09.10.06, 12:42
Dziewczyny,
Polecacie sukienki z trenem czy nie?
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: tren 09.10.06, 12:51
      Ja miałam z trenem i robił on niesamowite wrażenie w kościele, gdy tak wraz
      zdługim welonem się za mną ciągnął.Natomiast do tańca trzeba go bardzo dobrze
      podpiąć, zeby nie przeszkadzał.
      • magdazielinska Re: tren 09.10.06, 12:57
        wrażenie robi owszem - ale nie do końca jest wygodny podczas zabawy smile mój na
        przykład urwał się po niecałej godzinie tańcowania smile i tzreba go było
        przyszywac.

Wszystko oczywiscie zależy od jego długości - nie za długi na pewno łatwiej
        podpiąć.

Ale myślę, ze warto - w końcu slub bierze się raz w życiu smile
    • bacha1979 Re: tren 09.10.06, 13:04
      Polecamy.smile
      Miałam suknię z trenem, wyglądał cudnie. Potem świadkowa go podpięła, odpiął
      się, ale poprawiła i wywijałam do samego rana. smileGdybym miała wybierać sukienkę
      jeszcze raz- NAPEWNO byłaby z trenem. smile
    • emka_waw Re: tren 09.10.06, 13:09
      A ja przeciw trenowi, suknię miałam bez trenu, a bardzo efektowną (cała z
      gęstej, pięknej koronki), za to u fotografa natknęliśmy się na inną młodą parę
      robiącą zdjęcia przed ślubem, panna młoda dźwigała ten tren jakby był zrobiony
      z żelaza, i brzeg trenu już był cały brudny.
    • iizabelaa Re: tren 09.10.06, 13:10
      Ja chce mieć koniecznie tren smile)) Bardzo mi się to podoba!!
    • lanka_cathar Polecam!!! I to gorąco!!! :))) 09.10.06, 13:26
      Gdybym miała wybierać po raz drugi, to mój wybór znów padłby na suknię, którą
      miałam na swoim ślubie i przez całe wesele miałam tren przewieszony przez rękę,
      mimo, że guziczki świetnie trzymały, co zostało wcześniej przestestowane:
      img223.imageshack.us/my.php?image=img2067te3.jpg
      • listek_a Re: Polecam!!! I to gorąco!!! :))) 09.10.06, 14:11
        Twoja suknia jest najpiekniejsza na swieciesmile)))))
        • lanka_cathar Dziękuję. :))) 09.10.06, 16:44
          Mam nadzieję, że każda panna młoda może tak powiedzieć o swojej. smile
    • mb800 odradzam 09.10.06, 14:13
      A ja odradzam, sama miałam z trenem- bardzo mi się przy przymiarkach podobała
      ale z tego stresu jak wchodziłam do kościoła zapomniałam go puścić i przy
      ołtarzu zoorientowałam się że mam coś na palcu wink dopiero przy wyjściu ciągnął
      się za mną , ale powiem szczerze że chyba nikt na niego nie zwracał uwagi bo
      nawet nikt z gości nie zauważył mojego błędu. Tren miało się łatwo podpiąć do
      palca i co?? cały czas mi się zsuwał, był tak ciężki że chyba z 15 agrafek
      użyliśmy i dalej był nie wygodny.A na płycie nawet go nie widać - bo kamerzysta
      jest zawsze z przodu.
      Szczerze to ja go odradzam, są także piękne suknie bez trenu i za to wygodne.
      Ja napewno bym nie wzięła po swoim przykładzie sukni z terem.
    • agata781 Re: tren 09.10.06, 14:22
      Miałam i byłam bardzo zadowolona.Szlag mnie tylko trafiał za każdym razem jak
      wstawałam z krzesła bo się guziczki odpinały.Suknia dość mocno wybrudziła sie w
      miejscu załamania spódnicy z trenem bo jak tańczyłam to z jednej strony ją stale
      przydeptywałam.Gdybym jednaj miała wybierać jeszcze raz była by to ta sama sukniasmile
    • maga801 Re: tren 09.10.06, 15:03
      to chyba znów zależy od gustu...
      ja trenu nie miałam, bo uważam, że panna młoda wcale nie jest najważniejsza (i
      nie musi na siebie zwracac uwagi), a poza tym kłóci się to z moim poczuciem
      estetyki. Jeśli marzysz jednak, by tego dnia poczuć się wyjątkowo, to bierz
      suknię z trenem. To jedyna okazja w życiu, by coś takiego założyć i wyglądać
      pięknie, nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka