Gość: xp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 17:36 komu wczoraj wysłałem nad ranem rozważania poimprezowe??? i co tam napisałem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pom Re: jedno mnie niepokoi IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 18:29 Mnie możesz odhaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: jedno mnie niepokoi IP: *.stacje.agora.pl 29.06.03, 18:49 Mnie też:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: jedno mnie niepokoi IP: *.kabel.telenet.be 29.06.03, 20:19 poniewaz jeszcze nie zagladalam do poczty, wiec boj sie, ze wlasnie mi to cos wyslales..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: jedno mnie niepokoi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 20:43 jeśli wysłałem to tejże randkersce to będzie trochę za szczzerze cholerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: jedno mnie niepokoi-a może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 21:00 właśnie będzie wzruszona szczerością Twą chłe chłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja to, dostalem..................... 29.06.03, 21:02 i wkrotce opublikuje, polejecie sie, ze smiechu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: ja to, dostalem..................... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 21:07 to nie mogłeś być Ty folder "głupki" w którym jesteś jest nietknięty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a skad ty................... 29.06.03, 21:22 glupku mozesz, wiedziec ktorego folderu, wtedy nie ruszales, jak ty wszystko ruszasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ja to, dostalem..................... IP: *.kabel.telenet.be 29.06.03, 21:08 przeciez kitek jak ty cos publikujesz to i tak wszyscy leja wiec jaka roznica...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wlasnie tak mi sie, wydawalo..................... 29.06.03, 21:20 jak z toba rozmawialem, ze ty czesto lejesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: wlasnie tak mi sie, wydawalo................. IP: *.kabel.telenet.be 29.06.03, 21:50 ja to zawsze leje na folder: glupki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: jedno mnie niepokoi-a może IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 21:10 :) no zajebiście, co mnie podkusiło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: jedno mnie niepokoi-a może IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 21:16 hm, wygląda na to, że wysłałem klientowi impresyjną analizę uwikłań emocjonalnych współczesnego dziestolatka pisząc w pierwszej osobie nie wiem czy to będzie w jego oczach najlepsza odpowiedź na prośbę o nowe projekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: jedno mnie niepokoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 21:21 być może odwdzięczy Ci się autoanalizą swojej psychiki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: jedno mnie niepokoi-a może 29.06.03, 21:23 Powiedz mu, że pozwoliłeś młodszemu bratu pobawić się komputerem, a że mailował z kologą i pisał totalne bzdury i w dodatku był zalany/najarany* to nie wiedział gdzie wyłyła.... * niepotrzebne skreślić....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: jedno mnie niepokoi-a może IP: *.kabel.telenet.be 29.06.03, 21:31 wlasnie, i dodaj jeszcze ze pisal to do mamusi ktora siedzi w celi w wiezieniu, bo zamordowala tatusia jak ten za ostatnie pienadze zamiast prawdziwej hery przyniosl do domu gram cukru pudru, bo mu wcisneli bo byl tak najebany jabczokami......klient na pewno ci wybaczy.....:P Odpowiedz Link Zgłoś