justi54 06.11.06, 10:49 A co zakładacie pod suknię ślubną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olera24 Re: Bielizna 06.11.06, 10:55 chyba taka norma, pończochy, stanik bez ramiączek i fikusne gatki, wszystko w kolorze ecru, zastanawiam sie nad pasem do pończoch, ale czy sie odważę?... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Bielizna 06.11.06, 10:57 Miałam gładziutki stanik push-up (moja nienawiść do koronek i bieliznę obejmuje) oraz równie gładkie majtki a la Bridget Jones, choć nie aż tak ekstremalnie wielkie bielizna miała być wygodna i taka była, a do tego tania (35 zł). Pończochy zaliczają się do bielizny? W takim razie białe gładkie samonośne Gatta, rozmiar 3-4 - lekko spadały. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia.w Re: Bielizna 06.11.06, 11:48 Ja miałam ponczochy samonośne Gatta, nie spadały , stanik ecru i niebieskie stringi Odpowiedz Link Zgłoś
isa_dora Re: Bielizna 06.11.06, 11:56 Nie zamierzam zakładać pod suknię stanika. Powiem krawcowej żeby mi wszyła miseczki push-up. Widziałam nieraz jak dziewczynom wystawały spod sukni fragmenty biustonosza i wyglądało to fatalnie. A niestety jak nie ma ramiaczek to mała szansa żeby przez cały dzień bielizna trzymała się na swoim miejscu. A co do pończoch/rajstop to się waham. Jako właścicielka nóg patyków obawiam się pończochy (samonośne) będa mi spadały, pas to dla mnie juz za wiele a w rajstopach latem może być za gorąco. A majtki jakies dosyć zabudowane. Jak się ma suknię ze sztywną halką to wystarczy że pan młody weźmie żonę na ręce i juz wszyscy goście ogladają co jest pod spodem. Odpowiedz Link Zgłoś
lounger do isa_dora 06.11.06, 17:34 na moich patykach samonośna Gatta się trzymała więc dobrze będzie Odpowiedz Link Zgłoś
isa_dora Re: do isa_dora 06.11.06, 17:37 A jaki miałaś rozmiar? Bo ja się kompletnie nie znam na tym. Mam 165 wzrostu, to jakie powinnam kupić żeby mi nie zleciały? Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: do isa_dora 06.11.06, 17:42 na opakowaniu masz opis co i jak więc najlepiej sobie wypróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
malina2006 Re: Bielizna 06.11.06, 18:39 Ja kupiłam bieliznę w Triumphie. Biały stanik samonośny i białe, normalne gacie (nie znoszę stringów). Zanim ostatecznie zdecydowałam się, że chcę mieć ramiączka sukni w łódkę, a nie proste, miałam wszystą w nie zapinkę, która trzymała z ryzach ramiączka stanika - jest i na to patent mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: Bielizna 06.11.06, 19:10 Pończochy samonośne, bez pasa-nie cierpię, majtki jakieś ładne koronkowe (uwielbiam ) i podwiązkę. To wszystko. Stanik odpada ze względu na krój sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: Bielizna 07.11.06, 09:24 Stanik z usztywnianymi miseczkami, bez ramiączek, gładki z delikatną aplikacją w kolorze ecru, do kompletu "pełne" majtki, wyciętych i stringów nie znoszę. Na nogi pończochy, ale nie samonośne, bo latem silikonowe paski mogą odparzyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Bielizna 07.11.06, 13:18 piekna bielizne, albo ponczochy z pasem albo bez (zalezy ktora sukienke wybiore) no i podwiazka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: Bielizna 07.11.06, 13:36 Witam, mi to sie podoba z tej firmy bielizna: www.bjembride.co.uk/home.html www.becheeky.com/acatalog/Silk_minibrief_with_crystal_messages_by_Bjem_Bride.html Nie wiecie moze gdzie w polsce mozna ja kupic?? Dziekuje z gury i przepraszam za bledy nie mieszkam jeszcze tak dlugo w polsce Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś