna para mloda a zwlaszcza panna mloda slicznie wygladalas pozdrawiam i zycze wieeeeeeeleeeee szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 02.08.06, 13:40 Ekstra zdjęcia, samo szczęście Obyście cieszyli się nim na nowo każdego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Dużo radości i szczęścia... 02.08.06, 13:46 i samych pięknych chwil na Waszej wspólnej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 02.08.06, 13:52 Nie da się opisać... trzeba przeżyć! (a najpierw dożyć... mam wątpliwości czy dożyję). Gratuluję i życzę szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 03.08.06, 10:55 Dziękuję wszystkim serdecznie za ciepłe słowa i życzenia Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 03.08.06, 10:58 Śliczne zdjecia,śliczna para,szczęście aż bije z tych zdjęć.Wszystkiego najlepszego Młodej Żonie życzę I Mężowi również Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 03.08.06, 11:02 Serdeczne gratulacje, wszystkiego naj na nowej drodze... no i szczescia takiego jak widac na zdjeciach kazdego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
zetina nie.migotko 04.08.06, 01:36 Witaj, Gratulacje. Migotko będę miała taka samą suknię jak Twoja, bo to Glace prawda? Czy możesz napisać dla mnie kilka słów na temat jak się suknia spisała ,na co powinnam uważać i czy jest uciążliwa np,długi a póżniej podpięty tren.Najchętniej na adsres prelka@interia.pl z góry bardzo Ci dziękuję. I jeszcze raz wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha111 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.08.06, 11:17 wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muszka1979 Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 03.08.06, 12:14 Dużo dużo dużo szczęścia!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siwa2409 Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 03.08.06, 14:35 wszystkiego najlepszeg. my równiż slubowalismy w tym dnku. Prawda że to był najwspanialszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
anabia Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 03.08.06, 14:39 Dużo szczęścia życzę. p.s fajne zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
darryll Re: Najszczęśliwsza Młoda Żona - czyli nie.migotk 04.08.06, 09:22 dużo miłości i samych szczęśliwych chwil wszystkiego naj! Odpowiedz Link Zgłoś