magdalla001 09.08.06, 20:54 witam, mam pytanie - jaki znacir przesąd co do maja jako złego n aślub miesiąca? Bo słyszałąatnio że to nie tylko brak "R" ale jeszcze coś innego .... strasznego. czy wiecie cos na ten tamat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reszka.ja Re: przesądny maj ?? 09.08.06, 21:08 podobno to miesiac aw ktorym w pary łaczą sie zwierzeta i ludzie nie powinni Ale my uwazamy ti tylko za przesad i slubowalismy 13.05 br. To naprawde bardzo dobry termin na slub, wesele - wszytsko i wszyscy sa w tym miesiacu "wolni" i mozna sobie wszystko zaplanowac jak sie chce (sala, orkiestra,DJ itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: przesądny maj ?? 09.08.06, 22:20 my takze z 13 maja 2006 r a w przesady nie wierze !!!! W tym dniu byla piekna pogoda a r nie bylo Teraz w sierpniu ide na wesele jest r i co - pogody brak (((( niech kazdy mysli co chce Odpowiedz Link Zgłoś
celina.j Re: przesądny maj ?? 10.08.06, 08:04 my tez 13 maja 2006) jak dla mnie bardzo dobry miesiąc na ślub, w końcu maj to miesiąc zakochanych) Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: przesądny maj ?? 10.08.06, 08:10 ja nie wierze ze maj jest pechowy. Moj wujek pobral sie ze swoja pierwsza dziewczyna wlasnie w maju, sa szczesliwym malzenstwem juz z 30 lat, maja trojke dzieci Nam sie podobaly dwie daty - 13 maja i 9 wrzesnia. Wybralismy druga tylko dlatego ze do maja bysmy sie nie wyrobili finansowo z organizacja slubu. Odpowiedz Link Zgłoś
sered poza tym to miesiąc maryjny... 10.08.06, 08:48 więc macie dodatkowe błogosławieństwo Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: przesądny maj ?? 10.08.06, 09:54 Ja strasznie chciałam w maju, ale restauracja się nie zgodziła, bo mają przyjęcia komunijne co tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: przesądny maj ?? 10.08.06, 10:32 Eee tam przesądny. Można mieć wiązankę z konwalii!!! to moje ulubione kwiaty... Odpowiedz Link Zgłoś
faustyna80 Re: przesądny maj ?? 10.08.06, 10:36 ja wam mowie to bylo tak....restauracje chcialy zarobic, ale co tu wybrac komunie czy wesele...najlepiej miec jedno i drugie - pomysleli sobie...i rozpuscili plote, ze maj to miesiac pechowy... I tak wszyscy sa zadowoleni - komunie obsluza a i na wesele czas sie znajdzie oto moja teoria spisku Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: przesądny maj ?? 10.08.06, 10:41 Hihi, u mnie właśnie dwa w jednym majowe było - najpierw wesele siostry, 3 tygodnie później moja komunia Odpowiedz Link Zgłoś