cosmojadka 16.11.06, 09:45 macie jakies pomysły na nietypowe zaproszenia?? Ja, niestety albo stety, nie chce poprostu tekstu na papierze z kwiatkami ... szukam czegos oryginalnego.. jakies pomysły?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetina Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 09:46 my cały czas szukamy łudzę się tym, że mamy jeszcze trochę czasu Odpowiedz Link Zgłoś
aggravka Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 09:52 mi ostatnio przyszlo do glowy cos takiego: papier teksturowany zieleń taka jakby pistacjowa ale ciemniejsza trochę, otwierane góra dół (a nie lewo prawo jak laurka) z zewnątrz data ślubu na środku na dole. albo złoty pasek albo przewiązane błyszczącą tasiemką, wewnątrz wklejony półprzezroczysty papier- taki foliowaty a la pergamin- w kremowym kolorze. chcę też wkomponować kontur naszego wspólnego portretu- zrobilismy sobie calkiem przeypadkiem ostatnio calkiem pasujące zdjęcie. oczywiście wszytsko do samodzielnego wykonania. będę mieć na pewno nieamowitą frajdę Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi25 Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:02 No my robimy małe wesele (na 50osob) wiec zaproszen nie bedzie duzo, dlatego postanowilam zrobic je sama (lubie takie robotki reczne, wiec sie przy tym pobawie)no i zaproszenia beda oryginalen. Co do zaproszen na ślub to bedzie ich znacznie wiecej, wiec narzie szperam po necie i szukam, bo bede kupowac... Na pewno cos wymyslisz. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kingadpl Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:07 robimy sami, tzn ja robie, a frajda niesamowita! Chcemy miec szczegolne, bo dwujezyczne (narzeczony obcokrajowiec), wiec nie wszystkie modele sie nadaja. Dlatego poszperalam w internecie, znalazlam wzory, a reszta to inwencja tworcza ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cosmojadka Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:09 no wszystko super, ale jakie, z czego, na papierze, czy moze jakis inny material a moze drewno..??rany..bedzie ciezko...... Odpowiedz Link Zgłoś
kingadpl Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:21 na papierze wizytowkowym, maja naprawde spory wybor faktur. Poza tym koperty musze zamowic w firmie produkujacej koperty, bo w sklepie nie dostane sztuk 125, do tego kalka techniczna.. no i jakies ladne ozdoby ze sklepu pasmanteryjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
z.i.u.k.a Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:08 jeśli coś oryginalnego to : allegro.pl/item142116158_bardzo_oryginalne_jedyne_takie_zaproszenia_slubne.html Odpowiedz Link Zgłoś
cosmojadka Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:31 czytałam gdzies cos o zaproszeniach na szkle, drewnie...slyszalyscie cos?? Odpowiedz Link Zgłoś
mizzi1 Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:31 Słyszałam kiedyś o zaproszeniach wyglądających jak ogłoszenia w gazecie. Pomiędzy tekstami typu 'Aaaa sprzedam tanio...' w czerwonym kółku była informacja o ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmojadka Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:32 bardziej chodzi mi o materiał niz o tresc, szukam pomysłów z czego one maja byc.. Odpowiedz Link Zgłoś
pucca3 Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:46 my planujemy zrobić zaproszenie z jakiegoś naszego zdjęciai coś poprzerabiaćzeby nie było takie normalne Odpowiedz Link Zgłoś
waderka Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:56 Najoryginalniejsze zaproszenie, jakie kiedykolwiek widziałam, dostaliśmy od mojej dalekiej kuzynki parę late temu. Była to ... płyta CD, na okładce było napisane, że to zaproszenie, było zabawne zdjęcie państa młodych. Na płycie jako pierwszy utwór nagrany był tekst zaproszenia (kto, co, gdzie, kiedy), wypowiadany z różnymi żartami przez młodych. Potem kilka następnych "utworów" to krótke opowieści państwa młodych o sobie jako parze, a na koniec na płytce było kilka ulubionych piosenek pary młodej. Płytkę mam do tej pory, jest fajna i śmieszna Z tego co wiem młodym w przygotowaniu zaproszeń pomagał ich znajomy, który ma studio nagrań. Dlatego wiem, że taka opcja nie jest niestety dostępna dla każdego, ale może kogoś tu zainspiruję? Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 11:08 Myśmy mieli zaproszenia z Cartalii - tuba + zaproszenie stylizowane + pieczęć lakowa, która została specjalnie dla nas wykonana i dostarczyliśmy ją do Cartalii. Odpowiedz Link Zgłoś