skarbeczek 30.10.06, 15:25 Proszę o namiary na miejsca w okolicy Warszawy na przyjęcie weselne z możliwościa przenocowania gości. Warszawa (centrum) nie interesuje mnie z przyczyn finansowych. Za rady z góry dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba002 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 30.10.06, 15:30 Witaj, mogę zaproponować www.canwa.pl/ co prawda nie znajduje sie bardzo za Warszawą ale są tam miejsca noclegowe. Jest ich 16. My właśnie mamy zarezerwowaną salę ponieważ będziemy mieć dużo osób przyjezdnych. Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 30.10.06, 15:32 zaba002 napisała: > Witaj, mogę zaproponować www.canwa.pl/ co prawda nie znajduje sie bardzo > za Warszawą ale są tam miejsca noclegowe. Jest ich 16. My właśnie mamy > zarezerwowaną salę ponieważ będziemy mieć dużo osób przyjezdnych. 16 miejsc noclegowych? To za mało będę miała przyjezdnych ponad 20 osób i to z daleka. Ile biorą za nocleg? Ile za przyjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 30.10.06, 15:34 jest możliwośc przecież wstawienia materacy. U mnie nie każdy będzie spała na łóżku )) Cena wacha się od 150-170 zł w zależności ile jest osób na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 30.10.06, 15:34 ja bedę miała przyjezdnych 32 osoby i na pewno 27 osób umieszczę w domu weselnym ) Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 30.10.06, 15:44 sorki za głupie pytanie, ale jak oni wtedy liczą nocleg? za pokój czy za osobę? Czy można u nich wypozyczyć materace? (tylko się nie śmiej ze mnie ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 30.10.06, 16:06 Te noclegi są już wliczone w cenę. Teoretycznie nic za nie nie płacisz A materace to już każdy z rodziny sobie przywiezie (tak jest u mnie) tam nie maja materacy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga07 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 30.10.06, 15:31 Zaraz ktoś napisze wyszukiwarka nie gryzie Jest kilka takich miejsc.Np moja sala www.legionowo.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asiazych Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 08.11.06, 16:40 sala weselna "przy lesie" książenice k/ Grodziska mazowieckiego www.salaweselna.csd.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś
doris7701 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 30.10.06, 15:38 Ja polecam miejsce gdzie sama miałam wesele - Centrum promocji kadr w konstancinie. www.cpk.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga07 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 30.10.06, 15:40 www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=18934 mam nadzieje,że sie dobrze wklei.Tu jest duzo różnych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
dobi53 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 09.11.06, 09:34 chcialam zapytac jak wyglada sprawa kosztow, po zdjeciach wydaje sie ze moze byc drogo ... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
agi_78 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 10.11.06, 11:04 Witam byłam na str. centrum. Czy wesele odbywało się w tym pięknym pałacyku? Właśnie czegos takiego szukam. Czy byłaś zadowolona z obsługi i jedzenia? A przede wszystkim jak to wygląda cenowo. Bardzo prosze Cię o odpowiedź tutaj lub na meila gazetowego. Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dobi53 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 10.11.06, 15:52 chcialam zapytac o ceny w centrum promocji kadr ze zdjec na stronie wyglada drogo pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
