a1ma 29.12.06, 13:10 Są takie? Jak tam przygotowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milkablabla1 Re: Panny Młode z Łodzi 29.12.06, 13:41 są są Przygotowania pełną parą. Narzeczony przytył przez święta i garnitur za ciasny ... Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Panny Młode z Łodzi 29.12.06, 14:35 Ale garnitur kupowany już z myślą o slubie?? Odpowiedz Link Zgłoś
milkablabla1 Re: Panny Młode z Łodzi 02.01.07, 08:47 Tak. Kupiliśmy go na ślub. Wisi w szafie i czeka. Narazie mamy plan zintensyfikować chodzenie na basen, coby zrzucić parę kilo Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: Panny Młode z Łodzi 29.12.06, 15:31 Ja jestem. Mam suknie, salę, fotografa, zespół. W okolicach marca pomyślimy o zaproszeniach Ależ ten czas leci. Jeszcze trochę ponad pół roku... Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Panny Młode z Łodzi 30.12.06, 11:16 Oj, A1ma, A1ma - nas ciągniesz za język, a sama ani słowa. A jak Wasze przygotowania? Jak kurs tańca (czytałam na Łódzkim, że Wam się spodobało - to tak jak nam). U nas chyba wszystko O.K. - do rezczy juz załatwionych doszła jeszcze zamówiona suknia. Przed nami ostatnie chwile spokoju - ok 1,5 miesiąca, a później znów się zacznie - tym razem papierkologia. Aaaa - i trafiliśmy na garnitur podczas weekendu promocyjnego w Pawo. Czyli jeden z głowy - trwaja poszukiwania drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Panny Młode z Łodzi 02.01.07, 12:45 Jak to ani słowa? Mamy salę (Stary Folwark), kościół (Opatrzności Bożej), zespół (Wiwat Trio), fotografa (Zbyszek Kruk), zgodzonych 3 z 4 świadków, zamówioną suknię (Furio, model Wergine), szukam butów, zamykamy listę gości, zaraz zlecamy druk zaproszeń, rozglądamy się za obrączkami... to chyba tyle A, i mamy nowe łódzkie forum Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna16071 Re: Panny Młode z Łodzi 03.01.07, 13:49 Cześć, mój slub będzie w Bełchatowie.Czyli niedaleko Łodzi. Mam salę, zespół, kamerzystę (dfstudio) i fotografa (fotobern), teraz szukam skrzypaczki do kościoła i spiewaczki, która wyśpiewa nam Ave Maria, aha i jeszcze dekoratorki. Może macie jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Panny Młode z Łodzi 04.01.07, 14:40 Polecam łódzkie forum, ja jeszcze nie jestem na tym etapie Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Krawcowa...Łódź i okolice??? 03.01.07, 16:13 A ja szukam krawcowej...niekoniecznie szyjącej suknie ślubne...bardziej chodzi mi o jakąś sukienkę wieczorową Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Krawcowa...Łódź i okolice??? 04.01.07, 14:39 Może zapytaj na łódzkim forum? Dziewczyny szyły sobie suknie poprawinowe czy jako druhny - na pewno pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
eoos hej A1ma! 05.01.07, 20:01 mamy taką samą sukienkę. jest przesliczna. prosta ale bardzo elegancka i kobieca. i w dodatku zamowiona w ostatniej chwili poprawki bede miec na półtora tygodnia przed slubem Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: hej A1ma! 08.01.07, 15:00 Naprawdę?!? To jesteś pierwszą osobą z taką samą )) A kiedy ślub? I masz może jakieś zdjęcia katalogowe kiecki? Odpowiedz Link Zgłoś