Dodaj do ulubionych

-----------Wroclaw--------------

11.08.06, 17:35
Szukamy sali na wesele, 40-50 osob.
Prosze o namiary, dzieki
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: -----------Wroclaw-------------- 11.08.06, 17:45
      Tu jest link do strony z reklamami lokali we Wrocławiu i okolicach:
      www.przewodnikmp.pl/oglo/restauracje/restauracje/13igiel.php
      Dosyć fajny jest "Azyl" w Kątach Wrocławskich, byłam tam porozmawiać z
      właścicielem i zrobiłam kilka fotek. Moje wesele ostatecznie będzie jednak w
      Opolusmile
      Pozdrawiamsmile
      • maya40 Re: -----------Wroclaw-------------- 14.08.06, 10:27
        Witam!Polecam Hotel Jasek We Wrocławiu.Są tam 3 sale na 60, 130 i 200
        osób.Pyszne jedzenie, wspaniała atmosfera, piękny wystrój i bardzo dużo atrakcji
        przygotowanych przez właścicieli.Szczerze polecam,sprawdzony lokal, bo sama
        miałam tam wesele.MOgę polecić także Dobrych fotografów.
        • azorek22 Re: -----------Wroclaw--------------M aya40 14.08.06, 11:03
          Dzieki za odp, ktos mi mowil, ze Jasek jest dobry na wesela, ale ma jedna wade:
          czasami maja 2 wesela jednego dnia, goscie mieszaja sie i sa troche
          zdezorientowani-kto jest z ktorej rodziny, jakie jest Twoje zdanie?
          Mozesz mi podac namiary na fotografow, bede wdzieczna.
          Pozdrawiam
          • maya40 Re: -----------Wroclaw--------------M aya40 16.08.06, 14:00
            Witam!
            Co do Jaska, to fakt, że prawie zawsze są tam 2 wesela, ale sale są tak
            zrobione, że nie ma szns na mieszanie gości, są osobne wyjścia.Obie są
            wygłuszone, więc nic nie słychać co dzieje się na drugiej sali.A i właściciele
            są obecni przez całą noc i wszystko nadzorują.Kelnerki uśmiechnięte i
            niesamowicie miłe, zabawiają gości.No i jeszcze fajne niespodzianki dla
            młodych.Ja naprawdę polecam.Najlepiej pojedź tam w sobotę wieczorem jak jest
            jakieś wesele i sama zobacz, tak robi większość znajomych.Co do fotografów to
            podaje nr tel 512137157 lub mail fotomemory@gmail.com sa świetni
            • azorek22 Re: -----------Wroclaw--------------M aya40 16.08.06, 15:31
              Dzieki Maya za odp, chyba pojade i poogladam.
              • mileczkahmmm Re: -----------Wroclaw--------------M aya40 16.08.06, 17:40
                Mialam sie juz nie udzielac na tym forum, ale robie wyjatek. polecam Karczme u
                Michelle i Miroslawa w Jankowicach pod wroclawiem, maja dwie fajne sale, pokoje
                hotelowe, stylowo przybrane stoly...Nie pamietam linku do strony, poszukaj w
                wyszukiwarce. Pozdrawiam i juz mnie nie ma
                • azorek22 Re: -----------Wroclaw--------do mileczki... 16.08.06, 17:53
                  Dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka