jusmac 27.12.06, 18:45 Jakieś opinie o tej sali, jedzonku itp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena.dp Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 18:48 hej, a masz zamiar tam wesele robic? jestes z okolicy? jeszcze tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 18:55 jestem z Bytomia, chciałam tylko poznać opinei na temat tej retasuracji... Byłaś tam kiedyś na weselu... Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 19:14 bylam tam raz na weselu i na kilku innych imprezach jedzenie nawet dobre, choc jest go duzo za duzo, a poza tym, jezeli sie nie myle, oprocz jakiejs tam kwoty ktora placi sie od osoby trzeba jeszcze osobno zaplacic za wynajem sali (czego nie ma gdzie indziej-a przynajmniej nie tam gdzie do tej pory bylam) czy szukasz sali na wesele i dlatego pytasz o ferdynanda? Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 19:19 chciałam znać opinie na ten temat - bez żadnych ukrytych intencji dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 19:22 Co prawda my już mamy zarezerwowaną salę Rozglądam sie i pytam o opinie, ponieważ moja koleżanka szuka obecnie sali i jak zdarza sie coś fajnego jej podsyłam do spr Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 19:30 hej, widzę że już mi kiedy odpowiadałas na moje zapytanie np zespół NEW MIX TG My mamy wesele 2 tygodnie przed Tobą 15.09.2007 i nie powiem żeby z salą było łatwo (znalezienie) ale jakoś się udało.Zespól jak już wcześnije wpsomniałam tez juz mamy (NEW MIX) i kościół. A oprócz tego nic Sukienki jeszce nei szukam, bo po nowym roku pewnei będzie mnóstwo nowych modeli A ty? Jak Wasze przygotowania? Pozdarawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 19:35 a gdzie macie wesele (chodzi mi o sale) jezeli moge zapytac? my mamy sale, fotografa, dj i kosciol=zamowiona msze na konkretna godzine i na razie tyle, reszta po nowym roku :o) tak w ogóle to robimy tylko male wesele dla najblizszej rodziny=ok.30 osob co do twojej kolezanki-skad ona jest i kiedy ma to wesele i na ile ludzi, bo znam kilka sal (dwie siosry juz wyszly za maz) i moze moglabym pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 19:41 My mamy wesele w Restauracji Mustang w Bytomiu. A koleżanka póki co nie mają wyznaczonego terminu - szukają w ciemno co sie znajdzie, a potem dopasują datę do sali i orkiestry. Szukają w okolicach TG i nie tylko (ona jest z os. przyjaźń) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 19:46 znajoma tez miala w mustangu :o) a co do kolezanki... siostra miala w tym roku wesele na ok.60-70osob (nie pamietam ile ludzi bylo dokladnie) w wielowsi (nie wiem czy wiecie gdzie to jest) w restauracji Oaza, jest tam fajnie (ładny "ogródek" za sala z fontanna, mozskiem, ławeczkami... można ładne zdjęcia zrobić), tanio i dobre jedzenie jak cos to moge jakies fotki z tej sali wyslac Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 19:49 a jeżeli mogę zapytać ...jakie znasz opinei o Mustangu? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 19:51 ja nie bylam w mustangu, tylko znajoma tam wesele miala i chyba zadowolona byla Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 19:47 ja mieszkam niedaleko osiedla przyjazn :o) to tak na marginesie-jestem z opatowic :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 19:57 w ptakowicach, restauracja czarny pstrag, jest tam nowa sala (od roku chyba) nie za duza, ale na nasze 30 osob wystarczjaca (wieksze wesela tez tam robia) a wy ile osob bedziecie mieli na weselu? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 20:05 bedziecie miec kamerzyste? macie juz moze jakiegos? bo ja sie wlasnie zastanawiam czy brac czy nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 20:17 kamerzystę jeszcz nie mamy, ale mam nadziję że nie będzie z tym problemu. Wydaje mi się, że ślub to taki chwila w życiu, że warto mięc kasetę z wesela. Czasem można sobie powspominać ... Odpowiedz Link Zgłoś
karhar Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 20:23 hej dziewczyny pozwolicie, że przyłącze się do Waszej rozmowy) ja jestem z Radzionkowa (niestety) i jeżeli mówimy o tym samym Mustangu ( nie jest to dokładnie Bytom a Stroszek) to mogę coś Wam powiedzieć na temat tej knajpy bo moja siostra miała tam wesele, co prawda było to 28.12 ale o ile pamiętam cztery lata temu. Knajpa bardzo fajna, dużo jedzenia, bardzo ładnie przystrojona, tylko to był grudzień, jest tam kilka sal i to jest problem( Po weselu mojej siostry wiedziałam, że moje wesele będzie w knajpie gdzie jest jedna sala do tańczenia i jedzenia. Był to straszny problem tzn z rozkręceniem gości (a było ich sporo bo około 100 młodych osób). Wiecie jak to jest czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. i dokładnie tak było, na jednej sali ludzie jedli i rozmawiali a na drugiej inni się bawili ale wyciągnąć tą resztę do zabawy było strasznie ciężko, mimo iż była pani która szczyci się w rozkręcaniu imprez. Nic nie pomagało, naprawdę był to ogromny problem. Poza tym knajpa jest naprawdę bardzo ładna, w sezonie letnim zapewne będzie otwarte jeszcze jedno pomieszczenie z wyjściem na powietrze więc goście całkowicie się rozejdą. Gdyby nie ten fakt może pomyślałabym o zrobieniu imprezy właśnie w Mustangu. No chyba , że mówicie o innej knajpie??? Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 20:28 Hej, mówimy dokładnie o tej knajpie. Dzięki za opinie. My tam będziemy mieć wesele i mam nadziję że łatwiej będzie rozkręcić gości Też rezerwując salę zastanawialiśmy się nad rozłożeniem sal i wogóle, ale zarezerwowaliśmy. Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 20:29 mowimy o tym samy mustangu, a przynajmniej ja ale tak jak juz mowilam, nie bylam tam nigdy na zadnym weselu, tylko znajoma miala i byla zadowolona, ale zgadzam sie z toba ze najlepiej jest miec wszystko (stoly z jedzeniem i miejsce do tanczenia) w jedej sali, ja osobiscie nie zdecydowalabym sie na restauracje gdzie byloby to rozdzielone a ty karhar gdzie bedziesz miala wesele? i dlaczego niestety jestes z radzionkowa? (moj szwagier tez stamtad) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karhar Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 22:11 hej my wesele będziemy mieli w Starych Tarnowicach w Gospodzie u Wrochema, jak byłam pierwszy raz w tej knajpie a było to jakieś 5 lat temu to pomyślałam sobie że właśnie tu chciałabym mieć wesele i mam) a piszę , że niestety jestem z Radzionkowa bo to miasteczko nie kojarzy się dobrze) mieszkam tu bardzooo długo ale jakoś tak po podstawówce nic mnie z tym miastem nie łączy tylko wspaniałe wspomnienia z dzieciństwa i oczywiście sam fakt , że nadal tu mieszkam), nawet ślub będziemy mieli w Tarnowskich Górach nie chciałam tutaj. Mam nadzieję, że uda się rozkręcić gości w Mustangu i że będzie fajna impreza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 22:21 a czy mozesz mi zdradzic ile placicie u wrohema? bo slyszalam ze tam jest strasznie drogo! (mozesz na gazetowego jak nie chcesz tutaj) ja mieszkam duzo blizej wrohema niz ty, a 9wstyd sie przyznac) jeszcze tam nie bylam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karhar Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 27.12.06, 23:30 hej , mogę napisać tutaj bo już o tym pisałam, ktoś pytał właśnie o Wrochema, faktycznie jest drogo - 200-220 zł za osobę, ale ponoć jest super. Wiem, że jedzenie mają pyszne bo zaglądam tam czasami z rodzicami. Podoba mi się klimat tej knajpy i to że nie ma migających obrączek - bo tego właśnie nie chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 28.12.06, 09:40 Hej, zgadzam się z wami, ale nie do końca. Widziałam jak wygląda wesele w tej knajpie na okolo 90 osób i było super. Był to ciepły wrześniowy dzień więc można było wyjść za zewn. Z doświadczenia wiem, że tak czy tak goście wychodzą na zewnątrz sali (chociażby po to żeby zapalić) i lepiej jest gdy sala jest w jakimś miłym otoczeniu, a nie z betonowym parkingiem i widokiem na ulice Też swojego czasu myslałam, że organizacja wesela w takiej knajpie to niezbyt dobry pomysł, ale jakoś to wesele mnie przekonało. Goście bawili się super, a Ci którzy nie mogli się bawić (np ze względu na różne przypadłości) mogli posiedzieć sobie w miłym otoczeniu na wygodnych ratanowych fotelach , wycinając owoce (każdy stolik jest nimi przystrojony) i patrząc jak bawią sie inni. W sumie wydaje mi się że dużo i tak zależy od samych gości i jak chcą się bawić to i tak będą się bawić bez względu na to gdzie umiejscowiona jest sala do tańczenia a gdzie do jedzenia. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
karhar Re: Ferdynand Tarnowskei Góry 28.12.06, 10:47 wiesz ja piszę to jako osoba organizująca, która nie wypiła grama alkoholu i patrzyła na wszystko trzeźwym okiem. Zresztą chyba organizujący ma się zawsze najgorzej jak sama piszesz knajpa jest ładna i bardzo duża tzn z dużą ilością różnych pomieszczeń, latem faktycznie jest gdzie wyjść i to na pewno jest plus, ale osobna sala do tańczenia której w ogóle nie widać z miejsca gdzie są pozostali goście jest (jak dla mnie) ogromnym minusem. Goście szybko się nudzą bo nawet nie można popatrzeć na tych którzy się wygłupiają na parkiecie. Ale to jest tylko moja ocena. Ja życzę wszystkim którzy będą bawić się w mustangu świetnej zabawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś