Dodaj do ulubionych

oryginalne zaproszenia

16.11.06, 09:45
macie jakies pomysły na nietypowe zaproszenia?? Ja, niestety albo stetysmile,
nie chce poprostu tekstu na papierze z kwiatkami ... szukam czegos
oryginalnego.. jakies pomysły??
Obserwuj wątek
    • anetina Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 09:46
      my cały czas szukamy
      łudzę się tym, że mamy jeszcze trochę czasu
    • aggravka Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 09:52
      mi ostatnio przyszlo do glowy cos takiego: papier teksturowany zieleń taka
      jakby pistacjowa ale ciemniejsza trochę, otwierane góra dół (a nie lewo prawo
      jak laurka) z zewnątrz data ślubu na środku na dole. albo złoty pasek albo
      przewiązane błyszczącą tasiemką, wewnątrz wklejony półprzezroczysty papier-
      taki foliowaty a la pergamin- w kremowym kolorze. chcę też wkomponować kontur
      naszego wspólnego portretu- zrobilismy sobie calkiem przeypadkiem ostatnio
      calkiem pasujące zdjęcie. oczywiście wszytsko do samodzielnego wykonania. będę
      mieć na pewno nieamowitą frajdęsmile
    • yoshi25 Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:02
      No my robimy małe wesele (na 50osob) wiec zaproszen nie bedzie duzo, dlatego
      postanowilam zrobic je sama (lubie takie robotki reczne, wiec sie przy tym
      pobawie)no i zaproszenia beda oryginalen.
      Co do zaproszen na ślub to bedzie ich znacznie wiecej, wiec narzie szperam po
      necie i szukam, bo bede kupowac... Na pewno cos wymyslisz. Powodzenia.
    • kingadpl Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:07
      robimy sami, tzn ja robie, a frajda niesamowita! Chcemy miec szczegolne, bo
      dwujezyczne (narzeczony obcokrajowiec), wiec nie wszystkie modele sie nadaja.
      Dlatego poszperalam w internecie, znalazlam wzory, a reszta to inwencja
      tworcza smile)))
      • cosmojadka Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:09
        no wszystko super, ale jakie, z czego, na papierze, czy moze jakis inny
        material a moze drewno..??rany..bedzie ciezko......
        • kingadpl Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:21
          na papierze wizytowkowym, maja naprawde spory wybor faktur. Poza tym koperty
          musze zamowic w firmie produkujacej koperty, bo w sklepie nie dostane sztuk
          125, do tego kalka techniczna.. no i jakies ladne ozdoby ze sklepu
          pasmanteryjnego. smile
    • z.i.u.k.a Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:08
      jeśli coś oryginalnego to :
      allegro.pl/item142116158_bardzo_oryginalne_jedyne_takie_zaproszenia_slubne.html
      • cosmojadka Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:31
        czytałam gdzies cos o zaproszeniach na szkle, drewnie...slyszalyscie cos??
    • mizzi1 Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:31
      Słyszałam kiedyś o zaproszeniach wyglądających jak ogłoszenia w gazecie. Pomiędzy tekstami typu 'Aaaa sprzedam tanio...' w czerwonym kółku była informacja o ślubie.
      • cosmojadka Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:32
        bardziej chodzi mi o materiał niz o tresc, szukam pomysłów z czego one maja
        byc..
    • pucca3 Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:46
      my planujemy zrobić zaproszenie z jakiegoś naszego zdjęciasmilei coś
      poprzerabiaćwinkzeby nie było takie normalnewink
    • waderka Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 10:56
      Najoryginalniejsze zaproszenie, jakie kiedykolwiek widziałam, dostaliśmy od
      mojej dalekiej kuzynki parę late temu. Była to ... płyta CD, na okładce było
      napisane, że to zaproszenie, było zabawne zdjęcie państa młodych. Na płycie jako
      pierwszy utwór nagrany był tekst zaproszenia (kto, co, gdzie, kiedy),
      wypowiadany z różnymi żartami przez młodych. Potem kilka następnych "utworów" to
      krótke opowieści państwa młodych o sobie jako parze, a na koniec na płytce było
      kilka ulubionych piosenek pary młodej. Płytkę mam do tej pory, jest fajna i
      śmiesznasmile

Z tego co wiem młodym w przygotowaniu zaproszeń pomagał ich znajomy, który ma
      studio nagrań. Dlatego wiem, że taka opcja nie jest niestety dostępna dla
      każdego, ale może kogoś tu zainspiruję?
    • lanka_cathar Re: oryginalne zaproszenia 16.11.06, 11:08
      Myśmy mieli zaproszenia z Cartalii - tuba + zaproszenie stylizowane + pieczęć
      lakowa, która została specjalnie dla nas wykonana i dostarczyliśmy ją do
      Cartalii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka