• iza9970 Re: Katowice 29.03.07, 16:54
      hej, jestem z katowic i mogę sporo polecić, miałam swój ślub w zameczku w
      promnicach, polecam, nie kierujcie się cenami, z tą firmą się negocjuje bez
      problemu, następnie www.clubshuma , tu jest też świetnie taniej ale też z
      klasą, co do kamerzysty fajna firma www.videobeta.com, co do kwiatów- super
      obsługa www.kwiatyslub.pl
      może komuś się przyda.
    • asiant_83 Re: Katowice 21.04.07, 10:55
      Właśnie ustaliłam datę ślubu na maj 2008 jeśli macie salę godną polecenia w
      okolicy katowic albo tychów to proszę o pomoc.
      • studiobeznazwy Re: Katowice 22.04.07, 11:08
        Jesli chodzi o okolice Tychów to nam podobało sie najbardziej w Promnicach
        (koło Kobioru) i w Polonezie (koło Starego Browaru)
        • videobeta Re: Katowice 22.04.07, 12:56
          www.uprzewoznika.pl/
          www.restauracjaelita.pl/
          www.niken.slask.pl/
          KIM i Victoria w Kostuchnie
          Karczma Pod Jemiołą w Ćwiklicach k/Pszczyny

Jak chcesz wiedzieć wiecej o salach, zespołach itp pisz ze strony to pomogę.

Marcus
          videobeta.com/
    • mary_popins Re: Katowice - fotograf 29.05.07, 19:07
      Jakis czas temu zaczelismy poszukiwania fotografa. Do paru juz napisalam, ale
      albo maja termin zajety (na czerwiec 2008!), albo cene zbyt wysoka, albo zdjecia
      srednie.
      Dziewczyny z Katowic, podpowiedzcie gdzie jeszcze mamy poszukac. Widze, ze
      trzeba nam sie z tym spieszyc, skoro juz na rok przed czesc fotografow
      polecanych na forum ma zajete terminy. Jesli sa tu mlode mezatki, ktore
      zachwycaja sie do dzis swoimi zdjeciami slubnymi to prosze o info.
      • videobeta Re: Katowice - fotograf 30.05.07, 19:49
        Droga Merry.....dziwisz się że najlepsi mają zajęty czerwiec 2008?!
        Nie dziw się......ja się dziwię Tobie, że jeszcze nie masz fotografa. Najlepsi
        pewnie już mają większość zajęte w 2008 roku. Ja na przykład mam już zlecenie
        na 2009 rok na sierpień. To dopiero jest przegięcie!
        Napisz w końcu kogo wybrałaś z kamerzystów po wielu poszukiwaniach!?
        PS. Przychodząc do salonu Mercedesa i chcąc kupić wypasionego Mesia musisz
        zapłacić jak za Mesia a nie za Poldka....

Marcus
        videobeta.com/
        • mary_popins Re: Katowice - fotograf 15.06.07, 17:51
          Drogi Marcusie, dziwie sie, bo to przeciez caly rok do slubu. Ale Ty na to
          patrzysz z pozycji osoby żyjącej z tego biznesu, wiec Tobie na pewno pasuje, ze
          ludzie na ponad rok przed juz dokonuja rezerwacji i wplacaja zaliczki. W koncu
          wiesz, ze masz "robote" nawet na za dwa lata. Ja nie wiem czy za pol roku nie
          znajde fotografa czy kamerzysty lepszego od tych, na ktorych dzis trafiam. Z
          drugiej strony jednak nikt nie chce zostac na lodzie, wiec pewnie zaraz sie
          zdecydujemy na jakiegos z tych, ktorych polecaja na tym forum. Ciagle jednak
          szukam, bo może zaraz odkryje foto/video przy którym nie będę miała żadnych
          wątpliwości. Póki co, prawie każdy fotograf wydaje mi sie robić takie same
          zdjęcia. A ci wyjątkowi mają już termin zajęty.
          Swoja droga jak wpadkowicze zdołają wszystko załatwić na szybki ślub?
          Cóż, biznes ślubny sie kreci...

p.s.Wiem, ze za mercedesa nie płaci sie jak za poloneza. Co zabawne, to właśnie
          auta obu marek mieliśmy wink
    • wilde3 Re: a jakie kwiatki bedziecie mialy w bukiecie 04.06.07, 10:59
      a jakie kwiatki bedziecie mialy w bukiecie slubnym i mniej wiecej jak to
      wyglada cenowo smile Moze polecicie jakas dobra kwiaciarnie.pozdrawiam
    • mary_popins Re: Katowice - zespół Singers Band 25.07.07, 18:16
      Czy ktoś miał ten zespół na własnym weselu lub był na takim, gdzie oni grali?
      Chętnie usłyszę Wasze dobre (mam nadzieję) opnie.
    • 4nak Re: Katowice 07.01.15, 18:44
      Polecam www.s-d-s.com.pl dobry i sprawdzony dj sebastian de zajrzyj na jego stronę profeska na maxa
    • studio_sfinks Re: Katowice 12.01.15, 12:01
      Witam,
      Z chęcią podejmiemy się realizacji zlecenia.
      Jeśli to możliwe, prosiłabym o podanie większej ilości informacji odnośnie oczekiwań co do usługi.
      Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio na stronie www.sfinksfv.pl/

Pozdrawiam

Paulina Płocha
    • nataszka27 Re: Katowice 17.03.15, 17:30
      Zawsze myślałam, że kupno sukni ślubnej wiąże się z dużym wydatkiem.Miałam to szczęście, że wybrałam właściwą pracownię. Pani Kasia Nonckiewicz jest mistrzynią w każdym calu. Moja suknia ślubna była jak z bajki nawet o takiej nie marzyłam. Koleżanki zazdrościły mi takiej drogiej sukni i to był mój luksus, bo nie wierzyły że zapłaciła za nią tak niedużo. Suknia uszyta była bardzo starannie. Dziękuję Pani Kasiu.
      Zainteresowanym mogę udostępnić namiary pracowni. Mój mail to nataszka27@gazeta.pl
      • kaga9 SPAMER 17.03.15, 22:12
        forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=nataszka27&title=&forum=
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka