wrobelek0403 23.10.06, 18:04 czesc dziewczyny, czy ktoras planuje lub moze miala wesele w hotelu Lwow w Lublinie lub w hotelu Jedlina w Motyczu???? a moze bylyscie jako goscie??? bede ogromnie wdzieczna za wszelkie opinie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoolia7 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 18:07 ja miałam we Lwowie i jestem bardzo zadowolona. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek0403 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 18:32 Yoolia, wyslalam Ci prywatna wiadomosc na wizazu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 18:50 wysłałam odpowiedz na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
styska5 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 19:14 w hotelu lwow gra fajna kapela - bylam na bardzo wielu imprezach przez nich oprawianych Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 19:19 masz na mysli Galaxę?? czy Czeremszynę?? Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 19:31 nawet fajnie grają tylko niech nie spiewają piosenek, które w rzeczywistosci spiewa kobieta, np Farba i "chcę tu zostać" - porażka Odpowiedz Link Zgłoś
styska5 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 19:32 fakt - smiesznie wychodzi, ale generalnie sa ok. mozna sie dogadac co maja spiewac a co nie wiecie moze ile sobie licza za wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek0403 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 20:13 dzieki, a nikt nie slyszal o jedlinie??? wygladalo pieknie, tylko troche martwi mnie cena, a wlasciwie brak konkretnego cennika - wszystko do ustalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
styska5 Re: wesele w Lublinie 23.10.06, 21:16 lokal jako taki znam, czasami jezdzimy tam na obiadek lub kawke, ale na weselu ani na zadnej imprezie tam nie bylam, wiec nie wiem jak to wyglada. Cena do ustalenia - warto sie zainteresowac. pytalas mnie o wesele w kozlowce - nie doszlo do skutku - udalam sie tam zobaczyc jak wyglada organizacja dosc duzej imprezy i sie zawiodlam, organizacja niezbyt dobra i stanowczo za mala sala do tanca. Lokal dobry, ale na mala kmeralna imprezke. Na impreze weselna wybralismy restauracje Vanett nad zalewem - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: wesele w Lublinie 24.10.06, 08:39 zajrzyj na wizaż, bodajże magdulka miała tam wesele w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena-lublin Re: wesele w Lublinie 24.10.06, 22:25 Co do Jedliny to osobiście nie polecam. Byłam tam na weselu na początku października, a poza tym na dwóch komuniach w ciągu ostatnich 2 lat. Przede wszystkim jedzenie- mało smaczne, chłodne, nawet wyglądem nie zachęcające. Co do sali, to czywiście zależy którą wynajmiesz, chociaż chyba na wesela jest ta główna, z barkiem. Jeśli tak- to oczywiście kwestia ile będzie osób. Wesele na którym byłam było na ok.100 osób i mówiąc szczerze miejsca było mało (i do tańczenia, i przy stołach). Naprawdę nie wiem za co oni sobie tak drogo liczą i skąd ta ich renoma eksluzywnego lokalu. Owszem, ogród mają piękny- idealne miejsce na zdjęcia (o ile pogoda ładna), ale to chyba trochę za mało... Ja w każdym razie nie chciałabym mieć w Jedlinie żadnej swojej imprezy, a jeśli będę tam zaproszona znowu jako gość, to wcale nie będę wzdychać z zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś