esera 18.08.06, 10:22 Czy któraś z Was słyszała coś na temat Dworu Ostoya w Jasionce pod Rzeszowem? Będę wdzięczna za podzielenie się opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an372 Re: Dwór Ostoya? 18.08.06, 12:34 no ... różnie słyszałam (ile wesel tyle opinii) pamiętaj wesele jest dlaciebie a nie dla gości Odpowiedz Link Zgłoś
esera Re: Dwór Ostoya? 18.08.06, 13:29 Proszę Cie napisz co słyszałaś. W ciągu kilku dni muszę podjąć decyzję czy robić tam wesele Odpowiedz Link Zgłoś
an372 Re: Dwór Ostoya? 18.08.06, 13:49 jedni byli bardzo zadowoleni a od drugich słyszałam że zamawiali pizzę bo byli głodni koleżanka robiła tam wesele i chwali sobie !!! ja osobiście polecam ci DWOREK w Kolbuszowej może jest daleko ale opłaca sie wszystko było ekstra płaciłam 90 zł od osoby bez alkoholu i orkiestry Odpowiedz Link Zgłoś
esera Re: Dwór Ostoya? 18.08.06, 13:55 Dziękuję Ci bardzo za opinię. Kolbuszowa to trochę za daleko dla mnie. To rzeczywiście niezbyt dobrze jeśli jest mało jedzenia, zwłaszcza, że liczą sobie od osoby dość drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
ana.ana.ana Re: Dwór Ostoya? 07.01.07, 13:00 Byłam tam tydzień temu na małeńkim przyjęciu (młodzi i najbliższa rodzina). Mieszkamy w innym województwie, też mamy dworki a nawet zamki, na ktorych odbywają się tego typu imrezy. Moim zdaniem Ostoya jest trochę przereklamowana. Jedzenie świetne (szynka w trawie żubrowej albo filet nadziewany boczniakiem - jesteśmy smakoszami) ale brudna i śmierdząca toaleta. I obsługa taka sobie. I faktycznie nie tanio. Polecam Pałac Popiela w Kurozwękach. Odpowiedz Link Zgłoś