Dodaj do ulubionych

Stella Beach Okurcalar

13.05.12, 21:00
lecimy 6-13.06.2012
Kto był? Proszę o opinię.
dzięki
Obserwuj wątek
    • piasek.mi.zgrzyta Re: Stella Beach Okurcalar 14.05.12, 03:58

Hosanna Alleluja.
      Skoro juz lecicie to opinia jest bez znaczenia.
      • martala3 Re: Stella Beach Okurcalar 14.05.12, 20:03
        to prawda, ale chcę być przygotowana na to co ujrzę :-)
        • Gość: Bajla Re: Stella Beach Okurcalar IP: 213.76.149.* 15.05.12, 13:00
          My byliśmy, w miarę fajny hotel - nasza opinia jest na www.easygo.pl,
          Oceniam go na 4+
    • Gość: inka Re: Stella Beach Okurcalar IP: *.eia.pl 15.05.12, 19:47
      Hotel ogólnie na cztery. Czysto, ładne pokoje, dobre wyżywienie. Uniakaj pokoi od ulicy, nie otworzysz balkonu, gdyż jest straszny hałas. Mały basen ze zjeżdzalniami, leżaki rezerwowane wcześnie rano przez sąsiadów ze wschodu i z zachodu. Niezbyt ładna kamienista plaża i brzeg morza, ale zawsze można było znaleźć wolne leżaki.
      • hatece2010 Re: Stella Beach Okurcalar 17.05.12, 13:26
        Byłem 2 lata temu. potwierdzam opinię. Pokoje bierzcie nisko, bo tylko 2 windy i strasznie obłożone. W okolicy lipa. Jeden bazarek w stronę Side / z badziewiem/ i jeden duży bazar w stronę Alanyi/ ze 20 min pieszo/. Plażą w stronę wysepki /Alanyi/ ze 2 km - fajne miejsce do snurkowania. Przezroczysta woda, podwodne skały i trochę życia. Buty do wody obowiązkowo. Podlećcie busikiem do Alanyi. Na okolice portu / plaży wystarczy wam jedno popołudnie. Miłego wypoczynku :-)
    • 47agnieszka Re: Stella Beach Okurcalar 17.05.12, 15:53
      Witam serdecznie,

mam na imię Agnieszka i pracuję w portalu BajeczneWakacje.pl. Hotel Stella Beach Okurcalar jest hotelem bardzo dobrym i sprawdzonym przez nas osobiście oraz przez naszych klientów :) Wszystkie opinie są jak dotąd bardzo pozytywne i wszyscy go polecają. Chociaż hotel jest promowany jako idealny dla rodzin z dziećmi, coś dla siebie znajdą też pary i single. Super animacje dla dzieci i dorosłych, zjeżdżalnie, bardzo dobre jedzenie, pokoje przestronne i czyste. Jedyną wadą jest kamienista plaża - konieczne będzie specjalne obuwie - za to jest bardzo czysta i zadbana. Życzę udanych wakacji!

Jeśli mogłabym jeszcze w czymś pomóc, proszę o kontakt :)
      Pozdrawiam, Agnieszka
      603 993 499
      • Gość: Bajla Re: Stella Beach Okurcalar IP: 213.76.149.* 21.05.12, 11:25
        Jak my tam byliśmy w zeszłym roku - lipiec 2011 to plaży nie było, woda dochodziła pod same leżaki i do tego same kamory, zero piasku.
        Windy - masakra - 2 windy na 5 pietrowy budynek do których wchodziło max 5 osób.
        Baseny, jedzenie, pokoje, zjeżdzalnie super - ale przy zjeżdzalniach woda ma 1,20 więc małe dziecko samo nie popływa bo nie stanie.
        Animacje fajne ale nie ma amfiteatru tylko scena a przed nią stoliki i krzesła, z tyłu słabo widać.
        Hotel - bywałam w lepszych niby ma 5* ale ja bym mu dała max 4.
        Acha - jak ktoś ma lek wisokości to hotel odradzam - jest w środku cały ze szkła i robi to piorunujące wrażenie, dziecko prowadziłam przy ścianie za rękę - mieszkaliśmy na 4 pietrze a balustrady się bujają jak się nimi porusza, przy nas wyleciała szyba z balustrady na 3 piętrze, dobrze, że nic nikomu sie nie stało.

Po pijanemu odradzam chodzenie - chyba, że na czworaka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka