marcel52 08.08.06, 21:23 Witam. Jeżeli ktoś z Was ma chwilę i ochotę to proszę o ocenę mojej strony oraz zespołu. Chciałbym dowiedzieć się od oWas co zmienić i w ogóle co Wam się podoba a co nie. Z góry dziękuję i pozdrawiam. www.vacanza.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati_m Re: Prosze o opinie 09.08.06, 17:55 Według mnie całkiem fajna strona - bardzo dobrze, że można na niej posłuchać, jak gracie, świetny też pomysł z video (nie spotkałam się z tym wcześniej). Fajny pomysł z mapką, bo od razu, gdy weszłam na "kontakt" zaczęłam się zastanawiać, gdzie te Białobrzegi - i mogłam sprawdzić Jeśli chodzi o braki, to bardzo podobał mi się na stronach innych zespołów taki "kalendarz" z wolnymi i zajętymi terminami - to zdecydowanie ułatwia sprawę wszystkim poszukiwaczom zespołów. I przydałaby się informacja, jak daleko możecie dojechać. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agatha111 Re: Prosze o opinie 09.08.06, 18:10 miało być szczerze: * fatalna strona www jak weszłam na waszą stronkę to pomyślałam sobie od razu o zespole który grywa na weselach do kotleta, tylko i wyłącznie discopolo ogólnie - nie podoba mi się estetyka strony, * jeżeli jesteście profesjonalistami to podawajcie swoje imiona i nazwiska, a nie ksywki, może do każdego opisu osoby dorzucić zdjęcie? * opis waszej oferty jest baaardzo ubogi, kiepsko to wygląda, * kiepskie zdjęcia - weźcie profesjonalistę, albo poproście go o obróbkę tych co macie, * księgę gości bym wywaliła, bo tam nawet wy sami możecie się zachwalać... * przyjaciele czy reklama? * kontakt ok, ale mapkę od razu dałabym większą * video - fajny pomysła * Mp3 - może jakies współczesne kawałki, ewentualnie rezygnacja z biełyje rozy - obciach * popracowałabym nad angielskim (wymowa!!!!!!!!!!!!!!!!!) i nad nowym repertuarem. POZDRAWIAM i ŻYCZĘ SUKCESÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa741 Re: Prosze o opinie 10.08.06, 16:12 BŁĘDY!!! studNiówki, okolicznoŚciowe Co to jest vocal? W latach 90-tych? Rany boskie, już dawno się tak nie pisze. W sumie zagraliśmy ponad 500 imprez - no gratuluję, ze polska jenzyk trudna jenzyk. Posiadamy własne studio nagrań także jeśli chcecie wydać płytę lub nagrać demo to zapraszamy do wsółpracy. Przecdinki to czarna magia... Odpowiedz Link Zgłoś