pusaczek 10.08.06, 15:27 Witam wszystkie Forumowiczki!! Juz nie wiem naprawdę gdzie szukać kogoś dobrego, kto fajnie nakręci moja imprezę weselną(( Szukam i szukam i wszyscy jacyć tacy dziwni.. Proszę, napiszcie kto sie u Was sprawdził i kogo polecacie!! Dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmela77 Re: Filmowanie - ŚLĄSK 10.08.06, 15:33 a w jakim mieście?U mnie kręcili panowie z tej firmy z Częstochowy: cinema.abcc.pl/page/kontakt.php film wyszedł bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
pusaczek Re: Filmowanie - ŚLĄSK 10.08.06, 15:54 dzięki, zaraz do nich napiszę. Wesele i slub odebdzie się w okolicach Katowic, więc Częstochowa to chyba zbyt daleko. Prosze o jeszcze...) Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: Filmowanie - ŚLĄSK 10.08.06, 16:29 hejjjj nie wiem jeszcze czy ta osoba zajmuje sie wideofilmowaniem ale bardzo podobala mi sie od nich praca...podaje namiary adam frycz 44-230 czerwionka ul jana pawla 2 12a/12 tel:032-4318364 (jezeli bys tak zdecydowala sie zadzwonic poinformuj mnie czy jeszcze sie zajmuja tym i ile kosztuje bylabym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
benifka Re: Filmowanie - ŚLĄSK 16.08.06, 21:23 hej,ja znam rewelacyjnego kamerzystę-fotografa z Mysłowic,będzie kręcił mój ślub w okolicach Bielska-Białej,więc jest elestyczny www.videokorus.prv.pl/ Na pewno nie pożałujecie ! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kaatkaa Re: Filmowanie - ŚLĄSK 16.08.06, 22:58 tak, Frycz zajmuje się nadal filmowaniem wesel Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: Filmowanie - ŚLĄSK 17.08.06, 07:41 witam.czy moze mi ktos powiedziec ile w tej chwili zyczy sobie.p.Frycz za wideofilmowanie jednodniowego wesela.bede wdzieczna....... Odpowiedz Link Zgłoś
merci1811 Re: Filmowanie - ŚLĄSK 17.08.06, 10:33 Polecam VIDEO BENO z tarnowskich gór. Bardzo ładnie i profesjonalnie uchwycił nasz ślub i wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia997 Re: Filmowanie - ŚLĄSK 17.08.06, 10:55 Gorąco polecam Kamer-Film z Będzina, robią filmy oraz fotografują (można oczywiście tylko zamówić filmowanie) jesteśmy bardzo zadowoleni z filmu - przepiękny a zdjęcia też ładne - chociaż film bardziej mi sie podobał - jeśli chcesz obejrzeć zdjęcia zapraszam na asiaimaciej.galeria.interia.pl Film jest podzielony na 8 części (mozna oczywiście oglądać od początku całość) tj: czołówka, błogosławieństwo, przysięga, spacer, podziękowania, oczepiny, tort, teledysk. Bardzo gorąco polecam. Niestety nie mają strony www a numer do nich to 503 576 655 nazwisko: Szwedowscy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa my mieliśmy super ekipę 17.08.06, 12:38 my mieliśmy sprawdzoną ekipę z Katowic firma nazywa się studio delfin i robią rewelacyjne filmy. Zgapiłam od kuzyna który miał 2 lata przed nami wesele... Nie żałuję bo film jest rewelacyjny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Filmowanie - ŚLĄSK 18.08.06, 08:50 www.videobeta.com z Tychów - pełna obsługa foto i video! Odpowiedz Link Zgłoś