doris7701 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 10.11.06, 17:16 Ja wesele miałam w sali restauracyjnej. Płaciłam od osoby 173 zl. Jednak przestawiają kilka wersji menu do wyboru. Pokój dwuosobowy i dwuosobowy z dostawką i śniadaniem - 150 zł. W cenie niezaleznie od wersji menu jest standardowa dekoracja kwiatowa, pokrowce na krzesła, ciasta, napoje, tort, szampan, chleb na przywitanie i apartament dla młodej pary. Co do dekoracji kwiatowej to ta co byla w cenie w zupelności wystarczyła. Jedzenie gościom bardzo smakowało, a jak tylko czegoś zabrakło to kelnerzy natychmiast donosili. Obsługa naprawde na wysokim poziomie. Na sali restauracyjnej można sobie wybrać rodzaj stołów. Albo okrągłe - ale to na wesele do 60 osób i prostokątne na większe wesela. Oprocz sali restauracyjnej była także do naszej dyspozycji salka obok gdzie stały stoliki okrągłe i tam były wystawione ciasta, kawa i herbata. Super rozwiązanie jeśli ktoś chciał sobie pogadać na spokojnie. Oprócz tego była jeszcze jedna mala salka dla zespołu, kamerzysty i fotografa. Za te osoby płaciliśmy 50%. Co do pałacyku to słyszałam że jest na małe wesele i chyba w formie szwedzkiego stołu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 30.10.06, 15:58 My mielismy wesele tutaj: www.gaja.waw.pl/ Nocleg - 120 pln za pokój (naprawdę super standard), za osobę 150 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
okruszek100 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 31.10.06, 12:23 a ja polecam mały bajerek- noclegi + sala w samej Puszczy Kampinoskiej.Rewelacja!- ok.50 km od Warszawy.Jest nawet ze sto miejsc noclegowych dla gości- albo i więcej Ceny spoko, sala duża- nic tylko robić wesele.Tak jam my o, nawet mam kontakt mialowy jakby kto chciał- bo inny mi sie zawieruszył- moja.rodzina@interia.pl Wiem,że w ten sposób najlepiej się skontaktować. Nas w ośrodku urzekło to,że był prawie w samym lesie, ogrodzony, wszyscy goście na oku i jak kto chciał to od razu do pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 31.10.06, 14:25 Witaj - masz może fotki z tego miejsca? Jak tam jest cenowo? Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
anuswawa do Agnrek 31.10.06, 14:22 Agnrek mogłabyś napisać kilka słów jak się udało wesele w Gaji?? jak obsługa, jedzonko??!bo zastanawiam się nad ta salą... z góry dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: do Agnrek 31.10.06, 14:27 Jedzenie i obsługa - pierwszorzędne! Wystrój sali - tu trzeba samemu sobie poradzić, ale my nie lubimy zdobnictwa, więc ucieszyły nas ładnie nakryte stoły. Pokoje bardzo, ale to bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
anuswawa Re: do Agnrek 03.11.06, 08:45 a jak myslisz ile max osób się tam pomieści?? bo my planujemy tak 80! Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: do Agnrek 03.11.06, 10:17 Ile płacisz za wesele od osoby a ile za nocleg? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: do Agnrek 03.11.06, 10:18 Jeśli mają być tańce, to nie ma szans. Ja miałam na 55 osób i było nawet lekko za ciasno na parkiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: do Agnrek 03.11.06, 10:21 Płaciliśmy tak: 150 pln za talerz 120 pln za pokój Odpowiedz Link Zgłoś
klub81 Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 09.11.06, 11:53 Ja polecam Hotel Rest, 8 km. od Warszawy. Sama mialam tam wesele i wszystko bylo tak, jak sobie wymarzylam. Obsluga bardzo profesjonalna i przyjazna, jedzenie pyszne - 4 dania gorace + zimne przekaski. Sala ze stolami delikatnie oddzielona od sali do tanca, wiec osoby, ktore chca sobie porozmawiac czy zjesc przy stole maja troche spokoju. Jest duzo pokoi noclegowych. Czesc dla zwyklych gosci hotelu jest odgrodzona od czesci weselnej - osobne wejscie, parking, wiec obcy ludzie nie kreca sie w poblizu. Pokoje bardzo ladne, czyste, zadbane z lazienkami. Co do ceny, to za taki standard niedrogo - 120 zl od osoby sala i jedzenie, a 140zl. za pokoj dwuosobowy ze sniadaniem. Goroco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 09.11.06, 19:42 jesli robisz male przyjecie to polecami nasze miejsce pomiesci sie max. 60 osob i jest do dyspozycji 13 miejsc noclegowych + apartament dla nowożeńcow gratis! Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Wesele+nocleg - okolice Warszawy 09.11.06, 19:42 link: www.violin.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś