ewa20073 17.08.06, 14:33 czy któraś z Was wie gdzie można kupić suknie La Sposy w Warszawie? Co myślicie o ich jakości? Jakie są przybliżone ceny? Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: la sposa-warszawa 17.08.06, 14:35 www.salonslubny.pl/ www.suknie-slubne.pl To są suknie z lekko wyższej półki, poniżej 2500 pln chyba się nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: la sposa-warszawa 17.08.06, 14:35 www.suknie-slubne.pl tam masz wszystkie suknie la sposy, pronovias itp. ja kupilam atelier diagonal, sa tez u nich, sa duzo tansze i tez takiej samej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
ewa20073 Re: la sposa-warszawa 17.08.06, 14:39 suknie tej firmy, znalazlam wlasnie na stronie suknie-slubne.pl, ale okazalo sie, ze w warszawskim salonie tych sukien nie ma...a do Krakowa chyba nie bede jezdzic Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: la sposa-warszawa 17.08.06, 14:44 atelier diagonal jest tez w salonie mloda i moda: www.mlodaimoda.pl natomiast la sposa wiecej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
uttaa Re: la sposa-warszawa 17.08.06, 14:39 twitti, a możesz pokazać swoją sukienkę? Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: la sposa-warszawa 17.08.06, 14:45 to ta: www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=0&poz=396 tylko ja ja zamowilam w salonie mloda i moda - link jak wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
uttaa Re: la sposa-warszawa 17.08.06, 14:49 bardzo ładna, trochę podobna do mojej, ale ja niestety nie mam zdjęcia. ( nadia z kolekcji pronovias) Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: la sposa-warszawa 17.08.06, 14:51 chyba wiem chyba jest bardzo zblizona, prawda? wszystkie z reszta te z rekawkai sa troche podobne Odpowiedz Link Zgłoś
uttaa Re: la sposa-warszawa 17.08.06, 14:56 ja nie mam rękawków, ale mam takie same zakładki w talii i dół też podobny, tylko ja mam cały gładki. Odpowiedz Link Zgłoś
kunsia Re: la sposa-warszawa 25.08.06, 20:28 te sukienki sprzedaja tez w siedlcach gdzie z warszawy jest calkiem blisko w porownaniu z krakowem Odpowiedz Link Zgłoś
ewa20073 Re: la sposa-warszawa 25.08.06, 23:04 a czy mogłabyś napisac adres tego salonu w Siedlcach, gdzie są suknie la sposy - to rzeczywiście niedaleko, więc byłabym bardzo wdzięczna za taką informację (wydaje mi się, że suknie tej firmy mogą byc tam sporo tańsze-różnica w cenach nawet między Krakowem a Warszawą jest spora) ps. oczywiście na niekorzyśc Warszawy, niestety:, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kunsia Re: la sposa-warszawa 26.08.06, 01:33 sa w domu handlowym milenium...mam gdzies wizytowke do nich wiec ci jutro napisze numer bo dzis juz pozno szukac Odpowiedz Link Zgłoś
bleir1 Re: la sposa-warszawa 26.08.06, 13:36 Witaj))))))) Mieszkam w Niemczech a suknie La Sposa kupilam w Slupsku. W neimczech kosztowala 1200 euro w Slupsku 650 euro))))) Wiec polecam goraco nie kupowac w DUZYCH miastach))) wejdz na oryginalna strone La Sposy www.splasposa.com zmien sobie wersje z hiszpanskiej na angielska, wybierz po lewej stronie WHERE TO BUY, poczekaj moment az sie zaladuje, wybierz Poland i szukaj sobie miasta ktore jest najblizej ciebie i zycze powoadzenia)))))) Moja suknia byla boska))))) Super jakosc)))) Super materialy ))) Wszytsko bylo Perfect))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wetlinka Re: la sposa-warszawa 17.08.06, 14:49 zgadzam się z twitti tez mam suknię z atelier diagonal - cena przystępna, jakosciwoo super i sa piekne!, ja mam model 311 Odpowiedz Link Zgłoś
reszka.ja Re: la sposa-warszawa 25.08.06, 20:55 ja miałąm La sposa, wpradzie kupiona w Krakowie ale sprawdziła sie znakomicie, jakośc bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś