Dodaj do ulubionych

wesele w Lublinie

23.10.06, 18:04
czesc dziewczyny,

czy ktoras planuje lub moze miala wesele w hotelu Lwow w Lublinie lub w hotelu
Jedlina w Motyczu????

a moze bylyscie jako goscie???

bede ogromnie wdzieczna za wszelkie opinie.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • yoolia7 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 18:07
      ja miałam we Lwowie i jestem bardzo zadowolona. POLECAM
      • wrobelek0403 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 18:32
        Yoolia, wyslalam Ci prywatna wiadomosc na wizazu smile

pozdrawiam
        • yoolia7 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 18:50
          wysłałam odpowiedz na maila gazetowego smile
    • styska5 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 19:14
      w hotelu lwow gra fajna kapela - bylam na bardzo wielu imprezach przez nich
      oprawianych
      • yoolia7 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 19:19
        masz na mysli Galaxę?? czy Czeremszynę?? smilesmile
        • styska5 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 19:24
          galaxe
          • yoolia7 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 19:31
            nawet fajnie grają tylko niech nie spiewają piosenek, które w rzeczywistosci
            spiewa kobieta, np Farba i "chcę tu zostać" - porażka
            • styska5 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 19:32
              fakt - smiesznie wychodzi, ale generalnie sa ok.
              mozna sie dogadac co maja spiewac a co nie
              wiecie moze ile sobie licza za wesele?
              • wrobelek0403 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 20:13
                dzieki, a nikt nie slyszal o jedlinie???
                wygladalo pieknie, tylko troche martwi mnie cena, a wlasciwie brak konkretnego
                cennika - wszystko do ustalenia.
                • styska5 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 21:16
                  lokal jako taki znam, czasami jezdzimy tam na obiadek lub kawke, ale na weselu
                  ani na zadnej imprezie tam nie bylam, wiec nie wiem jak to wyglada.
                  Cena do ustalenia - warto sie zainteresowac.

pytalas mnie o wesele w kozlowce - nie doszlo do skutku - udalam sie tam
                  zobaczyc jak wyglada organizacja dosc duzej imprezy i sie zawiodlam,
                  organizacja niezbyt dobra i stanowczo za mala sala do tanca. Lokal dobry, ale
                  na mala kmeralna imprezke.
                  Na impreze weselna wybralismy restauracje Vanett nad zalewem - polecam.
                • yoolia7 Re: wesele w Lublinie 24.10.06, 08:39
                  zajrzyj na wizaż, bodajże magdulka miała tam wesele w czerwcu smile
                • madzialena-lublin Re: wesele w Lublinie 24.10.06, 22:25
                  Co do Jedliny to osobiście nie polecam. Byłam tam na weselu na początku
                  października, a poza tym na dwóch komuniach w ciągu ostatnich 2 lat. Przede
                  wszystkim jedzenie- mało smaczne, chłodne, nawet wyglądem nie zachęcające. Co do
                  sali, to czywiście zależy którą wynajmiesz, chociaż chyba na wesela jest ta
                  główna, z barkiem. Jeśli tak- to oczywiście kwestia ile będzie osób. Wesele na
                  którym byłam było na ok.100 osób i mówiąc szczerze miejsca było mało (i do
                  tańczenia, i przy stołach). Naprawdę nie wiem za co oni sobie tak drogo liczą i
                  skąd ta ich renoma eksluzywnego lokalu. Owszem, ogród mają piękny- idealne
                  miejsce na zdjęcia (o ile pogoda ładna), ale to chyba trochę za mało...
                  Ja w każdym razie nie chciałabym mieć w Jedlinie żadnej swojej imprezy, a jeśli
                  będę tam zaproszona znowu jako gość, to wcale nie będę wzdychać z zachwytu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka