olivia1980 19.09.06, 21:11 Miał ktoś z Was tam wesele lub był na przyjęciu? Jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justm Re: CANWA 20.09.06, 07:43 tak, ja miałam tam wesele. wrażenia pozytywne. sala spora - my mieliśmy ok 60-65 osób więc było bardzo dużo miejsca. jedzenie bardzo dobre. goście chwalili. do 1 pani z obsługi mam zastrzeżenia, ale dowiedziałam się już po fakcie, więc na bieżąco nic nie mogłam zmienić. - nie chciała się zgodzić na 'dokładkę' dla gości, którzy o nią poprosili, mimo, że zapłaciliśmy za X osób z czego 3 nie stawiły się już na samo wesele (nie uprzedzając nas o tym). ta pani robiła też problemy żeby np dołożyć ciasta. po weselu dzwoniłam w tej sprawie do właścicielki więc może teraz jest inaczej? ogólne wrażenia są b. pozytywne. paru naszych gości zostało do rana, mieliśmy zostawione jedzenie na śniadanie, kawę, herbatę. właścicielka jest bardzo sympatyczna i chętna do pomocy. tort rewelacyjny. wszystko - poza tą jedną panią było zgodnie z umową - ciasta, napoje, jedzenie. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: CANWA 20.09.06, 09:47 Mam nadzieję, że u nas efekt tez będzie tak pozytywny )) Nasze wesele też tam będzie. Plus jest taki, że nie muszę się martwić o dekoracje i pokoje dla gości. Pozdrawiam, nasz ślub będzie za… Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: CANWA 20.09.06, 11:04 dodam, że tam jest praktycznie wszystko w cenie: ciasta, szampan, chleb na powitanie, bodaj 5 dań, napoje b/o, dekoracja sali + pokoje (z tym, że takie naprawdę tylko do przenocowania zmęczonych) + patio + parking - zamknięty teren Odpowiedz Link Zgłoś