Dodaj do ulubionych

Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> FOTO :)

• lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:56
      ozi ty w 2007 czy 2008? bo nie pamietam smile
      • kasiad50 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:56
        to zobacz jej suwaczek i policz smile
        • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:57
          kasiad50 napisała:

> to zobacz jej suwaczek i policz smile

dokładniewink)))))))))
          • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:57
            hehhe nie chce mi sie liczyc..wink ona mi zaraz napiszesmile:p
            • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:58
              No dobra w 2007
          • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 15:58
            hehe pomyrdalo mi sie bo piszecie na zmiane;p aa to niedlugo...a od kiedy
            szykujesz przygotowania czy ty nie mialas jakos pozniej miec tego slubu??

skad jestes na ile osob wesele
            • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:08
              Od kiedy szykuje przygotowania? nierozumiem;P
              • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:09
                kiedy zaczelas wstepne przygotowaniasmile
                • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:13
                  Na rok przed weselem zamowiłam sale, a potem stopniowo wszystko po kolei, bez
                  pospiechu;P
                  • ozi29 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:14
                    A tak w ogole to wesele miało byc w kwietniu 2007, ale niestety sala była juz
                    zajeta i pozostał sierpien ;P
          • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:01
            brakuje mi czasu na duzo rzeczy mam nadzieje , ze jak wpłace zaliczki to bede
            miala troche lzej..

mam pytanie moze wiecie jak placicie firmie , ktora przybiera kosciol..to ksiadz
            sie nie sprzeciwia???
            • anek45 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:07
              A teraz dziecino, jestes zajęta drukowaniem pieniędzy? No to nic dziwnego, ze
              bedziesz miała więcej czasu, kiedy wpłacisz zaliczki.
              • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:09
                prosiłam Cie...a tak wogole przeprosiłam ciecrying przeciez nic nie mowie...po co
                ciagniesz temat..napisalam do Ozi29..
              • izimi Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 03.01.07, 16:55
                dajesz Anek, dajesz !!!
                uśmiałam się do łez smile
    • dziuneczka.pl Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:14
      ehh anek anek..po co jej tak piszesz przeprosiła Cie przeciez..
      • anek45 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:16
        Przeprosiła? Gdzie? Kiedy?

Bo jesli obydwie macie na mysli watek pt. Przepraszam wszystkich za wszystko...
        Sorry, ale jakoś nie czuję się wszystkimi;p.

Nadal uwzam, ze dziecina powinna zmniejszyć sobie dawke leku. Co najmniej o
        połowę, bo psychika jej siada i nie bardzo wie, co pisze.
    • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:20
      dobrze przepraszam Cie osobiscie...ciesze sie ze nie jestes chora i nie musisz
      brac zadnych lekow..smile pozdrawiam..mam chore stawy , tarczyce a ty sie
      smiej..mowia ze zła energia ze zdwojona sila wraca..
      • anek45 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:27
        Dziecko, podstawowa roznica między nami polega na tym, ze ty przezywasz swoje
        dolegliwości jak umierający człowiek. A do tego ci bardzo daleko. Czyzby w domu
        mieli juz dość twoich wiecznych utyskiwań i teraz szukasz wspołczucia na forum?

pozdrawiam..mam chore stawy , tarczyce a ty sie
        > smiej..
        Z choroby się bynajmniej nie smieję (Ozi, tu "bynajamniej jest poprawnewink, z
        twojego biadolenia tak, bo tylko w ten sposob mozna się do niego odnieść.

>mowia ze zła energia ze zdwojona sila wraca..
        To starości, dziecko, ci nie wrózę.
        • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:29
          a czy nie mozemy poprostu normalnie pogadacsmile naprawde mi glupio , ze tak
          pisałam..szczerze nie chce mi sie juz zmieniac nickusmile niech juz bedzie ok a ja
          nie bede pisac nic o choroobie przynajmniej nie tu..od tego sa inne fora a Ty
          juz nie jedz po mniewink moze byc pasujesmile
          • anek45 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:32
            Nie jeżdze po tobie, tylko twojej, delikatnie mowiąc, bezmyslności. Tylko od
            ciebie zalezy, czy będę miała powód do jeżdzenia.
            • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:34
              no niech Ci bedziesmile

to ja zmykam sie uczyc bo mam jutro egzamin..moze otworzymy inny watek..
    • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:36
      anek a Ty kiedy masz slub..?? opowiedz cos o sobie ile masz lat i skad jestesciewink
      • anek45 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 29.12.06, 16:45
        lumidee, jedne osoby mają potrzebe rozprawiania o kazdym drobiazgu na forum,
        inne nie. Ja nalezę do tych drugich.
    • bez.wyksztalcenia Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 01.01.07, 19:49
      jaki brzydki pierscionek
    • bacha1979 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 02.01.07, 15:00
      Pierscionek moim zdaniem bardzo przecietny i zdecydowanie nie w moim stylu.Ale
      wypowiedzi zarówno niektórych "wszytkowiedzących" jak i samej luminede
      zwyczajnie mnie "rozwaliły"... Luminede nie popisałaś sie...
      • rumburakowa1 aaaaaaaaa tipsiara !!!!!!!!!!!!!! 03.01.07, 10:05
        gdzie ten facet ma oczy.
        Zaręczać się z tipsiarą,w dodatku pewnie wielbicielką białych kozaków.
        Fuj jaki te tipsy brudne.Pewnie panna dopiero z kibelka wyszła.
        Chłopie opamiętaj się i uciekaj jak najdalej od tipsów!!!!!!!!!!
        • justyna.e myslalam, ze ten watek juz zakonczony!!! 03.01.07, 13:18
          o rany! myslalam, ze ten watek juz zakonczony!!!
          • niunia792 hej lumidee 03.01.07, 22:25
            w Niemczech na przyklad kobiety dostaja wlasnie podobne do twojego pierscionki
            zareczynowe-a przed slubem pan mlody dokupuje sobie obraczke w podobnym stylu i
            takowy pierscionek przemienia sie w obraczke panny mlodej-takie 2 w 1.
            Twoj jest bardzo ladny i moim skromnym zdaniem pasuje wlasnie na obraczke... a
            widze (chyba, ze jestem slepa) , ze ona ma tak jakby 3 warstwy?? Jesli tak-to
            podobno przynosi szczescie w malzenstwiesmile) Tego ci zyczesmile
            Pozdrawiam
    • dziuneczka.pl Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 03.01.07, 22:42
      jakie wy zalosne jestescie boze...buhaahah nie no juz przesadzacie..ja chetnie
      zobaczylaby wasze buzki.
      BYlo tu takie foto kiedys jak laska..brała slub na Ukrainie..pozniej to foto
      wyladowalo na YouTube wy jestescie porabani!!!!!!!! i to całkiem jak sie musi
      czuc biedna dziewczyna jak jej foto krazy po całym swiecie..z czego Wy sie
      tamndetne laski smiejecie,ze ktos sobie ubral dres na slub bo moze nie bylo go
      stac na garnitur..naprawde zenada...

Jestescie beznadziejne...jezeli pokazecie swoje foto to tylko w dniu slubu jak
      juz jestescie zrobione...bo bez makijazu wygladacie jak frankenstein..buahaha
      Jestem nowa na tym forum ale stwierdzilam , ze panuje to tylko jeden wielki
      burdel..nie ma sensu tu dluzej siedziec..na bank nie umieszcze tu fot ze slubu a
      lumidee23 uwazam za bardzo odwazna dziewczyne chciaz mi jej zal..nie znacie jej
      a oceniacie ja po pierscionku kwiatach...rajstopach.. czy paznokciach czy wy
      upadliscie juz calkiem nie wiem na co ???

Jestescie stare lampucary!!! ( wyłaczajac kilka lasek) ktore sa ustawione i
      wydaje sie wam , ze jestescie najmadrzejsze macie racje wydaje wam sie!!!

nie widzialam glupszych komenatzry niz o ten jeden pierscionek!!!!!!

zreszta piszcie sobie co chciecie wy w wieku 20 lat bylyscie na wikcie mamusi i
      mialyscie dupy jak szafy 3 drzwiowe...autogrka gra bardzo fair..

pozdrawiam Cie lumide zycze szczescia..smile
      • izimi Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 01:41
        > Jestem nowa na tym forum
        widać ...

<nie ma sensu tu dluzej siedziec
        nikt na siłę nie będzie Ciebie trzymać

<na bank nie umieszcze tu fot ze slubu
        nikt nie prosił

i mówi się lampucEry, a nie lampucary...

I na koniec jeszcze skromnie zauważę, że wrzucając nam od szaf trzydrzwiowych,
        lapmucer itp. zrobiłaś dokładnie to samo, za co nas skrytykowałaś.
        Hipokrytka
        • izabela.16 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 08:11
          dziuniek.pl przesadzasz i ty wiesz czemu.nie pochwalam takiego zachowania.zejdz
          prosze troszke na ziemie...niestety."bo to życie nie elegancja Francja..bo to
          życie bo to życie właśnie"(cyt.hiphopsmile)
      • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:10
        Sorry ale twój post jest już poniżej krytyki. Nie obrażaj innych i to jeszcze
        takimi słowami. Można komuś zwrócić uwagę, ale w jakiś normalny, cywilizowany
        sposób, który przystoi dorosłej kobiecie. Mnie nie interesuje ani pierścionek,
        ani paznokcie, niech ta dziewczyna robi co chce. Tylko jej reakcja na docinki
        innych, trzeba pokazać klasę i najlepiej wyjść z forum by nie kontynuować tej
        farsy...
        Ja nigdy w życiu nie załączyłabym swoich zdjęć, po prostu nie potrzebuje tego i
        nie zależy mi na tym. A to zdjęcie co opisujesz (dres) to była ściema i od dawna
        zdjęcie to krąży po necie. Dajcie już spokój tej sprawie, bo nie jest ona warta
        nerwów i tak mocnych słów...
        Pozdrawiam.
        • mezulek1 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:14
          o boze...baby czy wyscie powariowaly ;p
          przeczytalem ten watek..dajcie juz mu spokoj...ok?
          • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:20
            Ja też tak uważam.
            Chyba do mnie nie kierujesz tej aluzji?!
        • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:16
          sa i takie sytuacje...tupałam nogami owszem i to bardzo!!!!!!!!!!!!! ale sa
          takie sytuacje w zyciu..ze poprostu trzeba sie przełamac siedziec cicho...ale
          nie zaluje moze na poczatku bylo ciezko..ale teraz jest ok smile
          • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:21
            lumidee23 napisała:

> sa i takie sytuacje...tupałam nogami owszem i to bardzo!!!!!!!!!!!!! ale sa
            > takie sytuacje w zyciu..ze poprostu trzeba sie przełamac siedziec cicho...ale
            > nie zaluje moze na poczatku bylo ciezko..ale teraz jest ok smile

To chyba nie odpowiedź na mojego posta?!
          • anetina Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:24
            ok, że jest ok

tylko czasami sie plączesz w swoich wypowiedziach big_grin

i pamiętaj jedno, ze obojętnie o czym sie pisze, zawsze spotkasz się i z
            pochwałą i krytyką
            wystarczy tylko wtedy powstrzymać się kontynuowania dyskusji w treści
            mocniejszej

jak jesteś narzeczoną big_grin, pora zmądrzeć i umieć rozmawiać
            a 1,5 roku do slubu w twoim wieku, to szczerze nie miałabym pewności, czy
            będziecie razem
            z własnego doświadczenia to piszę smile
            • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:31
              paola pytanie nie wiem do kogo kierujesz do mnie czy do mezulka..?

wiem..troche namieszałam..

jestesmy troche razem..jak bede brala slub bede miala 23 lata moj facet 24 to
              malo?? mi sie wydaje w sam razsmile chociaz wiem , ze moge sie myslic wiesz ziazek
              nie rozpada sie z wieku..smile tylko z braku dopasowania..
              Jestem na tym forum od roku..poprostu tak polubilam ludzi tutaj , ze pomyslalam
              dm tutaj zdjecie pierscionka...bo jak ktos daje ze slubu to tak milo smile a tu
              dziewczyny mi wyskakuja z takimi tekstami fakt za zywo zareagowalam jest mi glupio..

anetina..sluchaj dzieki wielkie..smile ale mam nadzieje ze zle mi nie zyczysz;p
              • anetina Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:39
                źle ci nie zyczę

ale jakoś pogubiłam się w twoich wypowiedziach
                ślub masz za 1,5 roku
                będziesz miała wtedy 23 lata

a teraz podobno masz 20 lat

big_grin
                • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:43
                  mam 21smile a ze jestem z poczatku roku wiec 22 ,8 to juz dla mnie 23 smile
              • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 12:03
                Co do wieku to różnie bywa. Czasami nie jest on sprzymierzeńcem w małżeństwie.
                Jednak trzeba też zauważyć, że wszystko zależy jak jesteś dojrzała - ale o tym
                już sama powinnaś wiedzieć.
                Co do zdjęcia to już tak jest, że jednym się podoba a drugim nie. Są też i tacy,
                którzy reagują bardzo przesadnie i czasami nawet chamsko.
                Jednak ty też znizyłaś się do ich poziomu i tym samym rozpętała się wojna.
                Ja Ci mimo wszystko źle nie życze a wręcz przeciwnie, niech Ci się ułoży
                wszystko tak jak sobie to wymarzyłaś!
                • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 12:28
                  dziekuje dziewuszki zglosilam watek do usuniecia...ale zanim usuna...buziaki
                  ponioslo mnie i wyszlo , ze jestem dziecinna itp ale damy radewinkkiss
    • ozdobydowlosow Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 08:48
      Pierścionek naprawde bardzo ładny.Pozdrowienia.
    • anetina Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 08:59
      ogólnie ładny pierścionek
      ale jak dla mnie za duuuuuuży

ps. czy ty robisz cokolwiek w domu rękoma z tymi paznokciami?
    • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 09:36
      dziewczyny...ja juz zakonczylam ten watek...nie zadawajcie mi pytan ani nie
      reagujcie..na komentarze lasek w moim watku..ja jestem szczesliwa...

tak robie wszystko w domu..smilete pazokcie moga sie wydawac dlugie ale one w
      calosci nawet 2 cm nie maja..

do dziuneczki.pl nie prosilam Cie o obrone..ani o nic poradze sobie..daj
      dziewczynom spokoj..
      • anetina Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 09:41
        na zdjęciu paznkokcie wydają się długie
        u mnie sama płytka na paznokciu ma 1,5 cm
        bez zapuszczania paznokci mam zawsze 2 cm
        więc chyba masz malutkie paznokietki
        • izabela.16 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 09:45
          oj lumideesadodezwij sie na gg
          • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 09:55
            dziewczyny wymieniajcie opinie o swoich pierscionkach na innym watku..tak nie
            lubie tego watku jestem posadzona o bycie blachara alba jakas inna dyskotekowa
            panne... ;/ czy jak ktos ma zelowe paznokcie to musi byc tipsiara..ja mam
            malutkie słabe paznokcie wszesniej nie miałam takich paznokci polozylam ze l bo
            stwierdzilam trzeba bedzie reke pokazac sad a wy mnie tak traktujecie...
            zostawmy juz ten watek w spokoju ok?? bo od pewnego czasu jest mi poprostu
            przykro...
            • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:02
              aa tak na marginesie u mnie na uczelni wyklada kobieta.. prof dr hab.., ktora
              wykłada tez na UJ ma zelowe paznokcie..jest feministka co w tamim razie powiecie
              o niej...? tipsiara...??? hehe wogole nie wiem tipsiara jakis gorszy typ
              czlowieka czy jak??
              Mojej mamy przyjaciolka ceniony w Krakowie psycholog..tez ma zelowe paznokcie..

aaa i na marginesie nie cierpie bialych kozakow Dody i nie lubie sztucznych
              rzeczy..solarium..ani nic w tym stylu..nie znacie ludzi jak mozecie ich oceniac
              po czyms takim ;/ nie rozumiem was..aa i jeszcze jedno mam przyjaciela, ktory od
              18 roku zycia jest wlascicielem 3 hoteli w Zakopanym...mozna...??? MOZNA umarł
              mu ojciec..
              wiec nie dziwcie sie mlodzi ludzie tez maja firmy...smile ja mam z troche innego
              powodu ale tez z wlasej woli jej nie zalozylam tylko zeby pomoc rodzicom..
              nie widze powodow do smiania...
              • anetina Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:08
                wiec nie dziwcie sie mlodzi ludzie tez maja firmy...smile ja mam z troche innego
                powodu ale tez z wlasej woli jej nie zalozylam tylko zeby pomoc rodzicom..
                nie widze powodow do smiania...

hihihi
                a mnie się wydawało, że tupałaś nogami, żeby tata ci nie zakładał firmy
                a tu raptem - pomóc rodzicom...
            • miniakrynia Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 12:16
              lumidee23 napisała:

czy jak ktos ma zelowe paznokcie to musi byc tipsiara..

Nie martw się... ja poza tipsami, chodze jeszcze do solariumwink)))))
              Czy to grzech?
              • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 12:28
                hehehe nie grzechtongue_out wlasnie nie rozumiem tego wszystkiego..ale oksmile buziolki
              • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 12:30
                Grzech?! Pewnie, że nie ale wiesz gdybyś otworzyła buzie tak jak lumidee to też
                by można było stwierdzić, że zaliczasz się do grona tych dziewczyn co mają pstro
                w głowie i myślą tylko o swoim wyglądzie.
                Jednak teraz temat jest już zakończony i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
                Czas chyba jest się zająć czymś ważniejszym, np. planami związanymi ze ślubem
                albo czymś zupełnie innym.
                • miniakrynia Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 12:41
                  paola_23 napisała:
                  > Grzech?! Pewnie, że nie ale wiesz gdybyś otworzyła buzie tak jak lumidee to
                  też
                  > by można było stwierdzić, że zaliczasz się do grona tych dziewczyn co mają
                  pstr
                  > o
                  > w głowie i myślą tylko o swoim wyglądzie.

Pstro w głowie, to ja raczej nie mam...
                  Kiedy moi rodzice 5 lat temu, zginęli w wypadku samochodowych, musiałam szybko
                  wydorosleć...

Ale masz racje, wątek naprawdę zaczął się robić, już ciut niesmaczny...
                  • paola_23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 12:54
                    Współczuje Ci ogromnie z powodu braku rodziców...
                    To naprawdę straszne co musiałaś przejść!
                    Jednak te słowa nie były wcale skierowane do Ciebie, zresztą ja Ciebie wogóle
                    nie znam. Lumidee zresztą też ale jej teksty były nie na poziomie, tak jak i
                    niektórych dziewczyn w tym wątku. Ja nikogo nie chce oceniać, bo sama ideałem
                    nie jestem. Miałam jedynie styczność z tipsami (zafundowałam sobie je na ślub) i
                    była to katastrofa. Przez kilka miesięcy moje paznokcie dochodziły do siebie.
                    Jednak to moje zdanie i inni też powinni się powstrzymać od głupich docinek.
                    Chciałam stać się mediatorem w tym ala sporze a też mi się dostało jak ktoś tam
                    zarzucił mi że to ja atakuje lumidee. Wątek niedługo przestanie istnieć i nie
                    będzie problemu... choć w sumie założone zostaną nowe gdzie znów będzie
                    podobnie. Wkońcu historia lubi się powtarzać!
                    Pozdrawiam wszystkich bez względu na styl ubioru itd...
                  • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 12:54
                    minikrynia paola o mnie pisala..chociaz ja tez mialam taka sytuacje ze jedne
                    cale wakacje spedzilam z kims w hospicjum kto na koniec odszedl. ale nie czuje
                    sie na silach zeby o tym pisac...nie jestem dziecinna i wcale nie przywiazuje
                    takiej uwagi do wygladu..jeszcze rok temu albo inaczej napisze do 20 roku zycia
                    nie mialam problemow z waga..zawsze wazylam 52 kg..przy wzroscie 170..
                    Odkad mam ta glupia niedoczynnosc..jest tego duzo wiecej drazni mnie jezeli ktos
                    krytykuje moj wyglad wogole mnie nie znajac..wcale nie uwzam sie za chira
                    smiertelnie meczennice poprostu...jestem chora przyjelam to normalnie napisalam
                    , ze mam przez chorobe slabe paznokcie ale zeby zaraz pisac , ze robie z siebie
                    smiertelnie chora...bez przesady..
                    buzka pozdrawiam
                    skonczmy juz ten watek powaznie ;p juz mi sie nie chce
                    • bacha1979 luminede niby mi nic do tego... 05.01.07, 13:03
                      Ale z tego co pamiętam to skarzyłaś się, że waga Ci "skoczyła" po tabletkach
                      antykoncepcyjnych...
                      • lumidee23 Re: luminede niby mi nic do tego... 05.01.07, 13:09
                        lekarz powiedzial..endokrynolog , ze to nie ma zwiazku..i w koncu sie
                        wyjasnilo..stety niestety..moze i dobrze..biore leki waga spadnie..
    • mezulek1 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:23
      tak sie zastanawiam??!!
      czytajac ostatnie odpowiedzi lumidee na jakiej podstawie uwazacie ja za tipsiare
      moja zona jest lekarzem..mamy malutkie dziecko zona wszystko w domku robi i ma
      tipsy ale ona to ma dlugie te tipsy w porownaniu do lumidee
      Lumidka nie przejmuj sie..troche za ostro odpowiedzialas na la.mi.la..a pozniej
      juz sie zrobila wojna..
      Zycze powodzenia smile

Michal Iza i Wiktoreksmile
    • lumidee23 Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 10:51
      mielismy nie ciagnac tego watku moze przeniesiemy sie na inny
      • divaa Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 11:57
        lumidee moze po prostu zgłoś wątek do usuniecia, wtedy nikt juz nie bedzie się
        czepiał, ani nie bedzie tego ciagnął,pozdrawiam
    • umbra_et_imago Re: Zareczylismy sie;d -> pierścionek -> 05.01.07, 16:42
      Zanim wytną wątek smile
      Dla mnie MA-SAK-RA
      Te pazury mogą się śnić po nocach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka