Dodaj do ulubionych

długi welon

14.11.06, 18:15
Dziewczyny wymysliłam sobie suknie z trenem i do tego długi welon, troche
dłuższy niz tren . Widziałam takie polaczenienie na jakiejś stronie inawet
ciekiwe wygladało. Tylko mam pytanie jak rodzic sobie na weselu z tym
welonem???
suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=6&poz=320
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: długi welon 14.11.06, 18:22
      Wyedukowałam się na forum, że najlepiej mieć upięte dwa welony - długi i
      krótki. Po ślubie odczepia się długi i zostawia na głowie ten krótkismile Dwa
      podobno lepiej wyglądająsmile
      • rozarozewicz Re: długi welon 14.11.06, 19:06
        a ja chce jeden weolon i właśnie nie wiem co z tym zobić. Tak ja w kolekcji
        velos model 32 www.splasposa.com/entrada_index.asp?idioma=1 i ie wiem
        co z tym później zrobić
        • inkageo Re: długi welon 14.11.06, 19:14
          Są pięknesmilesmilesmile Może da się jakoś podpiąć po ceremonii.. Dowiadywałaś się czy
          te hiszpańskie sprowadzają do Polski i jakie mają ceny? Szczerze mówiąc nie
          widziałam ich ani w Madonnie ani we Flossmannie. Dawali mi do przymierzenia
          zupełnie zwykłe..
        • korridda Re: długi welon 14.11.06, 19:20
          Super ten welon. Bardzo piekny. Ja mialam długi welon, który zamieniłam na
          krótszy po pierwszym tańcu.
    • rozarozewicz Re: długi welon 16.11.06, 19:27
      pytałam o ten welon w Poznaniu i miały byc w połowie listopada. Ale nie wiem
      czy dotarły. Ślub mam w grudniu i pyatam co z tym zrobić bo tak sie nie da
      tańczyć
      • majowa22 Re: długi welon 16.11.06, 20:21
        welon jest przepiekny, ale mozesz miec z nim problem w tancu. Mialam dokladnie
        te sama sukienke, ktora pokazalas na zdjeciu, i dostalam do niej 2 welony.
        Pierwszy taniec tanczylam z dlugim welonem przewieszonym przez reke - nie bylo
        zbyt wygodnie. Wiec pozniej zalozylam krotki - juz nie ten efekt ale 100%
        wygody.
        W salonie jedna z ekspedientek tlumaczyla, ze mozna zalozyc dlugi welon, a na
        weselu go podpiac (zlapac za srodek welonu i przymocowac go do grzebienia).
        Dokladne info dostaniesz w salonie Madonny w Wawie. Pozdrawiam i zycze pieknego
        slubu i wesela.
    • agnrek Re: długi welon 16.11.06, 20:27
      Ja miałam dwa welony, długi przeszkadzał nawet w chodzeniu smile Trzeba co chwila
      uważać, żeby o coś nie zaczepić, bo dziura gotowa.
      Jeśli nie chcesz dówch, to na slub załóż długi,a na wesele do pasa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka