Dodaj do ulubionych

Dziewczyny z Częstochowy!!!

• poljana Re: Dziewczyny z Częstochowy!!! 01.05.07, 12:09
      Witam, witam. Ja jestem z Częstochowy, a slub w najbliższą sobotę smile Zapraszam
      Wszystkich na godzinę 15.00 do Kościoła Świętego Jana Kantego (ul. Czecha).
      Pozdrawiam ciepło, majowo i wiosennie...
      • agral1 dobry fryzjer 01.05.07, 14:06
        czy moglybyscie polecic dobrego fryzjera/fryzjerke w cz-wie, kogos kto mi nie
        zrobi tandetnego koka tylko jakos fajnie upnie wlosy ? pozdrawiam smile
        • ana1604 Re: dobry fryzjer 04.05.07, 14:11
          Hej,
          Polecam Salon Rene w Sece na 4 piętrze - b. ładnie i dokładnie czesze Asia !!!
          Jeśli chodzi o kosmetyczkę za profesjonalistkę uważam Agnieszkę - również w tym
          salonie.
          Osobiście wszystko załatwiam właśnie u nich smile)
      • ana1604 Re: Dziewczyny z Częstochowy!!! 04.05.07, 14:15
        Gratuluję !!!!!!!!!
        Ja również serdecznie zapraszam do Jana Kantego 18-08-2007r. na 16,00
        smile)
    • szkkar wieczór panieński 09.05.07, 07:40
      Dziewczyny, czy coś planujecie..? Może zbierzemy kilka pomysłów?
      • kamu2 Re: wieczór panieński 09.05.07, 13:27
        ja się jeszcze nie zastanawiałam co z moim wieczorem panienskim,tzn na 100%
        będę go organizować.Myśle że wynajmę sale w barze u nas na osiedlu i tam z
        dziewczynami poszalejemy ale same,nie chce jakis gołych tańczących facetów,nie
        podoba mi się cos takiego.
        • szkkar kurs tanca 14.05.07, 07:23
          A gdzie to dziewczynki były..?wink W sumie prawie nic nowego nie było, więc nie
          macie czego żałować..
          • kamu2 Re: kurs tanca 14.05.07, 13:19
            ja chciałam iść ale dla mojego Darka ważniejszy był "Kubica" niż kurs,zła byłam
            na niego tym bardziej że za tydzień już ostatnia lekcja.
            Czyli móisz że nic nowego nie było??no to nie ciekawie bo w zasadzie zostało
            tylko półtorej godziny.Nam ten kurs dał chy ba tylko walca angielskiego i disco
            fox,reszte niestety ale kiepsko nam idzie.Stwierdzilismy ze może jeszcze po
            ślubie się wybierzemy tak dla siebie ,bo teraz nie bedzimiemy miec na to
            kasy,trzeba odkładac na weselesmile pozdrawiam
            • kamu2 zakończenie kursu tańca 21.05.07, 12:41
              i jak wczorajsze zakonczenie kursu tanca? my w koncu nie poszliśmy.Tzn byliśmy
              pod salą ale tak nam się nie chciało iść w tą pięka pogode,że odpuściliśmy
              sobie.Co wczoraj było,cos nowego?troche byłam zła na siebie no ale trudno już
              po kursie.Chociaz tego walca sie nauczylismy i disco fox a to już zawsze coś.
              Pozdrawiam częstochowianki
              • szkkar Re: zakończenie kursu tańca 22.05.07, 07:09
                Hej, no my tez nie bylismy..smile W sobote mielismy wesele w Siewierzu - brak sił!
                Ale chyba zdecydujemy sie na drugi stopień, bo dziwnie wyglada jak w kolko
                tanczy sie te podstawowe kroki..
                A ja juz praktycznie za miesiac mowie Tak...
                • izulona Re: zakończenie kursu tańca 29.06.07, 10:24
                  Hello, częstochowianki. Które z Was już po wszystkim, a które przed? Jak stres i
                  przygotowania? Nasz dzień -11.08. - został jeszcze do kupienia alkohol, wybranie
                  welonu, garnituru na drugi dzien, koszuli i krawata i szycie mojej drugodniowej
                  sukienki, poza tym masa duperelek, a i jedna wizyta w poradni rodzinnej oraz
                  spowiedzsmile.
                  Oczywiscie, po drodze pojawiają się coraz to inne sprawy - zamówienie wizytówek,
                  pierwszy taniec itp... Meldować się tu pilniesmile
                  • natka1983 Modystka 06.07.07, 09:16
                    Nie orientujecie się gdzie w Cz-wie są modystki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka