koczisss 24.03.05, 09:18 Nasz miłościwie panujący A. Kwaśniewski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 24.03.05, 10:52 A gdzie poranna porcja humoru? Ja tak lubię Twoje wice) Odpowiedz Link
koczisss Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 24.03.05, 11:30 Sorki, dziś nie ma humoru, nie ma wiców i mnie nie ma, tzn. nie będzie! Odpowiedz Link
groha Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 24.03.05, 11:34 Znowu?? No, jakże nam przykro... Odpowiedz Link
vitalia Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 24.03.05, 13:01 No i co w związku z tym ? kocziss Odpowiedz Link
carrramba Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 24.03.05, 16:12 Na dowód czego, miało to być ? Jeśli A.Kwasniewski jest Żydem, to co z tego ? Mogę ocenieć go, przez pryzmat prezydentury a nie pochodzenia. Natomist, sam fakt wystapienia w jarmułce jest ukłonem w kierunku Żydów. Gdyby wchodził do meczetu, musiałby zdjąć buty. Autor tego artykułu jest przekonany o pochodzeniu Kwaśniewskiego i Kwaśniewskiej, to może zapytam skąd to wie ? Z czego to wynika ? Ja wiem, że pochodzenie /u Żydów/ dziedziczy sie w linii żeńskiej. Dlatego bardzo mnie ciekawi, niezwykle analityczny umysł autora. Nie wspomina nic o matce A.Kwasniewskiego i J, Kwaśniewskiej. Wielkie niedopatrzenie. co do A,Michnika: ojciec jest Żydem , matka Polką. W świetle powyższego A.Michnik, Żydem nie jest. A gdyby był ? To co z tego ? Powiem tak, zupełnie mnie nie interesuje kto jakie ma pochodzenie, natomiast oceniem człowieka za jego dokonania, zasady, człowieczeństwo, poglady. Innych kryteriów nie mam. Odpowiedz Link
vitalia Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 24.03.05, 21:16 Masz rację yigael,,jak święto to święto..czas się napić porządnie..Cha cha/ Odpowiedz Link
tuptus4 Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 30.03.05, 05:45 cos ty! a to ze panstwem polskim, zaznaczam polskim rzadza zydzi to tez cie nie interesuje????????????? i "polski" prezydent wklada na glowe zydowska jarmulke o czym to swiadczy? to nie jest zaden uklon. to szyderstwo z polskosci! ale kiedy to ludzie zrozumieja !? Odpowiedz Link
yigael Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 30.03.05, 13:23 Interesuje mnie. Lubię władzę. ps: Już po ciebie idziemy, będzie kolacyjka. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 24.03.05, 21:50 Nawet w Salonie rasizm i ksenofobia Odpowiedz Link
vitalia Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 24.03.05, 22:08 Widać kolega K.. nie jest lwem salonowym . Odpowiedz Link
koczisss Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 25.03.05, 00:35 Przepraszam, jesli kogoś uraziłem, jak już w wyjaśnieniu napisałem, nie jest to moje prywatne zdanie, tylko umieściłem link i nic więcej. Odpowiedz Link
koczisss Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 24.03.05, 23:26 Gwoli wyjaśnienia, to co jest w tym linku, nie jest moim prywatnym zdaniem, nawet tego tekstu do końca nie przeczytałem, umieściłem go tu, tylko po to, aby inni forumowicze mogli się zapoznać z materiałami które krążą po necie. A czy to jest prawda, czy nie, nie mnie oceniać, każdy może sądzić jak uważa. Tyle chciałem, i znikam powtórnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
grazia.eni Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 24.03.05, 23:48 I jeszcze mam deja vu. Już to gdzieś czytałam. Odpowiedz Link
groha Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 25.03.05, 00:29 Koczisss, no i nie trzeba było tak od razu powiedzieć? Unikajmy nikomu niepotrzebnych nieporozumień. Życie i tak jest ciężkie Odpowiedz Link
koczisss Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 25.03.05, 00:33 Fakt, nie dodałem komentarza Odpowiedz Link
carrramba Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 25.03.05, 01:24 Nawet mnie zaskoczyłeś, bo nigdy takich pogladów nie głosiłeś. Dobrze, ze to wyjasniłes Koczisss )) Odpowiedz Link
towita Re: A. Kwaśniewski vel Stoltzman 25.03.05, 08:53 Nadwrażliwi deczko jesteśmy, prawda? Odpowiedz Link