Gość: bura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:18 Dziewczyny! Pomóżcie!Napiszcie mi jak się ubierały młode dziewczyny na imprezy w latach 70-tych, opiszcie mi strój, bo muszę iść na taką imprezę(w tym stylu). Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miła Re: lata 70-te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:31 nie mam pojęcia:) biedna jesteś;) ale też jestem ciekawa jaks ię ubierały... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: lata 70-te 01.04.05, 18:39 tu bylo ze 100 takich watkow, poszukaj na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: lata 70-te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:01 mniej wecej tak jak wszystkie teraz sie ubieraja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bura Re: lata 70-te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:05 czy nie możecie mi dać jakiejś normalnej odpowiedzi...ja na prawdę nie wiem jak się ubierali- to nie moja epoka. A myślę, że mężczyźni nie noszą dziś obcisłych kolorowych dzwonów na imprezy...wiem jak się mężczyźni ubierali ale jak dziewczyny nie wiem. Pomóżcie mi!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: lata 70-te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:44 O rany! Zaloz dzwony, nerkowke i wypisz wymaluj masz lata 70! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: here you are :) IP: *.motor.taninet.pl 01.04.05, 21:58 www.uossnaps.co.uk/fashion.htm www.anzwers.org/free/lisafashion/70sfashion2.html Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: here you are :) 01.04.05, 22:03 tak, to bylo w sumie brzydkie i bardzo brzydkie, co za szczescie ze sie skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: and... IP: *.motor.taninet.pl 01.04.05, 22:06 www.northampton.gov.uk/Museums/Collections/Boot_and_Shoe/History_of_Shoes/20th_Century/Fashion/1970s.htm "If you're going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair...;)" Best wishes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: and... 02.04.05, 14:47 nalezy rozroznic o ktora polowe ci chodzi;smieszy mnie /czasem jestem purystka;) /kiedy na impreze"disco funky"ktos wpina kwiat we wlosy i omotuje sie indyjskimi szarawarkami.i na odwrot-impreza typu woodstock wiecznie zywy+zlote dzwony i lureks.napisz konkretniej,to pomyslimy...............gdzie sie podzialao moje kochane afro?takie wielkie,czarne ,troche jak z Simpsonow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś