azorek22 11.08.06, 17:35 Szukamy sali na wesele, 40-50 osob. Prosze o namiary, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: -----------Wroclaw-------------- 11.08.06, 17:45 Tu jest link do strony z reklamami lokali we Wrocławiu i okolicach: www.przewodnikmp.pl/oglo/restauracje/restauracje/13igiel.php Dosyć fajny jest "Azyl" w Kątach Wrocławskich, byłam tam porozmawiać z właścicielem i zrobiłam kilka fotek. Moje wesele ostatecznie będzie jednak w Opolu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maya40 Re: -----------Wroclaw-------------- 14.08.06, 10:27 Witam!Polecam Hotel Jasek We Wrocławiu.Są tam 3 sale na 60, 130 i 200 osób.Pyszne jedzenie, wspaniała atmosfera, piękny wystrój i bardzo dużo atrakcji przygotowanych przez właścicieli.Szczerze polecam,sprawdzony lokal, bo sama miałam tam wesele.MOgę polecić także Dobrych fotografów. Odpowiedz Link Zgłoś
azorek22 Re: -----------Wroclaw--------------M aya40 14.08.06, 11:03 Dzieki za odp, ktos mi mowil, ze Jasek jest dobry na wesela, ale ma jedna wade: czasami maja 2 wesela jednego dnia, goscie mieszaja sie i sa troche zdezorientowani-kto jest z ktorej rodziny, jakie jest Twoje zdanie? Mozesz mi podac namiary na fotografow, bede wdzieczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maya40 Re: -----------Wroclaw--------------M aya40 16.08.06, 14:00 Witam! Co do Jaska, to fakt, że prawie zawsze są tam 2 wesela, ale sale są tak zrobione, że nie ma szns na mieszanie gości, są osobne wyjścia.Obie są wygłuszone, więc nic nie słychać co dzieje się na drugiej sali.A i właściciele są obecni przez całą noc i wszystko nadzorują.Kelnerki uśmiechnięte i niesamowicie miłe, zabawiają gości.No i jeszcze fajne niespodzianki dla młodych.Ja naprawdę polecam.Najlepiej pojedź tam w sobotę wieczorem jak jest jakieś wesele i sama zobacz, tak robi większość znajomych.Co do fotografów to podaje nr tel 512137157 lub mail fotomemory@gmail.com sa świetni Odpowiedz Link Zgłoś
azorek22 Re: -----------Wroclaw--------------M aya40 16.08.06, 15:31 Dzieki Maya za odp, chyba pojade i poogladam. Odpowiedz Link Zgłoś
mileczkahmmm Re: -----------Wroclaw--------------M aya40 16.08.06, 17:40 Mialam sie juz nie udzielac na tym forum, ale robie wyjatek. polecam Karczme u Michelle i Miroslawa w Jankowicach pod wroclawiem, maja dwie fajne sale, pokoje hotelowe, stylowo przybrane stoly...Nie pamietam linku do strony, poszukaj w wyszukiwarce. Pozdrawiam i juz mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś