michalinka17 30.10.06, 18:10 Mam długie włosy, proste do pasa i najbardziej mi twarzowo jak są rozpuszczone, więc nie chjciałabym mieć żadnych koków do ślubu tylko rozpuszczone, częściowo może upięte... możecie coś poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie22 Re: długie włosy 30.10.06, 19:16 Alez jak najbardziej wlosy dlugie, wypielegnowane beda pasowaly( tutaj Ci zazdroszcze ja sama zapuszczam; Nie wiem jakiego charakteru pomocy szukasz ale najlepiej jak dolaczysz Swoje zdjecie i suknie w jakiej bedziesz slubowac... Na pewno takze warto wybrac sie do zaufanego fryzjera i poprosic o fachowe warianty uczesan Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monyaa Re: długie włosy 02.11.06, 22:14 rozpuszczone - tak nietypowo - sama bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: długie włosy 03.11.06, 07:50 Moze tu cos znajdziesz www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=21177 www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=11428 www.ultimatewedding.com/galleries/showgallery.php?cat=506 Odpowiedz Link Zgłoś
oliviaaa1 Re: długie włosy 03.11.06, 08:26 michalinko też o tym myślałam i zastanawiałam się, bo przecież wszystkie mają upięte włosy.. ale jednak i tak postawiłam na swoich włosach również do pasa i efekt był całkiem niezły -sama oceń-choć jedna z forumek stwierdziła, że jest tam wszystkiego za dużo(welon, rękawiczki,diadem..) ja tak bynajmniej nie uważam i nie mogę się z tym zgodzić, nie wiem co Ty na to, ale ja włosy wyprostowałam, natapirowałam-uniosłam do góry i spryskałam srebrnym mieniącym sprayem, ale bardzo delikatnie, właściwie to to wszystko zrobiła mi fryzjerka a nie ja sama i fryzurka była dopracowana bardzo. i powiem Ci, że chyba nie tylko sobie się podobałam i wyglądałam naturalnie i dziewczęco i nie dałam się przerobić na starą damę powodzenia! www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/90b569267c9b7d46.html Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Re: długie włosy 03.11.06, 08:59 Też mam długie włosy, nieco ponad pas, ale jednak. Mimo wszystko zdecydowałam się na upięcie ich w coś takiego: img91.imageshack.us/my.php?image=0hm5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: długie włosy 03.11.06, 09:22 Ostatnio bywalam (w przeciagu pol roku) na 4 slubach i tendencje byly podzielone: 2 panny mlode mialy wlosy opiete w koki a 2 mialy rozpuszczone: 1 (miala poldlugie wolosy podniesione do gory i koncowki podkrecone w loczki a na glowie diadem i 2 welony: dluuugi i krotszy) 2 (mila dlugie, proste wlosy leciutko zwiazane w mini koczka, zeby na twaz nie lecialy i do tego koczka przyczepiony welon- a reszta wlosow byla wyprostowana i czesc byla z przodu a czesc z tylu). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: długie włosy 03.11.06, 09:24 A ja wciąż czekam na zdjęcia Panien Młodych z WARKOCZAMI!!! Gdybym miała takie fest długie włosy, na pewno próbowałabym coś z wakroczem kombinować Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: długie włosy 03.11.06, 09:33 Mnie też podobają się włosy zaplecione w warkoczz z małymi (byle nie za dużo kwiatkami) bez welonu ale trzeba mieć gęste włosy lub doczepiany warkocz. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: długie włosy 03.11.06, 10:40 ja też najlepiej czuję się w rozpuszczonych włosach i tak najlepiej wyglądam, więc też z chęcią podpatruję Wasze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś