dziunia6 09.10.06, 12:42 Dziewczyny, Polecacie sukienki z trenem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: tren 09.10.06, 12:51 Ja miałam z trenem i robił on niesamowite wrażenie w kościele, gdy tak wraz zdługim welonem się za mną ciągnął.Natomiast do tańca trzeba go bardzo dobrze podpiąć, zeby nie przeszkadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
magdazielinska Re: tren 09.10.06, 12:57 wrażenie robi owszem - ale nie do końca jest wygodny podczas zabawy mój na przykład urwał się po niecałej godzinie tańcowania i tzreba go było przyszywac. Wszystko oczywiscie zależy od jego długości - nie za długi na pewno łatwiej podpiąć. Ale myślę, ze warto - w końcu slub bierze się raz w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: tren 09.10.06, 13:04 Polecamy. Miałam suknię z trenem, wyglądał cudnie. Potem świadkowa go podpięła, odpiął się, ale poprawiła i wywijałam do samego rana. Gdybym miała wybierać sukienkę jeszcze raz- NAPEWNO byłaby z trenem. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: tren 09.10.06, 13:09 A ja przeciw trenowi, suknię miałam bez trenu, a bardzo efektowną (cała z gęstej, pięknej koronki), za to u fotografa natknęliśmy się na inną młodą parę robiącą zdjęcia przed ślubem, panna młoda dźwigała ten tren jakby był zrobiony z żelaza, i brzeg trenu już był cały brudny. Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: tren 09.10.06, 13:10 Ja chce mieć koniecznie tren )) Bardzo mi się to podoba!! Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Polecam!!! I to gorąco!!! :))) 09.10.06, 13:26 Gdybym miała wybierać po raz drugi, to mój wybór znów padłby na suknię, którą miałam na swoim ślubie i przez całe wesele miałam tren przewieszony przez rękę, mimo, że guziczki świetnie trzymały, co zostało wcześniej przestestowane: img223.imageshack.us/my.php?image=img2067te3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Polecam!!! I to gorąco!!! :))) 09.10.06, 14:11 Twoja suknia jest najpiekniejsza na swiecie))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Dziękuję. :))) 09.10.06, 16:44 Mam nadzieję, że każda panna młoda może tak powiedzieć o swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
mb800 odradzam 09.10.06, 14:13 A ja odradzam, sama miałam z trenem- bardzo mi się przy przymiarkach podobała ale z tego stresu jak wchodziłam do kościoła zapomniałam go puścić i przy ołtarzu zoorientowałam się że mam coś na palcu dopiero przy wyjściu ciągnął się za mną , ale powiem szczerze że chyba nikt na niego nie zwracał uwagi bo nawet nikt z gości nie zauważył mojego błędu. Tren miało się łatwo podpiąć do palca i co?? cały czas mi się zsuwał, był tak ciężki że chyba z 15 agrafek użyliśmy i dalej był nie wygodny.A na płycie nawet go nie widać - bo kamerzysta jest zawsze z przodu. Szczerze to ja go odradzam, są także piękne suknie bez trenu i za to wygodne. Ja napewno bym nie wzięła po swoim przykładzie sukni z terem. Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: tren 09.10.06, 14:22 Miałam i byłam bardzo zadowolona.Szlag mnie tylko trafiał za każdym razem jak wstawałam z krzesła bo się guziczki odpinały.Suknia dość mocno wybrudziła sie w miejscu załamania spódnicy z trenem bo jak tańczyłam to z jednej strony ją stale przydeptywałam.Gdybym jednaj miała wybierać jeszcze raz była by to ta sama suknia Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: tren 09.10.06, 15:03 to chyba znów zależy od gustu... ja trenu nie miałam, bo uważam, że panna młoda wcale nie jest najważniejsza (i nie musi na siebie zwracac uwagi), a poza tym kłóci się to z moim poczuciem estetyki. Jeśli marzysz jednak, by tego dnia poczuć się wyjątkowo, to bierz suknię z trenem. To jedyna okazja w życiu, by coś takiego założyć i wyglądać pięknie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś