Dodaj do ulubionych

Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :)))

22.08.06, 11:10
Bukiet:

img221.imageshack.us/my.php?image=dsc4703nw3.jpg
img169.imageshack.us/my.php?image=dsc5011mn4.jpg
Kościół:

img221.imageshack.us/my.php?image=dsc4723ub1.jpg
Plener

Japonki:

img138.imageshack.us/my.php?image=32nq3.jpg
Ogród botaniczny przy Łazienkach:

img228.imageshack.us/my.php?image=0pv2.jpg
img228.imageshack.us/my.php?image=1au7.jpg
img228.imageshack.us/my.php?image=4no2.jpg
Łazienki:

img183.imageshack.us/my.php?image=19hj5.jpg
img183.imageshack.us/my.php?image=26tw0.jpg
Restauracja:

img80.imageshack.us/my.php?image=dsc4997le3.jpg
img183.imageshack.us/my.php?image=dsc5128wc6.jpg - tort

Specjlanie dla Bacha1979 - tak to wyglądało na żywo:

img237.imageshack.us/my.php?image=3al2.jpg
Obserwuj wątek
    • ashton Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 11:13
      Suknia powalająca smile))
    • pusaczek Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 11:14
      wygladałaś wyjatkowo w tej sukience. Dość odważny i oryginalny pomysł!
      Gratuluje!! Ale przy ikazji chciałam zapytać co to za piekne kwiatuszki?
    • twitti Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 11:26
      kurcze, to najpiekniejsza czerwona suknia jaka w zyciu widzialamsmile czerwien ma
      super barwe, nie "wali" po oczach, tylko jest taka glebokasmile i ten trensmile w
      ogole supersmile
    • kasiababik Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 11:27
      Lanka przepiękny zestaw, japonki supersmile)) no i Wy tacy uśmiechnięci
      szczęśliwismile)

Wszystkiego co najlepsze!!!
    • lanka_cathar Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 11:37
      Dzięki wielkie, dziewczyny! Na tych zdjęiach już widać usmiehy, ale wczoraj
      obejrzeliśmy film ze ślubu i wesela, momentami można paść ze śmiechu, ale jak
      zobaczyłam swoją minę na wejście do kościoła, to przestałam się dziwić, że
      koleżanka bała się, że za chwilę dam nogę.

Pusaczek, to były kalie w czystej postaci. smile 13 zresztą.
      • agnieszka5661 Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 11:51
        lanka!! prześliczna suknia!! bardzo mi się podoba, choć ja na taki kolor się nie
        odważę, bo mi nie pasuje. Ale na Tobie wygląda super!! powiedzcie mi jak
        powiększy ć te zdjęcia, bo ja nie widzę japonek crying
        • lanka_cathar Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 12:05
          Wysłałam Ci, to zdjęcie na maila. Nie wiem, jak się powiększa w tym programie
          do zamieszczania zdjęć, dlatego tak będzie łatwiej. Teraz na pewno zobaczysz to
          moje 'obuwie ślubnme'. wink
          • mariolkka Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 12:11
            Lanka czy ja tez bym chciala zobaczyc te twoje buciki smile) Moge prosic smile)
        • justm Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 12:05
          lanka - jak powiększyć zdjęcia?
          taaaka suknia a takie maciupkie zdjątka!
    • vzorka Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 11:50
      Bardzo imponująca suknia a ten tren... cudo!!! Tylko pozazdrościć tego
      szczęścia w wszych oczach.
    • athandavan Lanka! 22.08.06, 12:15
      Czuje sie wyrozniona, bo juz mialam okazje podziwiac Twoje zdjecia. Od poczatku
      kibicowalam Twojej sukni, sama mam ochote na cos czerwonego, lub maroon - tym
      bardziej, ze to kolor slubny w stronach mojego jeszcze niemeza...

Zycze szczescia, jeszcze raz dzieki za fotki - wygladaliscie przecudnie. Suknia
      fantastyczna.

Duzo szczescia!
      • agnieszka5661 Re: Lanka! 22.08.06, 12:36
        Lanka! dzięki za zdjęcie! ta suknia - po prostu mistrzostwo świata! a Wasz tort
        to był czym ozdobiony??
        • lanka_cathar Re: Lanka! 22.08.06, 12:56
          Szczerze? Nie mam pojęcia. Nie pamiętam, ale tam chyba jakieś marcepanowe, albo
          kremowe różyczki były. Ale głowy nie dam. jakoś nie zwróciłam na to uwagi.
    • neferet1 Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 12:49

przepiekna suknia!!, na prawde oryginalna, ja mam jeszcze hedna prosbe - czy
      moglaby Pani jeszcze ze dwa zdjecia z restauracji zamiescic - albo przeslac mi
      na maila gazetowego (sama planuje slub "Pod Gigantami") z gory dziekuje
    • andrzejkowo Do Lanka_cathar 22.08.06, 13:34
      Nie będę się powtarzać, że zjawiskowo, przecudnie i.t.d., i.t.p. Jestem pod
      ogromnym wrażeniem.
      Gratuluję z całego serca i życzę duuuuuuuużo szczęścia i zdrowia.
    • lanka_cathar Mariolkka, Justm i Neferet1 - wysłane. :) 22.08.06, 13:44

• mariolkka Re: Mariolkka, Justm i Neferet1 - wysłane. :) 22.08.06, 14:41
        dzieki smile
        Dobrze ci sie tanczylo w tych bucikach??
        • lanka_cathar Re: Mariolkka, Justm i Neferet1 - wysłane. :) 22.08.06, 14:52
          Wiesz, nie tańczyłam, bo niestety z nerwów bolała mnie strasznie głowa i było
          mi słabo, więc większość imprezy przesiedziałam. Ale gdybym sie lepiej czuła,
          to bym tańczyła i wiem, że byłoby wygodnie, bo planowalismy tańczyć do
          naszej 'Lady in Red', ale nie wyszło. sad. Tylko chodzenie po żwirze w ogrodzie
          botanicznym nie było fajne, ale to żadne buty (poza glanami) się na taką
          nawierzchnię nie nadają. wink
    • krysiulka Lanka! 22.08.06, 14:11
      pamiętam Twój opis dośc dramatycznego dnia ślubu, ale na zdjęciach wszystko
      wypada pieknie. Czy moge prosić większe zdjęcia "na skrzynkę", bardzo chce
      jeszcze podziwiać urodę Twej niezwykłej sukni. Z daleka wyglądacie sudnie!!
      Wszystkiego, co dobre
      Krysia
      • caricare Re: Lanka! 22.08.06, 14:33
        Wygladalas slicznie!! Nie moge wyjsc z podziwu jak udalo ci sie wytrzymac caly
        czas z tak duzym trenem!! Gdyby nie twoj opis sprzed kilku tygodni nie
        uwierzylabym ze mialas takie przygody! Pozdrawiam serdecznie! I jesli mozesz to
        przeslij mi tez zdjecie japonek z bliska! smile
        • lanka_cathar Caricare - wysłane. :) 22.08.06, 14:54

• caricare Re: Caricare - wysłane. :) 22.08.06, 21:00
            Dzieki za zdjecie! Dopiero teraz znow usiadlam do kompa! Dopiero na takim duzym
            zdjeciu widac sukienke w calej okazalosci!! Sliczna sukienka, no i ty w niej
            super wygladalas... tak dobrze, ze nie moge sobie ciebie wyobrazic w bialej! smile
            Pozdrawiam cieplo!
      • lanka_cathar Krysiulka - już wysłałam :) 22.08.06, 14:48

• krysiulka Re: Krysiulka - już wysłałam :) 22.08.06, 16:20
          dziękuję Ci bardzo, na zdjęciach nie widać żadnego bólu głowy! Wyglądałaś
          znakomicie!

Czy mogłabys jeszcze pokazać, jak udekorowaliście samochód?

Pozdrawiam serdecznie
          Krysia
    • bacha1979 Lanka- PPRZE-PIĘ-KNE!!! 22.08.06, 15:14
      Dziekuje Ci i wieczorem więcej napisze.smile Nie mam teraz za bardzo czasu.
      A ta suknia- cudowna, atren...Achhh
    • renefer Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 15:17
      A skąd suknia jeśli można wiedzieć? Piękna, pozdrawiam smile
    • lanka_cathar Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 15:47
      Wiedziałam, Bacha, że Ci się spodoba. smile)) A Suknia jest z Sincerity, model
      3089.
      • bacha1979 Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 16:34
        Wiem, wiem z jakiej kolekcji, pamietam jak ją wybrałaś.
        Powiedz mi teraz skąd wiedziałaś, że tak mi ta fotka się spodoba??smile
        I jeszcze jedno- wyślesz więcej na priv??
        Pozdro i dzięki za dotrzymaną obietnicę.smile
    • mysza_klapsiara Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 15:51
      Boska suknia! Dużo szczęścia życzę!
      • kasiad50 Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 16:33
        Lanka śliczna suknia,mogę ja też prosić o zdjecia Twojego ślubnego obuwia :o)
        • lanka_cathar Kasiad50 - wysłałam. :) 22.08.06, 19:06

• szara82 Re: Kasiad50 - wysłałam. :) 22.08.06, 19:15
            Lanka, ja Ci mogę powiedzieć tylko to co w mailu - aleś ładna! I chcę jeszcze dodać, że odważna i oryginalna, ale nie robiąca wokół siebie wielkiego halo.
            PS: Nie widzę japonek, ja noszę okulary, litości! Większe zdjęcie proszęsmile
            • lanka_cathar Szara82 - wysłałam w oryginalnym formacie. :) 22.08.06, 19:25

• szara82 Re: Szara82 - wysłałam w oryginalnym formacie. :) 22.08.06, 20:03
                No, teraz widzęsmile Szaleństwobig_grinbig_grinbig_grin
    • lanka_cathar Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 17:05
      Wiedziałm, że to zdjęcie Ci się spodoba, bo bardzo chciałaś zobaczyć suknię nie
      na modelce i doszłam do wniosku, że to zdjęcie najlepioej oddaje jej urok.
      Podpatrzyłam podobne w katalogu Sincerity. smile

Zdjątka wyślę wieczorem, bo chwilowo tkwię w transmisji Mistrzostw Świata
      Sportów Konnych. smile
      • mam6lat Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 18:00
        suknia marzenie (moje, ale miodwagi zabrakło)
        sliczna, pięknie dopasowna do Twojej urody;
        Sliczna jestes smile
        pieknie ułożone włosy i swietny diademiak (naszyjnik moim zdaniem mugłby byc
        delikatniejszy);
        sala restauracyjna, no, no z tego co widac piekna, klasycystyczna - gdzie??
        masz jakies fotki pokazujące ją?
        nie zachwyciła mnie wiązanka, ani tort (jakis zuełnie niedopracowany),
        o i niestety przy tak pieknym ślubie i pewnie dużych pieniądzach włozonych w
        organizację,
        szkoda, ze nie znalazłas lepszego fotografa - jakosc zdjęć rozczarowuje
        • mam6lat Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 18:04
          sorki za ortografie i leterówki
        • lanka_cathar Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 19:10
          Dzięki za komplementy i uwagi! smile Co do naszyjnika, to mniejszy wyglądałby
          groteskowo, ginąłby na tle sukni (mierzyłam mniejsze), ale to zależy co się
          komu podoba. Obiad i wesele były w Warszawie w Restauracji pod Gigantami (Al.
          Ujazdowskie 24). Tortu wcześniej nie mieliśmy okazji zobaczyć, ale jakoś
          kompletnie nie zwrócił naszej uwagi. Co się tyczy fotografa, to w albumie te
          zdjęcia wyglądają dużo lepiej niż w internecie, zwłaszacza na papierze
          metalik. smile
    • enixx Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 18:40
      Pieknie wygladaliscie!!

Zakochalam sie w trenie Twojej sukni smile Mam pytanie: czy on sie jakos podpina,
      czy przez cale wesele mialas taki dlugi?
      • lanka_cathar Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 19:21
        1. tren się podpina na guziczki i nie robi się 'kuperek'. Wysłałam Ci dwa
        zdjęcia na maila z podpiętym trenem, nie są rewelacyjne, ponieważ bardzo krótko
        miałam tren podpięty i tylko przy życzeniach po obiedzie został uchwycony.
        2. całą noc miałam tren przewieszony przez rękę. Mój wybór, tren to atrakcja.
        Niech o tym świadczy jedno z serii takich zdjęć (tu akurat z moim Tatą):

img246.imageshack.us/my.php?image=dsc5064em2.jpg
        • enixx Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 22.08.06, 20:03
          Dzieki za zdjecia smile

Juz wiem, ze chcialabym identyczna suknie jak Twoja, tylko biala big_grin
    • lanka_cathar Bacha - wysłałam. :) 22.08.06, 19:45

• lanka_cathar I jeśli można, to poproszę, jakieś Twoje. :) 22.08.06, 19:45

• mala_meggi1 ło matko!!! 22.08.06, 21:02
        kolor piękny, suknia odważna, tylko ten rozmiar...
        • krysiulka Re: ło matko!!! 22.08.06, 23:30
          A po co komu TEN komentarz?
        • savanna2 Re: ło matko!!! 23.08.06, 08:14
          Zgadzam się! Czy ta sukienka nie była nie była Ci za mała? Mam na mysli
          szczególnie biust? Bo nie za dobrze to wygląda, niestety! Nie mniej jednak
          sukienka jest piękna...
          • lanka_cathar Re: ło matko!!! 23.08.06, 08:56
            Suknia była dopasowana idealnie. A co do rozmiaru, to nie należę do tych
            anorektyczek, które, jak przestają się mieścić w 34, to wpadają w histerię.
            Suknia akurat ma rozmiar 42. Kilka tygodni przed ślubem byłam na weselu
            koleżanki i wcześniej szukałam jakiegoś fajnego kompletu. Mierzyłam suknię 42 -
            mała, 44 - mała, 46 - mała. Koniec końców miałam spódnicę 44, gorset 42 i
            bolero 38. Co sklep, to rozmiarówka. W Orsay, to nawet XS jest czasem za
            duże. wink
            • justm Re: ło matko!!! 23.08.06, 08:59
              ja ślubną miałam 42, a wczoraj - jeszcze schudłam byłam w reserved i mierzyłam
              spodnie do garnituru - ledwo zmieściłam się w 44.
              nie kupiłam.
              w H&M mam spokojnie 42.

a mała meggi kiedyś napisała :

'ja tez uwazam ze to przesada tak publicznie sie nasmiewac z tej sukienki. Dla
              tamtej Panny Mlodej byla ona ta jedyna, wymarzona, taka na jaka mogla sobie
              pozwolic. O gustach sie nie dyskutuje a tym bardziej nie nasmiewa sie
              publicznie z ludzi, ktorzy maja gusta inne niz nasze'

szkoda, że już tego nie pamięta.
              no i gdzie jej zdjęcia - ślub był zdaje się na początku sierpnia? a może się
              nie odbył i stąd złośliwosć?
              • ashton Re: ło matko!!! 23.08.06, 09:04
                Też jestem "większa", do niedawna nie wyobrażałam sobie odkrytych ramion, a im
                bliżej ślubu, tym bardziej się ku takiej wersji skłaniam, bo bolerko całego
                uroku góry sukni pozbawia wink
                Świat nie kończy się na rozmiarze 36.
                Fakt faktem są pewne fasony sukni pasujące jedynie bardzo szczupłym dziewczynom
                i wiadomo, że na "większych" wyglądałyby karykaturalnie - ale to już jest
                kwestia obiektywnego spojrzenia na siebie.
                • justm ashton 23.08.06, 09:06
                  jak ty jesteś większa to ja jestem matrona!
                  • ashton Re: ashton 23.08.06, 09:08
                    Jestem jestem smile
                    Zresztą cierpię na syndrom schudniętego grubaska, to coś w stylu niepijącego
                    alkoholika...
                    • justm Re: ashton 23.08.06, 09:09
                      chyba koleżanka zapomniała, że ma swoje zdjęcia na blogu.
                      no chyba, że są sprzed 20 lat?
                      • ashton Re: ashton 23.08.06, 09:10
                        Sprzed roku wink ale gabarytowo się nie zmieniłam...
                        • justm Re: ashton 23.08.06, 09:10
                          chudzielec!
                          • ashton Re: ashton 23.08.06, 09:12
                            Tylko w biuście chudzielec (80AA)...
            • justm lanka 23.08.06, 09:02
              a kiedyś pisałaś, że młody będzie miał czerwony pas i miał?

i co z podróżą poślubną - byliście gdzieś?
            • agnrek Re: ło matko!!! 23.08.06, 21:32
              Oj, chyba pomyliłaś sklepy, bo akurat Orsay ma taką rozmiarówkę, że trzeba
              kupować większe rzeczy niż normalnie, bo mają niemiecką, czyli mocno zawyżoną
              numerację.
              Ja noszę 34/36, mam od nich masę rzeczy i nigdy, nigdy nie wlazłam w XS. Czasem
              S jest nawet za małe, bo lubią kręcić z romiarami. Kilka rzeczy musiałam nawet
              kupić 38, bo tak oszukują!
              No, chyba, że stosują politykę polepszania humorów kobiet i do ciucha w
              rozmiarze 42 przyczepiają metkę XS smile
              • lanka_cathar Re: ło matko!!! 24.08.06, 08:40
                No właśnie nie pomyliłam. Koleżanka nosi XS i poszłyśmy do Orsay, żeby znaleźć
                jakąś bluzkę dla niej. Ola wyszła z przymierzalni mówi: 'Kaśka weź to
                przymierz'. Zmierzyłam. Utopiłam się w tym. Ale rozmiarówka w sklepach jest
                rewelacyja. W H&M wynajduję dla siebie rzeczy w rozmiarach od S do L.
                • agnrek Re: ło matko!!! 24.08.06, 10:13
                  W Orsayu XS to jest rozmiar 32. Musiał ktoś źle metkę przyczepić smile
    • bacha1979 Lanka, już Ci wysyłam linka na priv. :) 23.08.06, 07:43
      Cały czas jestem zalatana, więc jak znajdę wiecej czasu rozpiszę sie trochę.
      Miłego dnia!!!
    • lanka_cathar Dzięki, Bacha, zaraz sprawdzę pocztę. :) 23.08.06, 08:52
    • lanka_cathar Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 23.08.06, 09:39
      Po kolei:

1. Michał koniec końców nie miał czerwonego pasa, ponieważ zrezygnowaliśmy ze
      smokingu;
      2. nie mieliśmy jako takiej podróży poślubnej, ale trzy tygodnie wolnego
      przeznaczyliśmy na robienie tego, na co nie było czasu przed slubem, czyli:
      a) układanie puzzli;
      b) wycieczki po Warszawie i okolicach, z przewagą okolic;
      c) jeździectwo - czyli mój drugi świat. smile
    • o_ulus Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 23.08.06, 11:44
      kiecka pierwsza klasa, zdjecia mogly byc bardziej naturalne widac ze chyba
      troche stresa mieliscie smilewiem , wiem łatwo sie mowi, zobaczymy jak mi pojdzie
      pewnie nie lepiej. pozdrawiam
      • missmary Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 23.08.06, 20:51
        ale wiesz co Lanka- mimo tej okazałej i odważnej sukni, w oczy najbardziej mi
        się rzuciła w oczy Twoja orginalna opalenizna na dekolciesmile)
        • lanka_cathar Re: Fotki ze ślubu - dla bacha1979 i nie tylko :) 23.08.06, 21:27
          Tia... Też to zauważylam. wink Było tuszowane podkładem i pudrem, ale jak widać
          na niewiele to się zdało.
    • bacha1979 Lanka 24.08.06, 09:26
      obejrzałam włąśnie plener.
      Masz ode mnie maila. smile
      Dzieki raz jeszcze. smile
      • mada.d.n Re: Lanka 24.08.06, 22:08
        proszę też o zdjęcia tych japonek - nie mogę ich dojrzeć na tym maleńkim zdjęciu

super wyglądaliście, dużo radości życzę i uśmiechu big_grin

zabrałam sie za pisanie, ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) big_grin
        jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
        <Pyrda i Kajtek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka