mertka22 06.12.06, 16:48 Czy ktoś ma fajnym pomysł na rymowany wierszyk który chcemy zamieścić na zaproszeniu że zamiat kwiatów prosimy o symbolicznego aniołka np.z gipsu,porcelany???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_weasley A właściwie po co? 06.12.06, 17:11 Jak zamiast częstochowskimi rymami wyrazisz swoje życzenie porządną prozą, to myślisz, że goście nie zrozumieją? Odpowiedz Link Zgłoś
surfmag76 Re: Wierszyk(...) 06.12.06, 17:36 kwiaty wsadzcie sobie w dupe, my aniolkow chcemy kupe... Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: Wierszyk(...) 07.12.06, 21:38 Kwiaty choć piękne, żywot krótki mają Zwiędłe lub suche radości nie dają Prosimy serdecznie goście mili byście aniołka w zamian kupili Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: Wierszyk(...) 07.12.06, 21:39 może ciut grafomański, ale zawsze to lepiej niż dupa, czy kupa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Wierszyk(...) 07.12.06, 23:37 łoj tam - w kwestii humoru to d*** była jak najbardziej na miejscu Ale faktycznie - pomyślę przez wieczór i jutro coś napiszę - wierszyk czy proza... pozostaje inna kwestia - projekt zaproszenia tak, by goście to zauważyli i zrozumieli. Pozdrawiam, Adrian www.imprezariat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: Wierszyk(...) 07.12.06, 23:42 A nie, no w kwestii humoru był jak najbardziej na miejscu Goście na pewno zauważą, zaproszenia czyta się raczej uważnie. Życzę owocnej pracy twórczej Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Wierszyk(...) 07.12.06, 23:57 Na razie to muszę chyba się przespać, bo jutro granie i karaokowanie i śpiewanie... Ech - kobieta mnie chyba kiedyś zabije za te samotne wieczory buźka, Adrian www.imprezariat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Wierszyk(...) 08.12.06, 09:10 wierszyka nie mam ale pomysł bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś