justi54 10.11.06, 09:08 Dziewczyny czy dawaliście sobie wzajemnie prezenty w dniu ślubu np. ty jemu pamiątkowy zegarek a on tobie branzoletkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalisa.pl tak, my zamierzamy sobie cos podarowac w tym 10.11.06, 09:19 dniu. ale jeszcze nie wiem co to bedzie moze dam Mu spinki do koszuli moze zegarek... ja "zazyczylam" sobie kolczyki albo łancuszek Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Prezenty 10.11.06, 09:28 Fajny pomysł z tymi perfumami. Zresztą poprzedniej Forumki o spinkach i kolczykach też. U nas w Polsce ten zwyczaj wzajemnego dawania sobie prezentów przez młodych w dniu ślubu jest chyba mało znany. Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: Prezenty 10.11.06, 09:42 Nieeee.... Tyle spraw mieliśmy "na głowie", tyle wydatków, tyle nerwów... dajemy sobie prezenty z każdej innej okazji! Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: Prezenty 10.11.06, 14:12 nie, my nie. Pamietam ze kiedys nawet chcialam, ale w tym ferworze przygotowan kompletnie o tym zapomniałam Zresztą teraz mysle ze to dobrze ze to niepotrzene, tyle prezetów sie dostaje od innych, no a najwazniejsza (dla mnie) pamiatka to przepiekna obraczka którą nosze Odpowiedz Link Zgłoś
emeelka Re: Prezenty 10.11.06, 23:16 Ha ha ha!!!! Pamiętam jak jakaś laska pisała kiedyś, że podaruje swojemu narzeczonamu w ramach ślubnego prezentu SPINKI DO KOSZULI ZE SWOIM ZDJĘCIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: Prezenty 11.11.06, 09:00 My też sobie damy, on mi dom nad morzem , a ja jemu chte w Zakopanem. Jak sie pokłócimy to będziemy mieli gdzie mieszakać Odpowiedz Link Zgłoś