katia8025 05.01.07, 18:17 Szukam dziewczyn które zamawiały zaproszenia z PRINTKO nr 26. Ogólnie chciałam zapytać też czy byłyście zadowolone z tej firmy i czy są słowni i nie olewają klientów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna.e Re: Printko nr 26 05.01.07, 18:18 moja kolezanka zamawiala (to Ci z Kielc?), byli zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
witchy83 Re: Printko nr 26 05.01.07, 19:21 tez myslalam o tym wzorze. piekny jest. ale nie wiem jak z jakoscia papieru i w ogole z estetyka. zamowilam probke Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Printko nr 26 05.01.07, 19:56 Ja zamawiałam wiosną 2006, ale niestety, zbyt długo zwlekałam i zrobiły się święta wielkanocne, dlatego też czekałam dłużej, ale nie jakoś strasznie. Zaraz o Printko zrobiło się głośno na forum i się "zakorkowali". Potrzebne mi były dodatkowe zaproszenia, ale mimo wielu zamówień też je dostałam. Radzę zamówić na poczatku roku, bo wiosna zamawia wiele z nas. Zaproszenie numer 26 jest przepiękne, nigdy nie widziałam ładniejszego. Każdemu się podobało, a my zachowaliśmy je na pamiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
katia8025 Re: Printko nr 26 05.01.07, 20:14 Angerek a możesz przesłaćna maila gazetowego zdjęcie tego zaproszenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Printko nr 26 05.01.07, 20:15 Znajdziesz na stronie Printko, sama lepszego na pewno nie zrobię Jest pięknie wykonane, naprawdę zachwyca. www.printko.pl/zaproszenia/strony/s26.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: Printko nr 26 05.01.07, 20:24 my robimy sami na wzór tego. na początku chcieliśmy wzór nr 7, ale nie byliśmy zadowoleni z przysłanej próbki (nie odpowiadała nam akość papieru, więc kupiliśmy sami i robimy). a próbki nr 26 nie dostaliśmy, mimo,że wysłaliśmy zamówienie ponad 2 miesiące temu rzeczywiście są piękne 169 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Printko nr 26 05.01.07, 20:28 Czytam sobie teraz to zaproszenie i jest jeszcze gorzej niz myslalam. Szkoda, w koncu zaproszenie na wlasny slub jest wizytówka czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
elkam80 Re: Printko nr 26 05.01.07, 20:35 My również zamawialiśmy w Printko z tym że wzór 23 z falbanką. Co do "literówek" itp. wszystko jest do dogadania, wystarczy zwrócić uwagę i nie ma problemów z poprawą, ja sama modyfikowałam w trakcie nasze zaproszenia. Kontaktowałyśmy się z Panią mailowo, każdy projekt środka czy str zewnętrznej był przesyłany. Pozdrawiam. tyle czasu już minęło od naszego "TAK" Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Printko nr 26 05.01.07, 20:26 Jest sliczne. Ja tez zamówilam probke i dostalam bardzo szybko. Dla nas jednak za bardzo klasyczne, ale my jestesmy dziwni. papier jest sliczny, kolory tez. I wykonanie nienaganne. Do tych dziewczyn, ktore dostaly probke. Nie wiem czy mamy wszystkie takie same zaproszenia i czy tez na to zwrocilyscie uwage. Jedna rzecz mi sie nie podobala na zaproszeniu a mianowicie bledy, wielkie litery tam gdzie nie trzeba np.:"Po cereminii Koscielnej milo Nam bedzie..." Poza tym na kopercie bylo napisane Sz. P. XXX z zona. Jakby zona imienia przynajmniej nie miala. Nieladnie. Moim zdaniem firma powinna znac sie na zasadach pisowni i przemówic do rozumu narzeczonym nawet jesli oni sie upieraja, zeby zaimki osobowe w 1 osobie pisac z wielkiej. Bardzo mnie to razilo. Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: Printko nr 26 05.01.07, 20:45 A do Nionczka, Myslalam ze u mnie bedzie problem z nazwiskami na kopertach, bo czesc po angielsku, czesc po polsku. Sama zgodnie z prosba firmy napisalam jak to ma wygladac np. na zaproszeniu: Mr. Roberts and guest a na kopercie: Mr Roberts. I obylo sie bez pomylek. A co do terminu, poniwaz zamawialam poza sezonem zaporoszenia mialam w ciagu dwoch tygodni z dostawa do Anglii:_) Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Printko nr 26 08.01.07, 09:56 Próbka to próbka. Bardziej chodzi o to, żebyś zobaczyła, jak to wygląda na żywo. Ja sama podałam dokładnie cały teskt zaproszenia, podałam dokładne imiona i nazwiska i tak też otrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: Printko nr 26 05.01.07, 20:40 Katia, Ja zamawialam wlasie to zaproszenie Jest sliczne! Mam wszystkie zaproszenia juz w domu. Kontakt z firma byl przez maila poniewaz mieszkam w Anglii - zaproszenia sa wydrukowane tak jak chcialam (w wersji polskiej i angielskiej)i jeszcze kilka tzw. pustych. jestem BARDZO zadowolona I polecam ta firme kazdemu.Pani Monika to prawdziwa profesjonalistka i wie jak dbac o kienta. Mimo, ze ja troche wymyslalam i zmienialam zdanie pare razy pani Monika zawsze byla cierpliwa Koperty sa cudne, zaproszenia i druk tez No i goscie , ktorzy juz otrzymali zaproszenia sa zachwyceni! Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. A zdjecia jesli dalej chcesz to podesle jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: Printko nr 26 05.01.07, 20:47 Ja też zamawiałam próbkę tego zaproszenia. Jest naprawdę śliczne, papier połyskliwy i koperta z tego samego papieru.Wygląda elegancko i właśnie te zaproszenia zamawiam. Zaraz postaram się zrobić zdjęcia, jeśli wyjdą ok to je wkleje Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: Printko nr 26 05.01.07, 20:52 Ups jednak nie zrobię zdjęć, zapomniałam że pozyczyłam aparat ale jeśli nikt wcześniej nie zrobi zdjęć to jutro postaram się je zrobić i wkleić. Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona12 Re: Printko nr 26 05.01.07, 20:47 przyznam szerze ze przez mada.d.n wpadlam na te zaproszenia i sa cudne bo do tej pory miliony ogladalam i nie bylo tego wow... a skoro firme polecacie to i ta cena jest do zaakceptowania.... popatrze na inne modele... a moze maja w tym samym stylu wizytowki na stol i podziekowania.... dzieki za fajna stronke i firme mój suwaczek przygotowania do slubu Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona12 Re: Printko nr 26 05.01.07, 20:55 ok juz weszlam na ich strone maja tez winietki i zawieszki na wodke szkoda ze nie w takim samym stylu mój suwaczek przygotowania do slubu Odpowiedz Link Zgłoś
monikaw81 Re: Printko nr 2 i 23 05.01.07, 20:45 My zastanawiamy się nad 2 lub 23. Miałam próbkę 2, 23 nie widzieliśmy ale wydają nam się ładniejsze (2 jest ładna ale skromna). Czy oni odpowiadają na maile bo napisałam do nich kilka pytań i do tej pory cisza. Wiecie czy można zamawiać jednocześnie zaproszenia na ślub i wesele i tylko na ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
dusia0701 Re: Do Monikaw 81 05.01.07, 21:12 Pewnie że można!!! Ja zamawiam puste, na ślub i wesele oraz tylko na ślub. Swoją drogą to dziwne że długo czekasz na odpowiedz.Ja wysłałam im maila wczoraj i dzisiaj rano miałąm już odpowiedz. Moze spróbuj zadzwonić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asik801 Re: Printko nr 2 i 23 05.01.07, 21:53 My będziemy mieli nr 23, cudne)) Wogóle maja przepiękne zaproszenia- skromne, eleganckie i z tym "czymś"... Jeżeli chodzi o kontakt to mi odpowiedzieli błyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dusia0701 Re: Printko nr 26 - Ja zamawiam 05.01.07, 21:02 Włąśnie przepisuje liste gosci i skłądam zamówienie na ten własnie wzór. Przysłono mi próbke i bardzo mi sie spodobałą.Dzwoniłam dzisiaj do Printko i powiedziano mi ze za trzy tygodnie dostane gotowe zaproszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu zdjęcia nr 26 i 22 07.01.07, 21:01 Wklejam obiecane zdjęcia zaproszeń. Nie są one dobrej jakości, kiepski ze mnie fotograf www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dbb2e27d6025b7af.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7c523ffae1151dbb.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2449b4b4df55b57a.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d2b9b7b4b7dbe4cc.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4d128069013ba1ef.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cfbde4935d2d6d4f.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/141e352830109da2.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1a03fe1a848e1245.html Odpowiedz Link Zgłoś
medea11 Re: Printko nr 26 08.01.07, 10:03 Hej, My tez zamowilismy to zaproszenie, z tym, ze wybralismy wlasny tekst. Wspolpraca z firma przebiegla blyskawicznie, bo nie tralo wszystko dluzej niz dwa tygodnie. Zaproszenia wlasnie rozdajemy gosciom i wszyscy sa nimi zachwyceni. Sa wykonane naprawde pieknie i ciesze sie ze sie na nie zdecydowalismy. Odpowiedz Link Zgłoś