nombrilek 07.01.07, 14:35 www.suknieagnes.pl/k2006/st2/06s-1-4.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolin-k Re: i o tej... 07.01.07, 14:39 pierwsza zdezydowanie ładniejsza, bo delikatniejsza w tej drugiej gorset wygląda jak pancerz pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: i o tej... 07.01.07, 14:41 chyba na odwrót druga jest delikatniejsza? ta z tematu "i o tej..." Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: i o tej... 07.01.07, 14:58 mnie się bardziej pierwsza podoba, przez falbanki i delikatniejszy gorset ale tak naprawde to musisz przymierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Co sądzicie o tej sukni ? 07.01.07, 16:12 widzialas je na zywo? sa śliczne 1 ma fajny dol a druga ma pięknie ozdobiony gorset wogole to warto wiedziec, ze z tej firmy mozna mieszac wzory i wybrzydzac ja wybralam jeden model ale zmienilam w nim dol bo mi sie nie podobal/ dla mnie to ekstra rozwiazanie bo generalnie ja wybredna jestem te są piękne w rzeczywistosci www.suknieagnes.pl/k2007/07p-3-1.html www.suknieagnes.pl/kolekcje/kol1-6-6.htm www.suknieagnes.pl/k2007/07p-8-2.html swojej dalej nie znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Co sądzicie o tej sukni ? 07.01.07, 16:15 gioseppe napisała: > widzialas je na zywo? > sa śliczne > 1 ma fajny dol a druga ma pięknie ozdobiony gorset pomyłka nie dopisałam, że widziałam na żywo tylko drugą ta 1 jak się tak przypatrzeć ma cudny gorset, elkko ozdobiony swarovskim chyba, co? jak lubisz falbanki to ja wybrałabym na Twoim miejscu tą 1 Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona12 Re: Co sądzicie o tej sukni ? 07.01.07, 21:05 gioseppe napisała: > widzialas je na zywo? > sa śliczne > 1 ma fajny dol a druga ma pięknie ozdobiony gorset > > wogole to warto wiedziec, ze z tej firmy mozna mieszac wzory i wybrzydzac > ja wybralam jeden model ale zmienilam w nim dol bo mi sie nie podobal/ > dla mnie to ekstra rozwiazanie bo generalnie ja wybredna jestem > > te są piękne w rzeczywistosci > www.suknieagnes.pl/k2007/07p-3-1.html > www.suknieagnes.pl/kolekcje/kol1-6-6.htm > www.suknieagnes.pl/k2007/07p-8-2.html > swojej dalej nie znalazlam a co do Twoich sukienek gioseppe to pierwsza jst boska 3cia mierzylam i nie wpadla w zachwyt ale pierwsza jest super... a href= "http://www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=160" target="_blank" rel="nofollow"> przygotowania do slubu Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: Co sądzicie o tej sukni ? 07.01.07, 18:38 bardzo mi się podoba ta pierwsza czegoś podobnego będę szukać dla siebie, a przynajmniej tak sobie wymarzyłam tyle, że zdecydowanie będę szukać czegoś z ramionkami, nie podobają mi się same gorsety Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Co sądzicie o tej sukni ? 07.01.07, 18:42 ja ze swojej wywaliłam ramionka nic dziwnego, że firma dostosowuje sie do klientek i pozwala na ewentualne zmiany hehe pwoodzenia w poszukiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś
ewela221 Re: Co sądzicie o tej sukni ? 07.01.07, 19:06 Wg mnie druga ladniejsza. Pierwsza ma za duzo falbanek, preferuje koronki Ale obie nie sa zle. Z pewnoscia trzeba obie przymierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona12 Re: Co sądzicie o tej sukni ? 07.01.07, 21:00 szczerze to ta pierwsza za falbanista i nie moj gust... i musisz uwazac zebys strasznie ciebie nie pogrubiala zas druga jest cudna.... sliczna,klasyczna,prosta ale elegancka i ma to cos... chyba ci ja podpatrze bo takie sukienki mi sie najbardziej podobaja ale tej nie widzialam a href= "http://www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=160" target="_blank" rel="nofollow"> przygotowania do slubu Odpowiedz Link Zgłoś
stella_22 Re: Co sądzicie o tej sukni ? 07.01.07, 22:07 Nie lubię takich falbanek, dlatego nie podoba mi się pierwsza suknia. Natomiast druga... bardzo! To jeden z modeli, jaki koniecznie będę chciała przymierzyć, kiedy już wybiorę się na rundkę po salonach. Jest śliczna po prostu. Ale wiadomo - to co ładnie wygląda na zdjęciach, nie zawsze tak samo w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
aldialdi Re: Co sądzicie o tej sukni ? 07.01.07, 22:10 Według mnie pierwsza ładnieszja. Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Do gioseppe 08.01.07, 09:06 A orientujesz sie jakie sa ceny w tym salonie? bo ja jeszcze nie byłam, ale jestem bardzo ciekawa, i spodobał mi sie fakt, że mozna zmieniać fasony Odpowiedz Link Zgłoś