Dodaj do ulubionych

długie włosy

30.10.06, 18:10
Mam długie włosy, proste do pasa i najbardziej mi twarzowo jak są
rozpuszczone, więc nie chjciałabym mieć żadnych koków do ślubu tylko
rozpuszczone, częściowo może upięte... możecie coś poradzić?
Obserwuj wątek
    • sophie22 Re: długie włosy 30.10.06, 19:16
      Alez jak najbardziej wlosy dlugie, wypielegnowane beda pasowaly( tutaj Ci
      zazdroszcze ja sama zapuszczam; Nie wiem jakiego charakteru pomocy szukasz ale
      najlepiej jak dolaczysz Swoje zdjecie i suknie w jakiej bedziesz slubowac... Na
      pewno takze warto wybrac sie do zaufanego fryzjera i poprosic o fachowe warianty
      uczesanwink

Pozdrawiam
      • monyaa Re: długie włosy 02.11.06, 22:14
        rozpuszczone - tak nietypowo - sama bym chciała
    • mariolkka Re: długie włosy 03.11.06, 07:50
      Moze tu cos znajdziesz smile
      www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=21177
      www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=11428
      www.ultimatewedding.com/galleries/showgallery.php?cat=506
      • oliviaaa1 Re: długie włosy 03.11.06, 08:26
        michalinko też o tym myślałam i zastanawiałam się, bo przecież wszystkie mają upięte włosy.. ale jednak i tak postawiłam na swoich włosach również do pasasmile i efekt był całkiem niezły -sama oceń-choć jedna z forumek stwierdziła, że jest tam wszystkiego za dużo(welon, rękawiczki,diadem..) ja tak bynajmniej nie uważam i nie mogę się z tym zgodzić, nie wiem co Ty na to, ale ja włosy wyprostowałam, natapirowałam-uniosłam do góry i spryskałam srebrnym mieniącym sprayem, ale bardzo delikatnie, właściwie to to wszystko zrobiła mi fryzjerka a nie ja sama i fryzurka była dopracowana bardzo.
        i powiem Ci, że chyba nie tylko sobie się podobałam i wyglądałam naturalnie i dziewczęco i nie dałam się przerobić na starą damęsmile
        powodzenia!
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/90b569267c9b7d46.html
        • oliviaaa1 Re: długie włosy 03.11.06, 08:56
          www.olivvka25.fotosik.pl/
    • lanka_cathar Re: długie włosy 03.11.06, 08:59
      Też mam długie włosy, nieco ponad pas, ale jednak. Mimo wszystko zdecydowałam
      się na upięcie ich w coś takiego:

img91.imageshack.us/my.php?image=0hm5.jpg
      • jola.pedagogspoleczny Re: długie włosy 03.11.06, 09:22
        Ostatnio bywalam (w przeciagu pol roku) na 4 slubach i tendencje byly
        podzielone: 2 panny mlode mialy wlosy opiete w koki a 2 mialy rozpuszczone: 1
        (miala poldlugie wolosy podniesione do gory i koncowki podkrecone w loczki a na
        glowie diadem i 2 welony: dluuugi i krotszy) 2 (mila dlugie, proste wlosy
        leciutko zwiazane w mini koczka, zeby na twaz nie lecialy i do tego koczka
        przyczepiony welon- a reszta wlosow byla wyprostowana i czesc byla z przodu a
        czesc z tylu).
        Pozdrawiam!
    • ashton Re: długie włosy 03.11.06, 09:24
      A ja wciąż czekam na zdjęcia Panien Młodych z WARKOCZAMI!!! Gdybym miała takie
      fest długie włosy, na pewno próbowałabym coś z wakroczem kombinować smile
      • justi54 Re: długie włosy 03.11.06, 09:33
        Mnie też podobają się włosy zaplecione w warkoczz z małymi (byle nie za dużo
        kwiatkami) bez welonu ale trzeba mieć gęste włosy lub doczepiany warkocz.
        • agnieszka5661 Re: długie włosy 03.11.06, 10:40
          ja też najlepiej czuję się w rozpuszczonych włosach i tak najlepiej wyglądam,
          więc też z chęcią podpatruję Wasze propozycje wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka