kingadpl 10.09.06, 13:37 wiem ze na pewno byl watek o wzorach umow, ale nie wiem gdzie. Czy moglby mi ktos podeslac wzor umowy z zespolem? Dzieki wielkie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epox123 Re: umowa z zespolem 10.09.06, 18:29 Adres zespolu UMOWA W dniu .......... zostala zawarta umowa pomiedzy................ zam. ...................... , a zespolem ................................ Zespol zapewnia oprawe muzyczna przyjecia , ktore odbedzie sie .................. w ................... o godz............. Strony ustalily wartosc uslugi w wysokosci............ zl. W dniu spisania umowy zostal pobrany zadatek w wysokosci..........zl. Doplata do calej sumy powinna zostac dokonana najpozniej na jedna godzine przed zakonczeniem imprezy. Zespol zastrzega sobie prawo do zmiany ceny uslugi w stopniu nie wiekszym , niz wynikaloby to z oficjalnie przyjetego wspolczynnika inflacji. W przypadku zerwania umowy z winy organizatora w/w zadatek nie podlega zwrotowi. Za ewentualne uszkodzenia sprzetu nalezacego do zespolu wynikle z winy osob zaproszonych na przyjecie odpowiada organizator. IMIONA PANSTWA MLODYCH........................................ MARSZ........................................... PIERWSZY TANIEC.................................. pODPIS ORGANIZATORA pODPIS KIEROWNIKA ZESPOLU Uprzejmie prosimy o skontaktowanie sie z zespolem na kilka dni przed przyjeciem. Umowe sporzadzona w dwoch egzemplazach Odpowiedz Link Zgłoś